Η αξία στο… πόδι του Ινγκς

Η αξία στο… πόδι του Ινγκς

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο αγαπημένοι Κουβανέζοι! Μεσοβδόμαδα κύλησε μέτρια η στήλη μας καθώς ενώ βγαίναμε με θετικό πρόσημο συνολικά, χάσαμε κάποια που μας χαλάνε την καλή εικόνα αλλά χθες κλείσαμε βαρβάτα. Τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα μας δείχνουν να πάμε στο πρώτο κατά σειρά ματς της Premier League, Σαουθάμπτον εναντίον Τσέλσι λοιπόν στο «Σεντ Μέρις» όπου διεξάγεται στα πλαίσια τις 26ης αγωνιστικής για το top αγγλικό πρωτάθλημα.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1362880399966371842

Προγνωστικά στοιχήματος Premier League

Σε τι σημείο στραφήκαμε; Πρόκειται για τα σουτ του επιθετικού των “Αγίων” Ντάνι Ίνγκς  τα οποία τα βρίσκουμε στο 1,5 στο line. Τα υπέρ του συγκεκριμένου pick είναι ότι έβγαλε το εν λόγω line στα επτά από τα τελευταία οκτώ παιχνίδια που αγωνίστηκε. Και δεν έκανε πάνω από 1 σουτ μόνο στο… 9-0 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ματς που θέλουν να “ξεχάσουν” στη Σαουθάμπτον.

Το παιχνίδι διεξάγεται εντός έδρας όπου εκεί δείχνει να έχει περισσότερη επαφή με το αντίπαλο τέρμα. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση αγωνιστικά σκοράροντας και στα τελευταία δύο παιχνίδια με αντίπαλο τη Γουλβς, για Premier League και FA Cup αντίστοιχα. Ακόμη ένα τελευταίο θετικό στοιχείο είναι ότι έχει κάνει 2+ σουτ ενάντια σε τρεις από μεγάλες ομάδες της κατηγορίας: δύο με τη Μάντσεστερ Σίτι, τρία με την Άρσεναλ και δύο με τη Λίβερπουλ. Τα προγνωστικά στοιχήματος λοιπόν μας οδηγούν στο over 1,5 συνολικών σουτ του Άγγλου επιθετικού.

https://twitter.com/Del_Piero__7/status/1356186520542203905

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

 

Μονό
14:30
Σαουθάμπτον - Τσέλσι
Ίνγκς (Σαουθάμπτον) over 1,5 συνολικά σουτ
1.75
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις