ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

«Αιώνιοι» στην Κύπρο, γκολ στην Γερμανία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΔΩΡΟ*

«Αιώνιοι» στην Κύπρο, γκολ στην Γερμανία

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με κρίσιμες μονομαχίες για ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό

μελετημένα προγνωστικά

Η πρόκριση θα έρθει από αέρος

προγνωστικά στοιχήματος

Με ειδικά στην Τούμπα για το 2.13

προγνωστικά

Πέφτουν κορμιά στο «Βελοντρόμ»

σημείο ημέρας.

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Επιστρέφει ο δαίμονας με 1.80

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Έντεκα μέρες είναι πολλές

Δυάδα δυνατή απόψε

Δυάδα δυνατή απόψε

σημείο ημέρας.

ΠΑΟΚ – Κλαμπ Μπριζ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (18/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

«Αιώνιοι» στην Κύπρο, γκολ στην Γερμανία

«Αιώνιοι» στην Κύπρο, γκολ στην Γερμανία

Στοχηματικέ λαέ, καλημέρα. Με το δεξί ξεκίνησε η παρουσία μου στο koubanezos.gr, καθώς χθες η Μπέτις επιβεβαίωσε τη φόρμα της, αλλά και την ανωτερότητα της απέναντι στην Χετάφε. Προχωράμε και σήμερα με προβλέψεις στοίχημα και με σκοπό να διευρύνουμε το σερί.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1362897420322041858

Η μητέρα των μαχών

Ντέρμπι «αιωνίων» στην Κύπρο για την 26η στροφή του πρωταθλήματος. Ομόνοια και ΑΠΟΕΛ διασταυρώνουν τα ξίφη τους με διαφορετικούς στόχους μεταξύ τους. Οι γηπεδούχοι συνεχίζουν την καλή χρονιά που έκαναν την περασμένη σεζόν, βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας και θέλουν να παραμείνουν εκεί καθώς η διαφορά από τους υπόλοιπους τρεις συνδιεκδικητές είναι πολύ μικρή.

Σε εξαιρετική φόρμα η βρίσκεται η Ομόνοια καθώς μετά την αγωνιστική κάμψη που είχε τον Νοέμβριο έχει επιστρέψει δυναμικά. Στα τελευταία 15 ματς μετρά 11 νίκες και 4 ισοπαλίες γεγονός που επιβεβαιώνει την πολύ καλή της φόρμα. Εντός έδρας είναι πολύ δυνατή και αυτό αποτυπώνεται και σε νούμερα. Στα εννέα τελευταία ματς, σε Κύπρο και Ευρώπη είναι αήττητη με έξι νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Στην αντίπερα όχθη ο πρωτοπόρος στα πρωταθλήματα ΑΠΟΕΛ, που από το 2013 μέχρι και το 2019 μετρούσε επτά συνεχόμενες κατακτήσεις, φέτος δε θυμίζει σε καμία περίπτωση την ομάδα των προηγούμενων ετών. Στις αρχές της σεζόν ήταν πολύ κοντά στην ζώνη του υποβιβασμού, κατάφερε και συμμάζεψε κάπως τα πράγματα όμως και τελευταία και κυνηγάει μια θέση στην εξάδα. Για τον τίτλο εννοείται πως βρίσκεται πολύ μακριά και δεν γίνεται καν συζήτηση. Στο παιχνίδι του 1ου γύρου έσπασε μια γερή παράδοση. Μετά από 29 αγώνες μεταξύ τους ανεξαρτήτου έδρας, η Ομόνοια νίκησε με 0-3 τους «πορτοκαλί».

Στους τελευταίους 14 αγώνες ο ΑΠΟΕΛ δεν έχασε με γηπεδούχο την Ομόνοια. Θα πάω κόντρα στην παράδοση και με την καλύτερη ομάδα. Οι «πράσινοι», είναι η καλύτερη ομάδα. Ο άσος της Ομόνοιας βρίσκεται στο 2.02 και θα τον τιμήσω.

Στο ντέρμπι της Μεγαλονήσου μου κίνησε το ενδιαφέρον ακόμα ένα προγνωστικό, που βασίζεται σε στατιστικό. Η Ομόνοια στους τελευταίους έντεκα αγώνες, μετράει εννέα 2-3 γκολ. Να υπενθυμίσω πως και το παιχνίδι του πρώτου γύρου, ήταν στα πλαίσια αυτού του στατιστικού καθώς έληξε με 0-3 υπέρ της Ομόνοιας. Οπότε η δεύτερη επιλογή μου εδώ είναι το 2-3 γκολ σε απόδοση 2.02.

Προβλέψεις στοίχημα. Full του over στο Φράιμπουργκ

Οι εκπλήξεις του φετινού γερμανικού πρωταθλήματος αναμετρώνται σήμερα. Ο λόγος φυσικά για τις Φράιμπουργκ και Ουνιόν Βερολίνου, που βρίσκονται στην 8η και 9η θέση της βαθμολογίας χωρίζοντάς τες μονάχα ένας βαθμός. Οι δύο ομάδες όχι μόνο δεν κινδυνεύουν, αντιθέτως όμως είναι πολύ κοντά στην εξάδα που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Το 2021 οι γηπεδούχοι σε οχτώ αγώνες μετράνε τέσσερις νίκες. Μέτρια φόρμα μεν καλύτερη από της Ουνιόν δε. Οι «Σιδερένιοι» στο νέο έτος έχουν μόλις δύο νίκες, με την τελευταία να την συναντάμε στις 15/01 απέναντι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν με 1-0 και είναι εμφανές πως τελευταία δεν πατάνε καλά στα πόδια τους.

Ας περάσουμε όμως σε ορισμένα στατιστικά που επιβεβαιώνουν το προγνωστικό. Η Φράιμπουργκ τη φετινή σεζόν στα εντός έδρας παιχνίδια της έχει μεγάλο ποσοστό σε over 2,5. Πιο συγκεκριμένα σε 12 αγώνες, έχει φέρει εννέα over 2,5. Συνεχές φαινόμενο λοιπόν αυτό το σημείο στο «Schwarzwald-Stadion» φέτος. Επιπλέον στα μεταξύ τους παιχνίδια, με γηπεδούχο την Φράιμπουργκ που είναι πέντε, το over 2,5 το συναντάμε ισάριθμες φορές. Η στατιστική λοιπόν βγάζει το πόρισμα για το γερμανικό και εμείς φυσικά ποιοι είμαστε για να της πάμε κόντρα στις προβλέψεις στοίχημα; Ειδικά όταν σε αυτό το πρωτάθλημα τα over είναι συχνό φαινόμενο και η απόδοση είναι λίγο πάνω από τον διπλασιασμό. Over 2,5 λοιπόν σε απόδοση 2.12.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
16:30
Φράιμπουργκ – Ουνιόν Βερολίνου
Over 2,5
2.12
Μονό
18:30
Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ
1
2.02
Μονό
18:30
Ομόνοια – ΑΠΟΕΛ
2-3 γκολ
2.02
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις