Στοίχημα λογικής με combo και διπλή ευκαιρία

Στοίχημα λογικής με combo και διπλή ευκαιρία

Χαιρετίζω τα πλήθη. Χθες χάθηκε το στοίχημα στην Ισπανία για 2 φάουλ σε ματς μισή παραμονή. Δε ξέρω τι να πιστέψω με όλα αυτά που γίνονται, αλλά αν συνεχιστεί η κακοδαιμονία θα υπάρξει μικρή αποχή από τη στήλη οπωσδήποτε. Ωστόσο, το καλό διάβασμα που κάνω είμαι πεπεισμένος ότι θα μας βγάλει σε θετικό πρόσημο, μακροχρόνια.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Στοίχημα – combo στο 4.25

Σήμερα, θα πάμε με ένα στοίχημα combo όπως αναφέρω και στον τίτλο μου που το στοχεύω από μεσοβδόμαδα. ΠΑΟΚ – Λαμία το παιχνίδι μας. Ο ΠΑΟΚ στην έδρα του πετυχαίνει αρκετά γκολ αλλά δέχεται κιόλας. Να θυμίσουμε και τις πολλές απουσίες που έχει στην άμυνα η ομάδα του “Δικεφάλου” και μπορεί να δεχτεί κάποιο γκολ. Θεωρώ αρχικά ότι το παιχνίδι θα έχει πάνω από ένα γκολ, άρα πάμε με το over 1,5 συνολικά γκολ.

Επίσης, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θεωρώ ότι θα κερδίσει, καθώς μεσοβδόμαδα η Λαμία καταπονήθηκε στη νίκη που έκανε απέναντι στον Απόλλωνα Σμύρνης και τέτοιες μικρομεσαίες ομάδες δεν έχουν ούτε την ποιότητα, αλλά ούτε και είναι συνηθισμένες σε αγώνες Τετάρτη – Κυριακή. Επιπροσθέτως, από την ομάδα της Φθιώτιδας λείπει και ένας από τους ποιοτικότερους παίκτες επιθετικά, ο Ρόμανιτς.

Τέλος, το στοίχημά μας ολοκληρώνεται με τα κόρνερ πρώτου ημιχρόνου, εκεί που ο ΠΑΟΚ το έχει κάνει επιστήμη σε κάθε ματς να έχει 4 και 5 κόρνερ στο πρώτο μέρος, ίσως και πιο πολλά. Ρισκάρω στο over 5,5 κόρνερ πρώτου ημιχρόνου που εκτοξεύει την απόδοση του combo μας στο 4.25. Και επειδή το πιστεύω και πολύ το βάζω και TL.

Διπλή ευκαιρία – πρόκληση

Πάμε και στον έτερο συμπολίτη της Θεσσαλονίκης, τον Άρη που αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι”, έχουν εξασφαλίσει την πρώτη θέση της κανονικής διάρκειας, ίσως και το πρωτάθλημα αρκετά πρόωρα. Έχουν απουσίες και το μυαλό τους είναι στην ευρωπαϊκή διάκριση.

Κακά τα ψέματα, θα κάνουν και ροτέισον. Γενικώς δεν καίγονται. Οι κίτρινοι από την άλλη, θα έχουν σημαντικές απουσίες τον Ματίγια και τον Μπρούνο Γκάμα. Θέλουν να φύγουν με ένα θετικό αποτέλεσμα από τον Πειραιά ώστε να μην πέσουν από τη 2η και 3η θέση. Μπορεί η παράδοση να μην τους ευνοεί, καθώς κανείς δε θυμάται πότε πήραν τελευταία φορά θετικό αποτέλεσμα απέναντι στην ομάδα του Πειραιά, αλλά αν δε το πάρουν και σήμερα πότε; Επιλέγω το Χ2 σε απόδοση 2.42.

Καλή συνέχεια.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
15:00
ΠΑΟΚ - Λαμία
1 & over 1,5 & over 5,5 κόρνερ στο 1ο ημίχ.
4.25
Μονό
19:30
Oλυμπιακός - Άρης
Χ2
2.42
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις