Σαββατοκύριακο γεμάτο μεταδόσεις από την ΕΡΤ3

Τον τελικό του Διηπειρωτικού Κυπέλλου μπάσκετ θα δείξει η ΕΡΤ3

Αγώνες του πρωταθλήματος της Super League 2, της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ, της Volley League και Basket Against Covid-19, θα προβληθούν το Σαββατοκύριακο 20 και 21 Φεβρουαρίου αλλά και τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, απευθείας από την ΕΡΤ3.

Super League 2

Το πρωτάθλημα της Super League 2 αποδεικνύεται απολύτως ανταγωνιστικό και για τις 12 ομάδες που μετέχουν σε αυτό. Η 10η αγωνιστική, μάλιστα, φέρνει αντιμέτωπες τις ομάδες που βρίσκονται στις τέσσερις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας!

Το Σάββατο 20 Φεβρουαρίου στις 14:30, ο Εργοτέλης, που έχει κάνει τη δική του αντεπίθεση στις τελευταίες αγωνιστικές και ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση με τον Λεβαδειακό, υποδέχεται στο Παγκρήτιο στάδιο, την 4η του πίνακα της βαθμολογίας και πάντα φιλόδοξη, Παναχαϊκή. Στην περιγραφή ο Ηλίας Χριστογιαννόπουλος.

Την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, στις 14:45, ο πρωτοπόρος -παρά την ήττα του στη Δράμα- Ιωνικός αντιμετωπίζει τον δεύτερο της βαθμολογίας Λεβαδειακό, που αποδίδει πολύ καλύτερα όταν παίζει μακριά από την έδρα του! Στην περιγραφή ο Βασίλης Μπακόπουλος. 

Εθνική μπάσκετ

Με πολλά νέα πρόσωπα, η εθνική ομάδα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Eurobasket 2022. Θα αγωνιστεί στη «φούσκα» της Ρίγα κόντρα στη Βοσνία και τη Λετονία, έχοντας ήδη εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

  • Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, στις 16:30, Ελλάδα-Βοσνία, σε περιγραφή του Βαγγέλη Ιωάννου.
  • Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, στις 19:30, Ελλάδα-Λετονία σε περιγραφή του Δημήτρη Χατζηγεωργίου.

Volley League

Μια αναμέτρηση κορυφής σε απευθείας μετάδοση από την ΕΡΤ3, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, στις 20:00. ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός στο «PAOK Sports Arena» για την 12η αγωνιστική της Volley League. Οι αντίπαλες ομάδες βρίσκονται στην πρώτη τετράδα και στοχεύουν όσο το δυνατό ψηλότερα ενόψει της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος.

Στην περιγραφή ο Θόδωρος Χατζηπαντελής.

Basket against covid-19

H σειρά των αγώνων που διοργανώνει η ΚΑΕ Ολυμπιακός και είναι αφιερωμένη στην καταπολέμηση του Covid-19 συνεχίζεται τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου, στις 21:45, με τον αγώνα ανάμεσα στην πειραϊκή ομάδα και το Λαύριο, που πραγματοποιεί εκπληκτική πορεία στη φετινή Basket League. Στην περιγραφή ο Βαγγέλης Ιωάννου.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις