Το ιταλικό πρωτάθλημα μπάσκετ στη Nova

Το ιταλικό πρωτάθλημα μπάσκετ στη Nova

Το ιταλικό πρωτάθλημα μπάσκετ, η Lega Basket Serie A, επανέρχεται στο προσκήνιο μέσα από τα κανάλια Novasports καθώς η συμφωνία ανακοινώθηκε, επίσημα, σήμερα.

Ιστορικές ομάδες της Ευρώπης που αποτελούν….Blue Chips στο μπασκετικό Χρηματιστήριο Αξιών, όπως η πολυνίκης της διοργάνωσης και εκπρόσωπος στην EuroLeague, Αρμάνι Μιλάνο, η φαβορί για την κατάκτηση του EuroCup, Βίρτους Μπολόνια, η Βενέτσια με την πλούσια ιστορία, η ανανεωμένη Σάσαρι και άλλες 11 ομάδες, υπόσχονται μεγάλες συγκινήσεις και σπουδαίες μπασκετικές αναμετρήσεις στους συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova, μέχρι το τέλος της σεζόν 2020-2021.

Τα βλέμματα στη Lega Basket Serie A, στρέφονται στα αστέρια εντός και εκτός παρκέ, όπως οι Σέρβοι Μίλος Τεόντοσιτς αλλά και ο προπονητής Σάσα Τζότζεβιτς της Βίρτους Μπολόνια, οι Σέρχι Ροντρίγκεζ και Τζίτζι Ντατόμε της Αρμάνι Μιλάνο, ο Αργεντίνος Λουίς Σκόλα της Βαρέζε αλλά και ο δικός μας Μιχάλης “Μάικλ” Μπράμος που αγωνίζεται στη Βενέτσια.

Πρώτες μεταδόσεις; Το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου με το Βίρτους Μπολόνια – Βαρέζε και την Κυριακή τρέχοντος με το Αρμάνι Μιλάνο – Φορτιτούντο Μπολόνια.

Απομένει πλέον η ανακοίνωση για τηλεοπτικά της Αδριατικής Λίγκας, της Liga ABA, για τα οποία υπάρχει ήδη συμφωνία.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις