Η μάχη της παραμονής δεν είναι εύκολη υπόθεση

προγνωστικά

Πολύ σκληρές μάχες θα έχουμε αυτήν την αγωνιστική στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Μάχες που αφορούν την κορυφή, την εξάδα και τον υποβιβασμό. Οι αγώνες της Παρασκευής αφορούν την μάχη του υποβιβασμού και, όπως αναμένεται, θα έχουμε σκληρές αναμετρήσεις. Δύσκολη υπόθεση η σωτηρία και φυσικά δύσκολη υπόθεση και τα προγνωστικά.

Προγνωστικά στο Φιορεντίνα – Σπέτσια: «Το λεγόμενο εξάποντο»

Ένας πολύ δυνατός αγώνας αναμένεται ανάμεσα σε δύο ομάδες με κοινό στόχο. Οι «Βιόλα» ξεκίνησαν την χρονιά με στόχο τον τερματισμό στο πρώτο μισό της βαθμολογίας, όμως βρέθηκαν να μάχονται για την παραμονή τους. Η έδρα αποτελεί το όπλο τους, καθώς στις τελευταίες επτά αγωνιστικές μετρούν μόλις μία ήττα (από την Ίντερ). Επιθετικά ζορίζονται μεν, αλλά σκοράρουν. Σπάνια βάζουν πάνω από ένα τέρμα στα παιχνίδια τους. Όσον αφορά στην άμυνά τους τα πράγματα είναι δύσκολα. Δέχονται εύκολα γκολ, ειδικά απέναντι σε ομάδες με ταχύτητα. Εν κατακλείδι η Φιορεντίνα δεν χάνει εύκολα, αλλά δεν κερδίζει και εύκολα. Πάντως τα προγνωστικά είναι υπέρ της, σχετικά με την υπόθεση παραμονή.

Η Σπέτσια των δύο τελευταίων αγωνιστικών έχει κάνει όλο το Ιταλικό ποδόσφαιρο να μιλάει για αυτή. Δεν είναι μόνο οι νίκες κόντρα στα προγνωστικά, απέναντι σε Σασουόλο και Μίλαν, αλλά ο τρόπος που ήρθαν. Οι «Ακουιλότι» αγωνίζονται χωρίς καθαρό επιθετικό και επιλέγουν γρήγορους παίκτες μεσοεπιθετικά, γιατί πιέζουν πάντα και παντού. Η εκτεταμένη πίεση φαίνεται πως φέρνει αποτελέσματα και στην Σπέτσια έχουν αρχίσει να ονειρεύονται την παραμονή.

Κάλιαρι – Τορίνο: «Ο θάνατος σου η ζωή μου»

Πολύ δύσκολα τα πράγματα εδώ, διότι μία από τις δύο πιθανότατα θα υποβιβαστεί. Οπότε ο σημερινός αγώνας είναι εξαιρετικά κρίσιμος.

Οι γηπεδούχοι έχασαν τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος, απέναντι στην Αταλάντα και μας έστειλαν στον κουβά. Η κατάσταση έχει αρχίσει να εκνευρίζει την ομάδα, καθώς ενώ αξίζουν κάτι από τα παιχνίδια φεύγουν με άδεια χέρια. Είπα και στην προηγούμενη στήλη μου πως η Κάλιαρι με την προσθήκη του Ναϊνγκολάν δεν θα χάσει εύκολα, πουθενά. Το θέμα είναι αν θα καταφέρει να κερδίσει κάπου. Στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της έχει σκοράρει μόλις μία φορά. Τα πράγματα έχουν ζορίσει αρκετά, και πλέον δεν βλέπω φως.

Στο Τορίνο τα πράγματα εξακολουθούν να είναι μέτρια. Πέντε σερί ισοπαλίες σημαίνει πέντε παιχνίδια χωρίς ήττα μεν, αλλά μετρούν και επτά χωρίς νίκη. Εκτιμώ πως πηγαίνουν στην Σαρδηνία για δύο αποτελέσματα. Τα προγνωστικά είναι με το μέρος τους και αν δεν χάσουν απέναντι στην ανταγωνίστρια Κάλιαρι θα κάνουν ένα μεγάλο βήμα για τη σωτήρια.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
Μονό
19:30
Φιορεντίνα - Σπέτσια
Χ
3.30
Μονό
21:45
Κάλιαρι - Τορίνο
Χ
3.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις