ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Παιχνίδι… ζωής και θανάτου στη Σαρδηνία

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Παιχνίδι… ζωής και θανάτου στη Σαρδηνία

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Παιχνίδι… ζωής και θανάτου στη Σαρδηνία

Παιχνίδι… ζωής και θανάτου στη Σαρδηνία

Χαιρετώ τον κουβανέζικο λαό! Παρασκευούλα ζάχαρη, Παρασκευούλα μέλι. Ό,τι πρέπει μια καλή προθέρμανση για το Σαββατοκύριακο, όπου η γκάμα των προγνωστικών στοιχήματος αναμένεται σαφώς μεγαλύτερη σε επιλογές. Προγνωστικά Ιταλίας και σε ένα ματς από Ελβετία θα εστιάσουμε σήμερα για να βγούμε… Bet A Tet με το ταμείο!

Προγνωστικά Ιταλίας: Ο θάνατος σου, η ζωή μου

Κάλιαρι και Τορίνο διασταυρώνουν τα ξίφη τους για την 23η αγωνιστική της Serie A. Το ματς αυτό μπορεί να χαρακτηριστεί ως ένας πρόωρος «τελικός» για τις δυο ομάδες ή αλλιώς… ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου! Οι γηπεδούχοι βρίσκονται κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού με 15 βαθμούς, ενώ οι φιλοξενούμενοι με δυο βαθμούς περισσότερους βρίσκονται μια θέση πάνω απ’ τη ζώνη του υποβιβασμού. Θα γίνει μάχη.

Ο Αντρέα Μπελότι τραβάει το κουπί μπροστά για την ομάδα του ιταλικού Βορρά, όμως  χωρίς βοήθεια από πίσω αποτελέσματα δεν έρχονται. Η Τορίνο έχει συμπληρώσει αισίως 5 συνεχόμενα ματς στα οποία έχει φέρει ισάριθμες ισοπαλίες! Νίκη έχει να δει από τις 3 Ιανουαρίου, όταν είχε νικήσει εκτός έδρας την Πάρμα με 3-0.

Από την άλλη πλευρά, τα πράγματα είναι ακόμη πιο «σκούρα» για τους Σαρδήνιους. Για να βρούμε την τελευταία νίκη τους στο πρωτάθλημα, πρέπει να ανατρέξουμε στις 7 Νοεμβρίου, όταν είχαν νικήσει τη Σαμπντόρια με 2-0. Έκτοτε, μετρούν 10 ήττες και 5 ισοπαλίες!

Στο ματς του πρώτου γύρου στο Τορίνο, η Κάλιαρι αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ πήρε τη νίκη με 3-2. Ένα από τα πολλά παιχνίδια μέσα στη σεζόν που η Τορίνο προηγήθηκε και δεν κατάφερε να πανηγυρίσει νίκη. Στα αγωνιστικά για το αποψινό παιχνίδι, ο Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο δεν υπολογίζει στους τραυματίες Ρογκ και Σοτίλ, ενώ  ο Ντάβιντε Νίκολα δε θα έχει στη διάθεσή του τον Σανάμπρια ο οποίος είναι θετικός στον Covid-19 και δεν έχει καταφέρει να πραγματοποιήσει ακόμη την πρώτη του συμμετοχή με τη νέα του ομάδα.

Προγνωστικά Ιταλίας. Καταληκτικά, θεωρώ ότι το ματς δε θα ξεφύγει από την ισοπαλία. Όμως, θεωρώ ότι οι δυο ομάδες μπορούν να σκοράρουν. Την πρώτη επιλογή θα την κρατήσουμε ως μονό, ενώ το αμφίσκορο θα το συνδυάσουμε σε μια δυάδα.

Έτοιμη για άνοδο η Γκρασχόπερς

Το ματς που θα συμπληρώσει τη δυάδα στη δεύτερη επιλογή μας από το ματς της Σαρδηνίας, βρίσκεται στην Ελβετία, όπου η Βιλ υποδέχεται την Γκρασχόπερς, για την 21η αγωνιστική της Challenge League.

Οι φιλοξενούμενοι βρίσκονται στην πρώτη θέση με +5 από τη δεύτερη της βαθμολογίας, Τουν. Σε καμιά περίπτωση η ομάδα από τη Ζυρίχη δε θα ήθελε να σκέφτεται να αποτύχει για 2η σεζόν να πάρει την άνοδο για τη Σούπερ Λιγκ της Ελβετίας. Για αυτό το λόγο πρέπει να διατηρήσει μια διαφορά ασφαλείας από τη 2η θέση, για να μην μπει σε περιπέτειες με μπαράζ.

Οι γηπεδούχοι, που δεν έχουν βλέψεις ανόδου, έχουν μια διψήφια διαφορά ασφαλείας από την τελευταία θέση που οδηγεί σε υποβιβασμό. Στα δυο προηγούμενα ματς της σεζόν μεταξύ των δυο ομάδων, η Γκρασχόπερς πήρε άνετα τη νίκη με 3-0 στην έδρα της, ενώ στην έδρα της Βιλ το ματς είχε λήξει ισόπαλο 1-1.

Η Γκρασχόπερς μετράει 4 νίκες και μια ισοπαλία μέσα στο 2021. Το διπλό μας προσφέρει σχεδόν διπλασιασμό (1.95) και είναι μια εξαιρετική επιλογή για να το συνδυάσουμε σε δυάδα μαζί με το αμφίσκορ από το παιχνίδι της Σαρδηνίας.  

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
Ρίσκο
21:45
Κάλιαρι – Τορίνο
Χ
3.40
Δυάδα απόδοσης 3.30
21:00
Βιλ – Γκρασχόπερς
2
1.95
21:45
Κάλιαρι – Τορίνο
Goal/goal
1.70
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις