Ξέσπασμα και ευκαιρίες…

προγνωστικά

Πολύ καλά άρχισε χτες η μέρα με την νίκη της Έλτσε, δυστυχώς δεν συνέχισε μετά, η βασική πρόταση χάθηκε για ένα γκολ, η Εσπανιόλ κέρδισε 1-0 και έχασε μια ντουζίνα ευκαιρίες για ένα δεύτερο. Κυρία η Χιχόν που νίκησε άνετα, ενώ στο Βαλένθια – Θέλτα η κόκκινη στους φιλοξενούμενους χάλασε το αμφίτερμα που περιμέναμε. Έχω ξαναπεί πως όλα στο πρόγραμμα είναι. Πάμε σήμερα για να δούμε τι προγνωστικά έχει το πολύ ενδιαφέρον μενού της ημέρας.

Προγνωστικά: Ψάχνουν ξέσπασμα Μπαρτσελόνα και Σοσιεδάδ

Στα προγνωστικά του Μπαρτσελόνα – Αλαβές θα πάω και δη με τα πολλά γκολ. Ήττα ντροπής την Τρίτη εντός από την Παρί με 1-4, με τον Μ’Παμπέ να κάνει άλλο ένα φοβερό σόου με χατ-τρικ. Γράφω την λέξη ντροπή, γιατί εκτός από το γκολ που πέτυχε, πραγματικά δεν έκανε κάτι άλλο. Η εικόνα του Πικέ να τραβάει την φανέλα του Μ’Παμπέ έκανε τον γύρο του κόσμου και έδειξε ότι ο χρόνος έχει παρέλθει για την πάλαι ποτέ κραταιά ομάδα της Καταλωνίας.

Ξέσπασμα και ευκαιρίες…

Αν θέλει να πάει μπροστά, θέλει ριζικές αλλαγές. Κουβέντα αργότερα για αυτό το θέμα. Στο πρωτάθλημα αν κάνει τα απολύτως απαραίτητα μπορεί να βρει ένα ξέσπασμα απέναντι στην υποδεέστερη Καντίθ.

Ντεφορμέ η φιλοξενούμενη με μόλις μία νίκη στα τελευταία 10 παιχνίδια στο πρωτάθλημα, απέναντι στην χτυπημένη από ελλείψεις Αλαβές και με αριθμητικό πλεονέκτημα. Μεγάλο θέμα στην άμυνα δέχεται σταθερά 2+ γκολ στους τελευταίους αγώνες της, επιθετικά κάτι κάνει, σπάνια μένει στο μηδέν, αλλά αυτό δεν φτάνει. Τώρα πάει στο Καμπ Νου και πετυχαίνει μια Μπαρτσελόνα πληγωμένη από μια ήττα και ένα σχεδόν σίγουρο αποκλεισμό. Περιμένω παιχνίδι με ένταση και γκολ, σε αυτό μπορεί να βοηθήσει η Καντίθ, δεν έχει να χάσει κάτι άλλωστε, οπότε θα πάω στα πολλά τέρματα.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Μία άλλη ομάδα που ψάχνει ξέσπασμα είναι η Σοσιεδάδ απέναντι στη Αλαβές, ένα βάσκικο ντέρμπι χωρίς ιδιαίτερη αντιπαλότητα. Ήττα με 0-4 από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και όπως και αν ήρθε, είναι βαριά. Σχεδόν σίγουρος ο αποκλεισμός, αν και παρατάχθηκε με βασικούς, από ένα σημείο και μετά το παράτησε. Θέμα σε όλες τις γραμμές με 8 απουσίες με κυριότερες των Ισάκ, Φερνάντεθ, Μόγια και εκτός λόγο καρτών ο Μπαρενετσέα. Η Αλαβές μετά την σπουδαία νίκη εις βάρος της μισής Βαγιαδολίδ, γύρισε στα στάνταρ της με την ήττα 5-1 από την Μπαρτσελόνα. Στον αμυντικό τομέα τα προβλήματα βουνό, δέχεται σχεδόν διψήφιο αριθμό σουτ στην εστία της, ενώ πραγματοποιεί η ίδια λίγα προς τις αντίπαλες άμυνες. Η Σοσιεδάδ θα ήθελε μια καλή νίκη, για την τιμή της και μόνο θα πάει στην Αγγλία την ερχόμενη Πέμπτη, και παρά τις αρκετές απουσίες  θεωρώ ότι μπορεί να πάρει μια νίκη. Ωστόσο, άλλο τι πιστεύω άλλο τι ποντάρω, τα λεφτά μας παίζουμε και πρέπει να το σέβομαι. Βλέπω και το  over και το goal/goal σε πολύ καλές αποδόσεις, αλλά για να μειώσω το ρίσκο θα πάω στο ασιατικό over 2, που σε αποδόσεις κοντά στο 1,70 έχει αξία.

Αλλού το μυαλό…

Στην εκπομπή #Ιnstabet, που πραγματοποιήθηκε με το θεριό που ακούει στο όνομα Χάρης Αβραμίδης έγινε εκτενής αναφορά για το παρασκήνιο που υπάρχει στην αναμέτρηση Ουέσκα – Γρανάδα. Η Ουέσκα, ουραγός στην βαθμολογία χρειάζεται βαθμούς, δεν είναι στα καλύτερα της αλλά το παλεύει. Η Γρανάδα πλέει σε πελάγη ευτυχίας μετά την νίκη με 2-0 εις βάρος της Νάπολι, τα γκολ οι Χερέρα και Κένεντι, και την επόμενη Πέμπτη στην Ιταλία πάει για να γράψει ιστορία. Αυτά στο χορτάρι.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Στα διοικητικά υπήρχε μια αναμπουμπούλα, γιατί ο βασικός μέτοχος, η Κινεζική εταιρία Suning, δήλωσε πρόβλημα ρευστότητας και την επηρεάζει στις πληρωμές κυρίως της άλλης ομάδας που έχει το πλειοψηφικό πακέτο, Ίντερ. Λογικό να μπήκαν κακίες ιδέες όσον αφορά το μέλλον, τους μισθούς, που υπάρχει μια μικρή μεν καθυστέρηση αλλά και στα bonus για την συμμετοχή έως τώρα στην Ευρώπη αλλά και σε μια διαφαινόμενη πρόκριση. Οι υπεύθυνοι της εταιρίας έχουν πει ότι δεν υπάρχει ούτε και θα υπάρξει θέμα. Την Γρανάδα την έχω σε εκτίμηση, γίνεται δουλειά και παίζει ωραία μπάλα για τα δεδομένα της, είναι καλύτερη από την Ουέσκα. Αλλά λίγο οι αγώνες με την Νάπολι, λίγο η φασαρία που έγινε με το θέμα της Suning, μήπως οι παίχτες έχουν το μυαλό τους αλλού και αποπροσανατολιστούν; Με τον άσο στο 2,00+ δέχομαι να πάρω το ρίσκο για να το μάθω.

Οι ευκαιρίες της Segunda

Από τα προγνωστικά για την δεύτερη τη τάξη κατηγορία έρχεται μια δυνατή ευκαιρία. Η νίκη της Τζιρόνα απέναντι στη Καστεγιόν. Μια Τζιρόνα που έχει επιστροφές παιχτών και μετά από έναν κακό μήνα ψάχνει την επιστροφή της στα θετικά αποτελέσματα και βρίσκει μια Καστεγιόν σε κακή κατάσταση με μία νίκη στα τελευταία 7 παιχνίδια, ουραγό και σε κακή κατάσταση. Χωρίς δεύτερη σκέψη πάω στον άσσο.

Τέσσερις προτάσεις, όλα μονά. Αυτά από εμένα για σήμερα, καλή συνέχεια.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
15:00
Μπαρτσελόνα - Καντίθ
Over 3,5
2.00
Μονό
17:15
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Αλαβές
Over 2 AH
1.70
Μονό
19:30
Ουέσκα - Γρανάδα
1
2.15
Μονό
19:15
Τζιρόνα - Καστεγιόν
1
1.83
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις