Μετά τα όσα… περίεργα -το λέω ευγενικά- είδαμε στο Λαύριο και τα οποία αποτύπωσε η ΑΕΚ σε ένα βίντεο 15 λεπτών παρακαλώ. Η ερώτηση είναι μια και απλή. Σε αυτό το ξεπεσμένο ελληνικό μπάσκετ, που το έχουν απαξιώσει οι δύο… Ευρωλιγκάτοι με τις ευλογίες όλων σας, βρήκατε να βάλετε στόχο -για να μην πω στήσετε- τον άνθρωπο που έχασε λεφτά φέτος από το τηλεοπτικό, που έβαλε ό,τι γνωριμίες είχε και δεν είχε, για να υπάρξει φέτος πρωτάθλημα και να έχετε όλοι μεροκάματο; Ρε, πάτε καλά;

Εγώ θα σας πω ένα πράγμα: πήρατε λάθος δρόμο και το μπάσκετ δεν είναι ποδόσφαιρο να αντέξει. Θα πεθάνετε ρε κακομοίρηδες μέσα στην ανυπαρξία σας, αν συνεχίσετε έτσι! Ή μήπως νομίζετε Ευρωλιγκάτοι και λοιποί συνδαιτυμόνες, ότι θα πιάνουν για πολλά χρόνια ακόμη κορόιδο την NOVA, να πληρώνει ένα προϊόν, σε 20πλάσια τιμή από ότι οι υπόλοιποι στην Ευρώπη και ουσιαστικά να κλειδώνει έτσι τις 2 θέσεις της Ευρωλίγκας για τις ελληνικές ομάδες; Εδώ θα ζήσουμε ή θα πεθάνουμε όλοι μαζί, να το ξέρετε!

Όσο για τους… διάφορους αντικειμενικούς που όταν υπάρχει ανάποδο σφύριγμα στην Ευρωλίγκα μας ζαλίζουν με εκατό άρθρα, αλλά στο Λαύριο ήταν απλά Κυριακή και είδαμε υπέροχο μπάσκετ και όλα αυτά τα ωραία που έγραψαν, είναι ικανοί μόνο για να συνεχίσουν να γράφουν άρθρα κωλογλυψίματος για τις ομάδες -κομπάρσους- της Ευρωλίγκας, που θα σαρώσουν, θα μπουν 8αδα κλπ. κλπ. Απλά κρατήστε μετά το στόμα σας μακριά από εμάς… βρωμάει!

Θέλεις να μη χάνεις ανάρτηση στον δρόμο για το ταμείο;

Κάνε like στη σελίδα του Koubanezos.gr στο Facebook

Εντάξου στο μεγάλο chat του Telegram

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του Koubanezos.gr στο Youtube

Follow το Koubanezos.gr στο Twitter

Ακολούθησε το Koubanezos.gr στο Instagram

Εντάξου στο group του Koubanezos.gr στο Facebook