Δεν υπάρχει Σάββατο χωρίς χάντμπολ…

Δεν υπάρχει Σάββατο χωρίς χάντμπολ…

Μπορεί να μην πρόλαβα να σας πω μια καλημέρα, αλλά προγνωστικά χάντμπολκαι Σάββατο πάνε μαζί!

Προγνωστικά χάντμπολ

Ξεκινάμε νωρίς με ένα γυναικείο χάντμπολ στις 15:30 από την πρώτη κατηγορία της Δανίας, ανάμεσα στην Ringkobing και την Ringsted. Παιχνίδι πρωτοπόρων, μιας και η γηπεδούχος βρίσκεται στην 1η θέση ενώ η φιλοξενούμενη στην 3η. Δυνατή επιθετικά με 31-22 γκολ η Ringkobing, έχοντας την καλύτερη επίθεση αλλά και άμυνα στο πρωτάθλημα. Στην αντίπερα όχθη, με γκολ 29-25, η φιλοξενούμενη καλείται να αντιμετωπίσει, εκτός από το αγωνιστικό μέρος, μια παράδοση που την φέρνει χαμένη σε όλες τους τις αναμετρήσεις.

Θεωρώ οριακό το χάντικαπ των 4.5 γκολ και θα κινηθώ με τα γκολ της γηπεδούχου.

Tyreso – Hammarby

Δεν μπορεί να λείπει από το πρόγραμμα ένα παιχνίδι Σουηδίας και αυτό είναι ανάμεσα στην Tyreso και τη Hammarby. Προτελευταία η γηπεδούχος, παιχνίδι ρουτίνας για την πρωτοπόρο, η οποία έκανε μόλις τη δεύτερη ήττα την εβδομάδα που μας πέρασε. Σίγουρα θέλει να επανέλθει στις νίκες και τα 31 γκολ που σκοράρει κατά μ.ό. στα παιχνίδια της θα τα ξεπεράσει με ευκολία. Η γηπεδούχος σκοράρει επίσης με ευκολία τα 29 γκολ, αλλά με παθητικό τα 32 γκολ δεν είναι τυχαίο ότι βρίσκεται στο τέλος του βαθμολογικού πίνακα. Περιμένω ανοιχτό και άνετο παιχνίδι από τις δυο ομάδες, αφενός γιατί η φιλοξενούμενη έχοντας την αγωνιστική υπεροχή θα κάνει επίδειξη δύναμης, αφετέρου και η γηπεδούχος, γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να αντισταθεί, θα προσπαθήσει απλά να απολαύσει το παιχνίδι.

Θα ποντάρω στα συνολικά γκολ που όπως φαίνεται και από το στοιχηματικό όριο, θέλουμε ένα γκολ σε κάθε λεπτό

Azoty-Pulawy εναντίον Tarnow

Ανάποδο ποντάρισμα από το προηγούμενο παιχνίδι θα έχουμε στο ακόλουθο πολωνικό χάντμπολ. Azoty-Pulawy εναντίον Tarnow, ή αλλιως 3η εναντίον 11ης. Από άποψη φόρμας οι δυο ομάδες βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με 2-0-3, παρόλα αυτά η γηπεδούχος έχει μόνο 3 ήττες έναντι 9 των φιλοξενούμενων. Έχει τη δεύτερη καλύτερη άμυνα με 26 γκολ ενώ επιθετικά σκοράρει 33. Συνολικά με 4 νίκες η φιλοξενούμενη και 25-31 γκολ, έχει να αγωνιστεί από τα μέσα Δεκεμβρίου, ένα αρκετά μεγάλο διάστημα που σίγουρα έχει επηρεάσει την ομάδα.

Η γηπεδούχος δεν θα πιεστεί για να κερδίσει τους 2 βαθμούς και θα κάνει συντήρηση δυνάμεων κι αυτό με ωθεί να κινηθώ στο under των συνολικών γκολ.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
15:30
Ringkobing - Ringsted W
Ringkobing over 27,5
1.85
Μονό
17:15
Tyreso – Hammarby
Οver 60,5
1.85
Μονό
20:00
Azoty-Pulawy – Tarnow
Under 57,5
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις