Ποντάρισμα σε ειδικά γκολ στην Τούμπα

Ποντάρισμα σε ειδικά γκολ στην Τούμπα

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους και κυρίως στις Κουβανέζες μας. Σήμερα κλείνει με ποντάρισμα ακόμα ένα τριήμερο Παρασκευής, Σαββάτου και Κυριακής ευελπιστώντας πάντοτε να βρεθούμε σε πορεία ταμείου και όχι κουβά.

Νωρίς νωρίς το σημερινό μας ποντάρισμα, καθώς ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τη Λαμία (ναι, ξανά) μόλις στις 15:00 το μεσημέρι στην Τούμπα.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Ποντάρισμα στα γκολ του “δικεφάλου”

Όπως λοιπόν ανέφερα παραπάνω, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο γήπεδο της Τούμπας τη Λαμία, στο τρίτο φετινό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων. Στα δύο προηγούμενα, οι «ασπρόμαυροι» δικαίωσαν τον τίτλο του φαβορί, μετρώντας δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες.

Ο Πάμπλο Γκαρσία δεν έχει καμία διάθεση rotation και απώλειας βαθμών. Θέλει η ομάδα του να χτίσει νικηφόρο σερί, καθώς για τα τρία ευρωπαϊκά εισιτήρια μάχονται πλέον τέσσερις ομάδες. Ο “δικέφαλος” του βορρά δεν έχει την πολυτέλεια να χάνει βαθμούς και σίγουρα θα αποτελέσει καταστροφή η 5η θέση στα play offs.

Ο “canario” φαίνεται πως αρχίζει να βρίσκει τη χημεία της ομάδας του, η παρουσία του Τσιγγάρα στα χαφ κάνει τον ΠΑΟΚ να μην απειλείται, ενώ ο Αντρίγια Ζίφκοβιτς φαίνεται πως «ξυπνά». Επίσης, ο Ουρουγουανός προπονητής χρησιμοποιεί πλέον τον Βιεϊρίνια αριστερά και τον Ροντρίγκο δεξιά, σε μία πολύ πιο κατανοητή και λογική επιλογή, καθώς ο αρχηγός των «ασπρόμαυρων» μπορεί να αγωνιστεί στη συγκεκριμένη θέση έναντι του Βραζιλιάνου.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Για τη Λαμία τα πράγματα είναι λίγο έως πολύ γνωστά. Ενισχύθηκε τη μεταγραφική περίοδο όπως έχω γράψει πολλάκις, αλλά απέναντι στον ΠΑΟΚ γνωρίζουν άπαντες πως δε μπορούν να προσδοκούν βαθμούς. Σαφώς κατώτερο ποιοτικά σύνολο, θα αγωνιστεί στην Τούμπα για την αξιοπρέπεια και την άμυνα της.

Οι γηπεδούχοι αναζητούν ψυχολογία, γκολ, καλές εμφανίσεις και προσπαθούν να χτίσουν σερί. Χρειάζονται απόψε μια εύκολη κατ΄εικόνα νίκη, ώστε να ικανοποιήσουν και να ικανοποιηθούν και οι ίδιοι. Συνεπώς, από το πρώτο λεπτό το πόδι πρέπει να πατάει το γκάζι και οι «Θεσσαλονικείς» να αναζητούν γκολ.

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής στους γηπεδούχους, καθώς ο αρχηγός της ομάδας, Αντελίνο Βιεϊρίνια, δε θα αγωνιστεί. Απουσιάζει επίσης και ο στόπερ Ίνγκασον, αλλά ο Ισλανδός δε θα επηρεάσει το σημερινό μου ποντάρισμα.

Ειδικό ποντάρισμα έχω για σήμερα. Ο ΠΑΟΚ να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα πληρώνει 2.02 και αποτελεί μια κατά τα φαινόμενα λογική επιλογή προς ποντάρισμα, σε μια απόδοση που σαφώς ελκύει, όντας κοντά στον διπλασιασμό.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
Μονό
15:00
ΠΑΟΚ - Λαμία
Γκολ ΠΑΟΚ και στα 2 ημίχ.
2.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις