Επιστροφή με στοίχημα στα φάουλ

στοίχημα

Επιστρέφουμε σήμερα δυναμικά για το 2/2. Το στοίχημα θα είναι αποκλειστικά στα φάουλ με 2 σημεία που ξεχώρισα από Ισπανία και Αγγλία.

Στοίχημα στο 6ποντο

Στις 15:00 κοντράρονται η προτελευταία Έλτσε με την 4η από το τέλος Εϊμπάρ. Τις δύο ομάδες τις χωρίζουν 3 βαθμοί αν και οι γηπεδούχοι είναι με 2 ματς λιγότερα. Νομίζω όλοι καταλαβαίνετε ότι όσο προχωράμε προς το τέλος της σεζόν τόσο αυτά τα ματς θα είναι 6ποντα όπως γράφω και στον υπότιτλο. Η Έλτσε παραχωρεί 13,5 φάουλ ανά αγώνα, ενώ οι φιλοξενούμενοι 14,35. Ο Βέγκα που είναι στο στραγάλι σφυρίζει 27 φάουλ ανά παιχνίδι. Στοίχημα στο over 26,5 σύνολο φάουλ.

Με τον Άτκινσον για το under

Η δεύτερή μας επιλογή έρχεται από την Αγγλία και το βραδινό παιχνίδι μεταξύ Φούλαμ και Σέφιλντ Γιουνάιντετ. Γνώρίζετε πολύ καλά ότι ο Άτκινσον που σφυρίζει το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ο αγαπημένος μου διαιτητής για under καθώς σφυρίζει λίγο λιγότερο από 18,5 φάουλ ανά παιχνίδι. Το όριο δε, έχει τοποθετηθεί στο 22,5 που μόλις 3 φορές το έχει ξεπεράσει στα τελευταία 15 (!). Οι δύο ομάδες ναι κλωτσάνε πολύ για Αγγλία καθώς έχουν και οι δυο πάνω από 12 φάουλ μέσο όρο, όμως για αυτό μπήκε ο Άτκινσον για να «σβήσει» το παιχνίδι και να μας οδηγήσει στο ταμείο. Under 22,5 φάουλ λοιπόν το στοίχημα μας.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
15:00
Έλτσε - Εϊμπάρ
Over 26,5 φάουλ
1.87
Μονό
22:00
Φούλαμ - Σέφιλντ Γιουνάιντετ
Under 22,5 φάουλ
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις