Με τα γκολ στον γαλλικό Βορρά

Με τα γκολ στον γαλλικό Βορρά

Σε μια αγωνιστική με δύσκολα -ως προς την ανάγνωση- ζευγάρια, μία αναμέτρηση που ξεχωρίζει λόγω ισχυρών κινήτρων και εμπνέει για ποικίλες προβλέψεις στοίχημα είναι το Λανς – Ντιζόν. Χθες μας πλήρωσαν τα κόρνερ.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1363245085907894272

Προβλέψεις στοίχημα: Λανς – Ντιζόν

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Οι «Λανσουά» ξεπερνούν κάθε προσδοκία φέτος έχοντας φτάσει μια ανάσα από την 5η θέση και το εισιτήριο του Conference League (-1 από Ρεν με ματς περισσότερο). Πορεία που οφείλεται κυρίως στις εκτός έδρας επιδόσεις της καθώς στο Μπολάρ-Ντελελί μετρά φέτος 4-4-4 και μόλις μία νίκη στα 9 τελευταία εκεί. Παρ’ όλα αυτά δεν υστερεί σε δημιουργία με το παγιωμένο 3-4-1-2 να μοιάζει ιδανικό για τον τρόπο που αρέσκεται να αγωνίζεται. Κακουτά, Σοτοκά, Καλιμουέντο Γκαναγκό και Μπανζά καθιστούν μια πολύ ικανή μεσοεπιθετική 5άδα, η οποία παράγει με συνέπεια (13 τελικές ανά αγώνα εντός έδρας) και έχει σημειώσει τα 28 από τα 35 φετινά τέρματα των γηπεδούχων.

Δεν βλέπω το πώς μπορεί η φετινή Ντιζόν να αποφύγει τον υποβιβασμό. Πιστοποιώντας την κάκιστη εικόνα στην έδρα της ηττήθηκε στο ματς-εξάποντο από την Νιμ (0-2) και η κατάσταση δείχνει μη αναστρέψιμη. Εκτός έδρας έχει σημειώσει τις 2 φετινές νίκες της, και καταγράφει 7 στα 12 over, απόρροια της ρευστής αγωνιστικής νοοτροπίας που ακολουθεί μακριά από το Ντιζόν . Στα αξιοσημείωτα το γεγονός πως η άμυνά της επιτρέπει ούτε λίγο ούτε πολύ περίπου 17 τελικές ανά αγώνα στις εξορμήσεις της, ούσα σχεδόν πάντα αουτσάιντερ στις προβλέψεις στοίχημα.

Οι σκέψεις σχετικά με τις προβλέψεις στοίχημα στην αναμέτρηση, λόγω της κρισιμότητας του αγώνα, παίζουν ανάμεσα στα γκολ και τα κόρνερ, ωστόσο εμείς θα επιλέξουμε την καλή απόδοση του over 2,5 γκολ.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
Μονό
16:00
Λανς – Ντιζόν
Over 2,5
1.90
Σκόρερ
16:00
Λανς – Ντιζόν
Anytime scorer Σοτοκά (Λανς)
2.60
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις