ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Απαιτητικό πρόγραμμα στην Ισπανία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Απαιτητικό πρόγραμμα στην Ισπανία

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Απαιτητικό πρόγραμμα στην Ισπανία

προγνωστικά στοιχήματος

Επιστροφή μετά από την ευρωπαϊκή δράση στη καθημερινότητα του πρωταθλήματος. Στο Champions League είχαμε 50% ποσοστό επιτυχίας (αχ ρε Σεβίλλη…), ενώ στο Europa 1/3. Mε την Γρανάδα να σώζει τα προσχήματα με την νίκη, ίσως και πολύ πιθανή πρόκριση, εις βάρος της Νάπολι και την Βιγιαρεάλ να μην πετυχαίνει, ή να δέχεται ένα ακόμη γκολ. Πικρή, ίσως και υπερβολική η έκτασή της, αλλά φυσιολογική η ήττα της Σοσιεδάδ από την μεγαλύτερη ομάδα της Αγγλίας, τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αφήνουμε πίσω μας, προσωρινά, τις ευρωπαϊκές αναμετρήσεις και πάμε στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος με έντονο ενδιαφέρον τόσο από την La Liga όσο και από την Segunda, σε ένα ιδιαιτέρως απαιτητικό πρόγραμμα με ένα εξάποντο και μια δυάδα με αξία από την Segunda.

Προγνωστικά στοιχήματος στη La Liga: Κρίσιμο εξάποντο με παράδοση…

Με πολύ μεγάλη σημασία για το μέλλον τους η αναμέτρηση στο «Μαρτίνεθ Βαλέρο». Έλτσε – Εϊμπάρ. Κλασικό εξάποντο παραμονής που συγκρούονται δύο ισοδύναμες ομάδες από τα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας. Η Έλτσε το παλεύει όσο μπορεί, αλλά αν κοιτάξω το ημερολόγιο και αφαιρέσω τους αγώνες κυπέλλου, η τελευταία νίκη της στο πρωτάθλημα ήταν απέναντι στην Βαλένθια στις 23/10/20! Έχει και αρκετές ισοπαλίες βέβαια (9) και άλλες τόσες ήττες οι οποίες ήταν οριακές. Στην ισοπαλία με την Βιγιαρεάλ βρέθηκε να χάνει στο ημίχρονο με 2 γκολ και ισοφάρισε στο δεύτερο. Κόντρα στη Θέλτα πάλι με 2 γκολ στην πλάτη στο ημίχρονο, μπαίνει δυνατά, μειώνει, αλλά ένα γκολ και αρκετά διαιτητικά λάθη δεν της επέτρεψαν κάτι καλύτερο. Αυτό το αποτέλεσμα οδήγησε και στην αλλαγή προπονητή και έχουμε την επιστροφή του γνώριμου της Φραν Εσκριμπά.

Ήταν αυτός που την οδήγησε στην επιστροφή της στην μεγάλη κατηγορία,  συνέχισε και την επόμενη σεζόν (2012-2015) και την κράτησε αγωνιστικά, αλλά λόγω οικονομικών προβλημάτων υποβιβάστηκε και έφυγε. Ποια ομάδα σώθηκε με τον υποβιβασμό της; Η τωρίνη της αντίπαλος, η Εϊμπάρ! Μετά από πολύ καιρό νιώθει την πίεση και το φάσμα του υποβιβασμού κοντά της. Βρίσκεται εδώ και 1,5 μήνα σε ντεφορμάρισμα. Μπορεί οι ήττες από Ατλέτικο και Σεβίλλη να ήταν φυσιολογικές, αλλά οι ήττες από Οσασούνα για το πρωτάθλημα και Ναβαλκαρνέρο, ομάδα τρίτης εθνικής, για το κύπελλο, οι ισοπαλίες με την παραπαίουσα, τότε, Θέλτα και την μισή Βαγιαδολίδ δεν είναι. Αγώνας κλασικό εξάποντο όπως προανέφερα, δυνατός γρίφος για τα προγνωστικά στοιχήματος σήμερα, αν προσθέσω και την παράδοση. Από το 2000 και μετά σε σύνολο 21 αναμετρήσεων για πρώτη ή δεύτερη κατηγορία και μία αναμέτρηση για το κύπελλο υπάρχουν μόλις 6 νίκες γηπεδούχων ανεξαρτήτου έδρας! Θα πάω κόντρα στην παράδοση και θα στηρίξω την ομάδα που παλεύει περισσότερο, τους γηπεδούχους δηλαδή, έστω και με την κάλυψη του dnb.

Από τα υπόλοιπα παιχνίδια της La Liga μόνο το goal/goal στην αναμέτρηση της Βαλένθια, που με πλήγωσε την προηγούμενη Κυριακή, κόντρα στην Θέλτα, χωρίς τον ηγέτη Άσπας, έχει αξία για να ασχοληθούμε και να το ποντάρουμε. Μακριά από την αναμέτρηση της Ατλέτικο που βγάζει κούραση κόντρα σε δεύτερη σερί σύγκρουση με την επικίνδυνη Λεβάντε, έχει και αγώνα μεσοβδόμαδα κόντρα στην Τσέλσι και από την αναμέτρηση Βαγιαδολίδ – Ρεάλ Μαδρίτης, μέχρι και τον άσο σκέφτηκα, αλλά ούτε η καρδιά ούτε το χέρι πάνε.

Δυάδα με αξία στη Segunda

Από την Segunda έρχεται η πρόταση της ημέρας από δύο ομάδες που εμπιστεύομαι. Αρχή με τον αγώνα Εσπανιόλ – Σαμπαντέλ, όπου θα στηριχτώ στους γηπεδούχους. Καταλανικό ντέρμπι με ξεκάθαρο φαβορί, την Εσπανιόλ, που περιμένω να κεφαλαιοποιήσει το σπουδαίο διπλό κόντρα στην Μαγιόρκα και να επιστρέψει, έστω και προσωρινά στην κορυφή της βαθμολογίας. Απέναντι σε μια Σαμπαντέλ που καίγεται για βαθμούς, βρίσκεται οριακά πάνω από την επικίνδυνη ζώνη, αλλά δεν νομίζω να μπορέσει να φέρει ισχυρή αντίσταση στους γηπεδούχους. Άσος με την επίτευξη τουλάχιστον δύο τερμάτων. Τον αγώνα αυτόν θα τον κάνω δυάδα με το 2 dnb της Σπόρτινγκ Χιχόν στην φιλοξενία της Αλμπαθέτε. Πιο ομάδα η φιλοξενούμενη, θεωρώ ότι εύκολα ή δύσκολα θα φύγουν με την νίκη από την έδρα μιας ντεφορμέ ομάδας με αρκετά προβλήματα στο αμυντικό κομμάτι..

Αυτά από εμένα, καλή συνέχεια.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
15:00
Έλτσε - Εϊμπάρ
1 dnb
2.53
Δυάδα απόδοσης 2.95
17:00
Εσπανιόλ - Σαμπαντέλ
1 & over 1,5
1.90
19:15
Αλμπαθέτε - Σπόρτινγκ Χιχόν
2 dnb
1.55
Μονό
19:30
Βαλένθια - Θέλτα
Goal/goal
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις