ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Πληθώρα επιλογών από την Γαλλία!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Πληθώρα επιλογών από την Γαλλία!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

αθλητικές μεταδόσεις

Αθλητικές μεταδόσεις σήμερα (Πέμπτη 25/4)

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Πληθώρα επιλογών από την Γαλλία!

προγνωστικά στοιχήματος

Πέρασε εύκολα η στήλη της Τετάρτης με το G/G και Over στο ντέρμπι του Βελοντρόμ και το anytime scorer του Γκουιρί, που μας δίνει την απαραίτητη ώθηση να συνεχίσουμε, ελπίζω, στον δρόμο των επιτυχιών με νέα προγνωστικά στοιχήματος.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1362182321848336384

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα κόρνερ στο Νιόρ

Πρώτο παιχνίδι που μας προκαλεί να ασχοληθούμε με τα προγνωστικά στοιχήματος, είναι η αναμέτρηση του Ρενέ Γκαγιάρντ μεταξύ Νιόρ και Πο.

Το αρνητικό σερί των γηπεδούχων έφτασε αισίως τα 12 παιχνίδια, με τελευταία επιτυχία το 2-0 επί της Αζαξιό στις 12 Δεκεμβρίου. Αν και μεσοεπιθετικά παίρνει θετικό πρόσημο καθώς παράγει φάσεις, εξακολουθεί να πληρώνει τις αμυντικές αδυναμίες της που μοιάζουν αδιόρθωτες. Η απόσταση ασφαλείας από την ζώνη υποβιβασμού επιτρέπει στην Νιόρ ένα πιο ελεύθερο και πιο τολμηρό στυλ παιχνιδιού, ιδίως εντός έδρας, όπου δημιουργεί εσχάτως περισσότερες τελικές, κάτι που βελτιώνει και τις προοπτικές για κόρνερ στα παιχνίδια της (35 κόρνερ συνολικά στα 3 τελευταία εντός έδρας ματς).

Απέναντί της μια ομάδα που ναι μεν βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική κατάσταση, παρουσιάζεται δε ανταγωνιστική και αποφασισμένη να εξαντλήσει τις πιθανότητες σωτηρίας της. Η Πο εμφανίζει βελτίωση στον επιθετικό τομέα με την 3άδα των Αρμάν, Ασσιφούα και Ιταΐτινγκα να έχει σημειώσει τα 5 από τα 6 τελευταία τέρματα των φιλοξενούμενων μέσα στον Φλεβάρη. Στα αρνητικά το 0/3 που τρέχει φέτος με τον διαιτητή Περρό, όλα ως φιλοξενούμενη.

Το παιχνίδι είναι στα μέτρα και των δύο ομάδων, γι’ αυτό θα αποφύγουμε το άσκοπο ρίσκο της επιλογής σημείου και θα πάμε με τα συνολικά κόρνερ αγώνα.

Ανίατη ασθένεια η άμυνα

Στο Παρίσι και το Σαρλετί διεξάγεται η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παρί και Σατορού, ομάδες με εντελώς διαφορετικά κίνητρα και φιλοδοξίες. Αφενός η Παρί, ούσα στο -3 από την 5η θέση των play off ανόδου, βλέπει το παιχνίδι ως μοναδική ευκαιρία να αυξήσει την πίεση στην Οσέρ, αφετέρου η Σατορού μετά την ήττα-πισωγύρισμα (0-1 από Χάβρη), ψάχνει άμεση ανασύνταξη και αποτελέσματα.

Με ξενίζει η ευκολία με την οποία δέχονται γκολ το τελευταίο διάστημα οι γηπεδούχοι, αν αναλογιστούμε την γενικότερη αμυντική φιλοσοφία που τους χαρακτηρίζει, κάτι που αποτυπώνεται και στην δυσκολία των αντιπάλων να απειλήσουν την εστία της (περίπου 8 τελικές μέσο όρο). Για την ακρίβεια, η εστία της παραβιάστηκε για 7ο σερί παιχνίδι, ενώ παράλληλα μετρά 5 στα 5 αμφίσκορα στα τελευταία 5 παιχνίδια εντός έδρας, βρίσκοντας δίχτυα 12 φορές. Άλλωστε είναι από τις πιο παραγωγικές ομάδες στην έδρα της καταγράφοντας 12,6 τελικές.

Πολύ κακή η Σατορού στην ήττα από την Χάβρη (0-1), αδυνατεί να βρει σταθερότητα στην απόδοσή της και ο κλοιός στενεύει. Οι εκτός έδρας επιδόσεις της είναι οι χειρότερες στην Ligue 2, καθώς έχει σημειώσει μόλις μία (!) νίκη (1η αγωνιστική στην Αζαξιό), η οποία αποτελεί ταυτόχρονα και την μοναδική περίπτωση που δεν δέχτηκε γκολ. Ο βαθμός δυσκολίας είναι υψηλός στην πρωτεύουσα και μου φαίνεται δύσκολο με αυτήν την άμυνα «ελβετικό τυρί», να αναχαιτίσει την επιθετική ορμή των «Παριζιάνων».

Με την λογική ότι βάσει των έκτακτων συνθηκών η Σατορού οφείλει να ρισκάρει, θα ποντάρουμε στο να ντουμπλάρει τα γκολ της η γηπεδούχος.

Παραδοσιακά αφιλόξενη έδρα

Αμφίρροπη η αναμέτρηση στην Κορσική μεταξύ δύο τακτικών θαμώνων της Ligue 2 της Αζαξιό με τη Κλερμόν και δικαίως παίρνει θέση στα προγνωστικά της στήλης. Σπάνιο φαινόμενο το «διπλό» στις αναμετρήσεις των δύο ομάδων, ανεξαρτήτως έδρας, με την Κλερμόν να αγνοεί την νίκη απέναντι στους «ερυθρόλευκους» από το 2016 (0-4-3). Από τις πιο αφιλόξενες έδρες παραδοσιακά το Φρανσουά Κοτύ, εκεί που και φέτος οι Κορσικανοί χάνουν δύσκολα με μόλις 3 ήττες (οι 2 από τις  πρωτοπόρους Τρουά και Τουλούζ).

Στα θετικά συγκαταλέγεται και το αήττητο σερί που διατηρεί ο Ολιβιέ Πανταλονί απέναντι στον Πασκάλ Γκαστιέν, καθώς στις 6 περιπτώσεις που τέθηκαν αντιμέτωποι (στις έδρες αμφότερων) μετρά 2-4-0 με πιο πρόσφατη επικράτηση το 0-2 στο παιχνίδι του 1ου γύρου.

Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν εξαιρετική χρονιά και μοιάζουν πιο κοντά από ποτέ στην επίτευξη της παρθενικής τους παρουσίας στα σαλόνια της Ligue 1. Η εικόνα τους ωστόσο στα εκτός έδρας μπορεί να χαρακτηριστεί αναιμική, καθώς έχει σημειώσει μόλις 4 «διπλά» (τα δύο με αντιπάλους στην ζώνη του υποβιβασμού) και μία νίκη στα τελευταία 7 παιχνίδια (0-1 στη Σατορού).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο διαιτητής Σιλβέν Παλί έχει σφυρίξει και το Αζαξιό – Κλερμόν του 2017 (2-1), ήττα που έρχεται να προστεθεί στην αρνητική παράδοση που έχει η Κλερμόν μαζί του εκτός έδρας.

Σεβόμενοι την έδρα και την παράδοση τόσο της Αζαξιό όσο και του Πανταλονί, θα ποντάρουμε στον άσο με κάλυψη.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
20:00
Νιόρ - Πο
Over 8,5 κόρνερ
1.87
Μονό
20:00
Παρί - Σατορού
Παρί οver 1,5 γκολ
2.07
Μονό
20:00
Αζαξιό - Κλερμόν
1 dnb
2.62
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις