Κυριακάτικα σουτ… στο 2.85

Κυριακάτικα σουτ... στο 2.85

Καλημέρα Κουβανέζοι! Να έχετε μια τυχερή Κυριακή σε όλους τους τομείς! Τυχερή ελπίζουμε να είναι και για την στήλη μας με τα προγνωστικά για στοίχημα που θα επιλέξουμε να ποντάρουμε…

Προγνωστικά για στοίχημα: “Sonaldo” απέναντι στη Γουέστ Χαμ

Πρώτο σημείο για τα προγνωστικά μας είναι από το παιχνίδι της Τότεναμ με την Γουέστ Χαμ για την 25η αγωνιστική του αγγλικού πρωταθλήματος και πιο συγκεκριμένα τα συνολικά σουτ του Σον.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Ο “Σονάλντο” πέρασε ένα μικρό ντεφορμάρισμα στα τελευταία παιχνίδια του και αυτό οφειλόταν στην απουσία με τραυματισμό του Χάρι Κέιν, καθώς ο ένας εξαρτάται από τον άλλον στο επιθετικό παιχνίδι της Τότεναμ φέτος. Ο Χάρι γύρισε και φυσικά επέστρεψε και στα γκολ ο Κορεάτης. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια του, ο Σον έκανε τουλάχιστον δύο σουτ, με εξαίρεση αυτό απέναντι στη Σίτι. Με όλα αυτά τα δεδομένα θα κρατήσουμε το οver 1,5 σουτ σε απόδοση 1.66.

Σουτ στο «Βίλα Παρκ»

Οδηγούμαστε στο παιχνίδι της Άστον Βίλα με αντίπαλο την Λέστερ. Eδώ θα κρατήσουμε το γεγονός ότι πιθανότατα ο Τζακ Γκρίλις έχει υποστεί τραυματισμό και μάλλον θα μείνει εκτός για αρκετό καιρό, γι’ αυτό λοιπόν θα ποντάρουμε στα πόδια του Ρος Μπάρκλεϊ που σίγουρα θα πάρει παραπάνω επιθετικές πρωτοβουλίες, κατά συνέπεια και σουτ. Φέτος έχει αγωνιστεί σε δώδεκα παιχνίδια στην Premier League και στα δέκα από αυτά έβγαλε το line που θα ασχοληθούμε σήμερα. Over 1,5 συνολικά σουτ λοιπόν σε απόδοση 1.72.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Δυάδα απόδοσης 2.85
14:00
Γουέστ Χαμ - Τότεναμ
Σον οver 1,5 σουτ
1.66
16:05
Άστον Βίλα - Λέστερ
Ρος Μπάρκλεϊ οver 1,5 σουτ
1.72
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις