Αγγλικό ποντάρισμα με γκολ

ποντάρισμα

Καλημέρα στους απανταχού Κουβανέζους και κυρίως στις Κουβανέζες μας. Το ευρωπαϊκό τριήμερο πέρασε και η στήλη είχε μονάχα ένα ποντάρισμα και αυτό ήταν την Πέμπτη. Επιστρέφω με προγνωστικά για σήμερα Σάββατο, την απόλυτη στοιχηματική ημέρα.

Θα απουσιάσει το ελληνικό πρωτάθλημα σήμερα, καθώς τα ζευγάρια δεν εμπνέουν. Ματιές προς την Αγγλία και την Premier League σήμερα, ενώ διπλό προγνωστικό θα υπάρξει και για την Championship.

Ποντάρισμα στο άστρο του Τούχελ

Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι του κορυφαίου πρωταθλήματος του πλανήτη, η Σαουθάμπτον θα υποδεχθεί την Τσέλσι, η οποία τελευταία φαίνεται πως έχει βρει το κλειδί της επιτυχίας και έχει χτίσει το δικό της σερί νικών.

Ο Τόμας Τούχελ αντικατέστησε τον Φρανκ Λάμπαρντ στον πάγκο των «μπλε» και αυτό φαίνεται πως επέδρασσε θετικά στο σύνολο της ομάδας του Λονδίνου. Ο Γερμανός τεχνικός κατάφερε να στρώσει την αμυντική λειτουργία της Τσέλσι, να δημιουργεί ευκαιρίες και να κερδίζει παιχνίδια, κάτι που έλειπε από το μενού του προκατόχου του.

Στα 5 τελευταία παιχνίδια της μετράει 5 νίκες η Τσέλσι, η μία εξ αυτών για το κύπελλο. Προσωπικά, δεν κρατάω τη νίκη σαν αποτέλεσμα, αλλά περισσότερο την εικόνα της, η οποία είναι σαφώς βελτιωμένη με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Διπλό μεσημεριανό ποντάρισμα στο παιχνίδι. Αρχικά, βρήκα και ποντάρω στο 2,20 το διπλό με over 1,5 των «μπλε», καθώς η ανοδική τους πορεία και η καθοδική των γηπεδούχων με ”τραβάει” προς την 6η σερί νίκη της Τσέλσι.

Παρόλο που η Σαουθάμπτον έχει πραγματοποιήσει κάποιες άσχημες εμφανίσεις τελευταία, δεν παύει να αποτελεί καλό σύνολο. Μια ομάδα που ξέρει και έχει την ποιότητα να σκοράρει και, συνδυαστικά με όσα προανέφερα, θα ποντάρω και στο combo του goal/goal με over 2,5 σε απόδοση 2,25.

Το φύλλο πορείας γράφει… Premier League

Εάν το παιχνίδι ήταν ελληνικό και οι συνθήκες δικές μας, τότε κάλλιστα θα μπορούσα να γράψω ως τίτλο του αγώνα το «Κωδικός μετακίνησεις… Premier League». Βρισκόμαστε στην Championship της Αγγλίας, όμως, και η Νόριτς υποδέχεται την Ρόδεραμ.

Τα «καναρίνια» ξεπέρασαν το αρνητικό τους σερί, το οποίο συνέπεσε και με το ντεμπούτο του Δημήτρη Γιαννούλη στο Νησί και πλέον μετρούν ήδη δυο σερί νίκες, η μία εντός με 4-1 απέναντι στη Στόουκ και η άλλη εκτός με 2-0 απέναντι στην Κόβεντρι.

Από τα πιο ποιοτικά σύνολα της κατηγορίας οι γηπεδούχοι, δικαίως βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και σε τροχιά επιστροφής στην πρώτη κατηγορία. Ο άλλοτε «ασπρόμαυρος» Γιαννούλης έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά του στην Αγγλία, έχοντας μοιράσει ήδη την πρώτη του ασίστ στο πρωτάθλημα και με ενδεχόμενη άνοδο της ομάδας του θα εδραιωθεί τα επόμενα χρόνια στην Αγγλία.

Για τη σωτηρία τους παλεύουν οι φιλοξενούμενοι και φαίνεται πως η μάχη που θα δώσουν θα είναι μέχρι τέλους. Μόλις ένα βαθμό επάνω από την επικίνδυνη ζώνη, κάθε παιχνίδι αποτελεί ένα ξεχωριστό τελικό παραμονής. Παρότι σκοράρουν κάτι περισσότερο από ένα γκολ ανά αγώνα, η άμυνά τους τούς πληγώνει και τα 39 γκολ παθητικό σε 28 αγώνες μόνο ως αρνητικό μπορεί να αναφερθεί.

Διπλό ποντάρισμα και εδώ. Αρχικά, βλέπω πως οι γηπεδούχοι βρίσκουν εκ νέου ρυθμό και βαδίζουν προς ένα νέο σερί θετικών αποτελεσμάτων. Κατά βάση σκοράρουν και δημιουργούν ευκαιρίες, ενώ η ποιότητα ξεχειλίζει. Ποντάρισμα στον άσο με over 1,5 του 1.90.

Το δεύτερο ποντάρισμα περιλαμβάνει και τη συμμετοχή της Ρόδεραμ, καθώς ο άσος με goal/goal που πληρώνει κάτι παραπάνω από τριπλασιασμό προϋποθέτει και γκολ των φιλοξενούμενων. Σκοράρουν και δέχονται γκολ εξάλλου, ώρα γι’ ακόμη μία ήττα τους, αλλά θα πρέπει να βρουν και ένα τέρμα.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
Μονό
14:30
Σαουθάμπτον - Τσέλσι
2 & over 1,5
2.20
Μονό
14:30
Σαουθάμπτον - Τσέλσι
Goal/goal & over 2,5
2.25
Μονό
17:00
Νόριτς - Ρόδεραμ
1 & over 1,5
1.90
Μονό
17:00
Νόριτς - Ρόδεραμ
1 & goal/goal
3.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις