Στη Λετονία για το γόητρο

Στη Λετονία για το γόητρο

Καλημέρα σε όλους. Η στήλη μας τα πηγαίνει εξαιρετικά αυτή τη περίοδο καθώς, οι επιλογές μας από ΝΒΑ και Ευρώπη μας δικαιώνουν. Προγνωστικά μπάσκετ λοιπόν, με προκριματικά Ευρωμπάσκετ θα ασχοληθούμε σήμερα.

Προγνωστικά μπάσκετ: Λετονία – Βουλγαρία

Οι δύο ομάδες έχουν ήδη αποκλειστεί από την συνέχεια καθώς αμφότερες έχουν ρεκόρ 1-3. Αυτός ο αγώνας έχει διαδικαστικό χαρακτήρα. Οι Λετονοί έκαναν την υπέρβαση κερδίζοντας την Ελλάδα με 77-66 όμως η ήττα από τη Βοσνία έβαλε τέλος στα σενάρια πρόκρισης. Η Λετονία έχει πολύ καλό ρόστερ και ίσως αδικείται από τη θέση που βρίσκεται. Παίζει μπάσκετ πολλών κατοχών, με επιθέσεις λίγων δευτερολέπτων και με πολλά σουτ τριών πόντων.

Από την άλλη, η Βουλγαρία με εξαίρεση τον Αμερικανό νατουραλιζέ Ντι Μποστ της γαλλικής Μονακό, δεν έχει παίκτες που να έχουν την απαραίτητη εμπειρία για να σταθούν ακόμα σε αυτό το επίπεδο. Ο αγώνας του πρώτου γύρου είχε βρει νικητές τους Βούλγαρους, σε ένα πολύ όμορφο παιχνίδι, στην δεύτερη παράταση με 110-104(85-85 κ.α.)

Εκτίμηση: Οι Λετονοί είναι ένα επίπεδο πάνω από τους Βούλγαρους όμως παίκτη σαν τον Μποστ δεν έχουν στο ρόστερ τους. Δεν θα μπλέξουμε με σημείο στα προγνωστικά μπάσκετ, αν και οι Λετονοί δείχνουν να είναι φαβορί. Θα πάμε σε μία combo επιλογή με το συνολικό over 143,5 πόντων αγώνα σε συνδυασμό με το ομαδικό over 74,5 πόντων των Λετονών, lines τα οποία μπορούν να καλυφθούν πολύ εύκολα ειδικά με τον τρελό ρυθμό που δίνουν στα παιχνίδια τους οι Λετονοί.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
19:30
Λετονία – Βουλγαρία
Over 143,5 & Λετονία over 74,5
2.33
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις