ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Ολοταχώς για το 38ο ο Rocket

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Ολοταχώς για το 38ο ο Rocket

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Ολοταχώς για το 38ο ο Rocket

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Ολοταχώς για το 38ο ο Rocket

Ολοταχώς για το 38ο ο Rocket

Ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Welsh Open στο σνούκερ, στον τελικό με τον παίκτη-έκπληξη του τουρνουά, Τζόρνταν Μπράουν, σε ένα συναρπαστικό ματς και για στοίχημα σνούκερ.

Είναι αλήθεια πως το παραμελήσαμε το τελευταίο τουρνουά της σειράς Home Nations (και πρώτο για φέτος που διεξήχθη στην Ουαλία και συγκεκριμένα στο Κέλτικ Μάνορ του Νιούπορτ), όμως το πράγμα φαινόταν απ’ την αρχή. Από την πρώτη κιόλας μέρα, ο Ρόνι Ο’Σάλιβαν παρουσιάστηκε φρέσκος και δυνατός με τον αέρα του ακλόνητου φαβορί που ξέρει τι θέλει στο τραπέζι και, κυρίως, πώς να το πάρει.

Έτσι, είναι έτοιμος να σηκώσει τον 38ο βαθμολογούμενο τίτλο της πλούσιας καριέρας του, απέναντι στον συμπαθή Βορειοϊρλανδό, Τζόρνταν Μπράουν, ο οποίος διανύει την πιο εντυπωσιακή εβδομάδα της σύντομης επαγγελματικής καριέρας του, φτάνοντας απρόσμενα (αλλά απολύτως δίκαια) στον πρώτο του τελικό.

Ο Μπράουν έκανε το παιχνίδι της ζωής του στον χθεσινό ημιτελικό με τον Στίβεν Μαγκουάιαρ, συντρίβοντας τον με 6-1, ενώ την Πέμπτη πέρασε διά πυρός και σιδήρου στον προημιτελικό με τον Μαρκ Σέλμπι: Επικράτησε στην τελευταία μαύρη του τελευταίου frame, πάνω που φαινόταν να αυτοκτονεί όταν υπέπεσε σε φάουλ το οποίο αναζητούσε ο σκληροτράχηλος Άγγλος για να ξαναμπεί στη διεκδίκηση της νίκης.

Ο Σέλμπι κέρδισε την τακτική μάχη στην τελευταία μαύρη, την οποία όμως απέτυχε να βάλει από βατή – αν και όχι τόσο εύκολη όσο φαινόταν – θέση, δίνοντας στον Μπράουν την ευκαιρία να ζήσει την πιο μεγάλη στιγμή της καριέρας του. Μέχρι την επόμενη, όπως αποδείχθηκε.

Ο 33χρονος Βορειοϊρλανδός, ο οποίος είναι practice partner και στενός φίλος του Μαρκ Άλεν, είχε νικήσει στο decider και τους τρεις προηγούμενους αντιπάλους του (Κινγκ, Ουρσενμπάχερ, Κρέγκι) και δικαίως ονειρεύεται να κάνει άλλη μία υπέρβαση και να γράψει το όνομά του στη λίστα με τους νικητές βαθμολογούμενων τουρνουά.

Θα τον αφήσει, όμως, ο Ο’Σάλιβαν; Προφανώς όχι.

Ο Rocket είναι τόσο δυνατός αυτές τις μέρες, που δυσκολεύεσαι να πιστέψεις ότι έχει κλείσει τα 45 ή ότι είναι ένας παίκτης «χορτάτος» από τίτλους.

Όλα του έχουν πάει πρίμα, βέβαια, αλλά και πάλι, τόσο καλά που παίζει, δύσκολα μπορεί να φανταστεί ότι τα μεγάλα ονόματα που απέφυγε απ’ τον διάβα του, θα μπορούσαν να του προκαλέσουν σοβαρό προβληματισμό.

Ο Τζαντ Τραμπ αποκλείστηκε νωρίς (στον 3ο γύρο, από τον Χοσεΐν Βαφάι), ενώ ο Άλι Κάρτερ, ο οποίος έβγαλε από τον δρόμο του τον Τζον Χίγκινς και τον Μαρκ Άλεν, αντιμετώπισε ένα απρόσμενο πρόβλημα υγείας λίγες ώρες πριν τον μεταξύ τους προημιτελικό, εξαιτίας του οποίου αναγκάστηκε να αποσυρθεί!

Έτσι ο Ο’Σάλιβαν πέρασε «μπάι» στον ημιτελικό, όπου αντιμετώπισε χθες το βράδυ τον «γηπεδούχο» Μαρκ Γουίλιαμς. Το ντέρμπι που περιμέναμε, όμως, δεν έγινε ποτέ. Αν και ο Ουαλός κέρδισε το πρώτο frame με ένα break 73 πόντων, στη συνέχεια ο Rocket… πάτησε γκάζι και δεν τον άφησε να πάρει ανάσα!

https://twitter.com/WeAreWST/status/1363252722682785798

Με ένα century, άλλα τρία break άνω των 50 πόντων και εξαιρετική συνέπεια στο τακτικό παιχνίδι (το μπερδεμένο 5ο frame και το πώς το ξέμπλεξε αξίζει να το δει κανείς για να καταλάβει πώς τα δύσκολα μπορεί να φανούν απλά), ο Ο’Σάλιβαν νίκησε με το εμφατικό 6-1 και έκλεισε θέση για τον σημερινό τελικό.

Στοίχημα σνούκερ: Δεν θα το παίξουμε έξυπνοι. 

Θα ήταν πολύ όμορφο να δούμε τον Μπράουν να συνεχίζει την παραμυθένια ιστορία του και να σηκώνει το τρόπαιο. Όντας στο Νο 81 της κατάταξης πριν αρχίσει το τουρνουά, είναι ο παίκτης με το χαμηλότερο ranking που φτάνει σε τελικό ύστερα από τον Άντριου Χίγκινσον, το 2007, πάλι στο Welsh Open. Εκείνος ήταν unranked, μάλιστα, και στον ημιτελικό είχε νικήσει, ποιον λέτε; Τον Στίβεν Μαγκουάιαρ!

Όμως, ο Ο’Σάλιβαν αυτών των ημερών είναι τόσο δυνατός και συγκεντρωμένος που δύσκολα θα επιτρέψει στον αντίπαλό του να είναι έστω ανταγωνιστικός. Δεν είναι μόνο ότι είναι μερικές κλάσεις ανώτερος, αλλά και το δέος που προκαλεί με την παρουσία του ακόμα κι όταν κάθεται στην καρέκλα του.

Μόλις δύο frame σε πέντε αγώνες έχει χάσει ο παγκόσμιος πρωταθλητής, γι’ αυτό και μας ωθεί να κυνηγήσουμε τη νίκη του με μεγάλη διαφορά. Δεν έχουμε και πολλές επιλογές, άλλωστε, εάν θέλουμε μία απόδοση της προκοπής.

Ο τελικός κρίνεται στα εννέα νικηφόρα frames και ο Ο’Σάλιβαν έχει τη δυνατότητα να νικήσει με 9-3 ή και πιο εύκολα. Αν και αυτό δεν θα είναι εύκολο (γι’ αυτό και πληρώνει ικανοποιητικά), αξίζει να το κυνηγήσουμε.

Από τα ειδικά στοιχήματα, ξεχωρίζουμε ως fun bet ότι ο Μπράουν θα κάνει το υψηλότερο break του τελικού. Τρία «κατοστάρια» έκανε ο Βορειοϊρλανδός στις δύο τελευταίες νίκες του, με πιο εντυπωσιακό το 135άρι στο εναρκτήριο frame κόντρα στον Μαγκουάιαρ, που καθόρισε, έως ένα βαθμό, τον ρυθμό του αγώνα. Γιατί όχι και σήμερα, λοιπόν, ακόμα κι αν χάσει με διαφορά; Στοίχημα σνούκερ παίζουμε.

O τελικός αρχίζει στις 15:00 με το πρώτο σκέλος, το οποίο θα περιλαμβάνει τα οκτώ πρώτα frames και θα μεταδοθεί μόνο μέσω της εφαρμογής του Eurosport Player. Το δεύτερο θα αρχίσει στις 21:00 και θα μεταδοθεί από το Eurosport 1.

Μονό
15:00
Τζόρνταν Μπράουν - Ρόνι Ο'Σάλιβαν
2 (-5,5 frames)
2.50
Fun bet
15:00
Τζόρνταν Μπράουν - Ρόνι Ο'Σάλιβαν
Μπράουν υψηλότερο break
4.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις