Μακροχρόνια με αξία στο Κύπελλο Σουηδίας

Μακροχρόνια με αξία στο Κύπελλο Σουηδίας

Γειά και χαρά αγαπητοί κουβανέζοι μου. Ήταν 13 Δεκεμβρίου όταν και έγιναν οι επαναληπτικοί αγώνες των μπαράζ, τόσο σε Allsvenskan όσο και σε Superettan με τη δύσκολη και περίεργη αυτή χρονιά να ρίχνει αυλαία. Έτσι λοιπόν μετά από 68 μέρες έχουμε ξανά μπάλα εδώ στο Βορρά και συγκεκριμένα ο θεσμός του Κυπέλλου κάνει πρεμιέρα, με αξία στα μακροχρόνια στοιχήματα τις ομάδες να μπαίνουν στο θεσμό με σκοπό την κατάκτηση και συνάμα το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Εάν το Κύπελλο κατακτήσει κάποια εκ των Μάλμε, Ελφσμποργκ ή Χάκεν, το ευρωπαϊκό εισιτήριο θα πάει στην Γιουργκόρτνεν, η οποία τερμάτισε στην τέταρτη θέση του πρωταθλήματος την προηγούμενη σεζόν.

Μακροχρόνια στοιχήματα στο Κύπελλο Σουηδίας

Πάμε να ξεκινήσουμε σιγά σιγά με μερικά στοιχεία που θα δούμε στον φετινό θεσμό. Ξεκινάω από το γεγονός ότι θα υπάρχουν ομάδες και από τις πέντε πρώτες κατηγορίες στη φάση των ομίλων και αυτό δείχνει πως έγιναν εκπλήξεις, αλλά όχι πολλές, στην προηγούμενη φάση. Πρώτο φαβορί είναι η Μάλμε αλλά μέχρι στιγμής στα φιλικά που έχει δώσει έχει δείξει ότι δεν βρίσκεται σε τόσο καλή κατάσταση.

Μεγαλύτερη έκπληξη στην προηγούμενη φάση ήταν αυτή της Λόντε ΙΦ από την πέμπτη κατηγορία όπου εκτός την Εργκρίτε από τη Superettan με ανατροπή στο σκορ!

Επίσης λόγο κρύου και χιονιού κάποια παιχνίδια θα γίνουν σε κλειστά γήπεδα, σε κάποια από αυτά οι διαστάσεις είναι οριακά μικρότερες.

Σας ενημερώνω πως θα υπάρχουν αρκετά άρθρα καθ’ όλη την διάρκεια του Κυπέλλου, αρχή γενομένης από το Σάββατο που είναι η πρεμιέρα.

Παραθέτω και κάποια μακροχρόνια στοιχήματα, όπου βρίσκω αξία.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
Κύπελλο Σουηδίας
Νικητής διοργάνωσης: Γιουργκόρντεν
6.00
Μονά
Κύπελλο Σουηδίας
Νικητής 5ου ομίλου: Μιάλμπι
1.90
Κύπελλο Σουηδίας
Νικητής 6ου ομίλου: Νορσέπινγκ
1.63
Κύπελλο Σουηδίας
Νικητής 8ου ομίλου: Χάμαρμπι
1.78
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις