ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Μακροχρόνια προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Μακροχρόνια προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Μακροχρόνια προγνωστικά Πρέμιερ Λιγκ

Μακροχρόνια προγνωστικά

Η Πρέμιερ Λιγκ έφτασε αισίως στην 24η αγωνιστική, απομένουν 14 μέχρι το φινάλε και αξίζει να ρίξουμε μία ματιά στα μακροχρόνια προγνωστικά. Πάμε να δούμε τις αποδόσεις για τον πρωταθλητή και κυρίως για την τετράδα, δεδομένου ότι οι αποδόσεις για το ποιος θα κατακτήσει τον τίτλο δεν έχουν μεγάλη αξία.

Μακροχρόνια προγνωστικά για την κατάκτηση

Φαβορί για την κατάκτηση είναι η Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1.001. Η χαμηλότερη τιμή που θα μπορούσε να δοθεί και προφανώς δεν έχει αξία. Η ομάδα του Πεπ, με την απόδοσή της μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τους 10 βαθμούς διαφορά που έχει από τον δεύτερο, το εκπληκτικό σερί που τρέχει το τελευταίο διάστημα με 17 συνεχόμενες νίκες και την τεράστια αμυντική βελτίωση δεν αφήνει πλέον περιθώριο στις υπόλοιπες ομάδες να έχουν μεγάλες πιθανότητες.

Ακολουθεί στις αποδόσεις η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 35.00, η Λέστερ με 60.00, η Λίβερπουλ με 80.00, η Τσέλσι με 120.00 και στην συνέχεια οι υπόλοιπες.

Μακροχρόνια προγνωστικά για την τετράδα

Πέραν της Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 1.001, πρώτο φαβορί στο 1.25 είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Οι ”κόκκινοι διάβολοι” μετά την φόρμα του Δεκεμβρίου – Ιανουαρίου, στους τελευταίους αγώνες στο πρωτάθλημα εμφανίζουν μεταπτώσεις στην απόδοσή τους με μόλις μία νίκη σε πέντε αγώνες. Επιθετικά παρότι δεν έχει προσαρμοστεί πλήρως ο Καβάνι, με μπροστάρη τον Φερνάντες έχουν λύσεις, στα μετόπισθεν όμως συνεχίζουν να έχουν προβλήματα.

Έπεται η Λέστερ με 1.45. Οι αλεπούδες, όπως και πέρυσι το ίδιο διάστημα, έτσι και φέτος βρίσκονται στην τετράδα με 46 βαθμούς, όσοι και η Γιουνάιτεντ. Την προηγούμενη αγωνιστικά περίοδο στο τέλος δεν άντεξαν την πίεση, λύγισαν και τερμάτισαν 5οι. Το ίδιο ερώτημα τίθεται και για φέτος.

Στο 1.50 βρίσκεται η Λίβερπουλ. Η ομάδα του Κλοπ (40 βαθμούς) παρουσιάζει ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο από αυτό που περιμέναμε όλοι. Πανδημία και συνεχόμενα παιχνίδια δεν της επιτρέπουν να αγωνιστεί στην ίδια ένταση με τα προηγούμενα χρόνια, ενώ και οι πολλοί τραυματισμοί, κυρίως στην άμυνα, έχουν επηρεάσει την απόδοσή της, με αποτέλεσμα, όπως δήλωσε και ο Κλοπ, στόχος πλέον να είναι η τετράδα.

Ακολουθεί στο 1.70 η Τσέλσι που έχει 42 βαθμούς. Ο Λάμπαρντ απέτυχε να κάνει ομάδα τους πολλούς ποδοσφαιριστές που αποκτήθηκαν το καλοκαίρι, ανέλαβε ο Τούχελ με σκοπό να μην χάσει την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Βελτίωσε με το 3-4-1-2 που εφαρμόζει την άμυνα και καλείται να κάνει το ίδιο και στην επίθεση.

Στο 7.00 έπεται η Τότεναμ του Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος φαίνεται ότι πληρώνει το χαλινάρι που βάζει στην ομάδα όταν αυτή προηγείται, έχει 6 βαθμούς από την τέταρτη Τσέλσι, αλλά με ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ίδια απόδοση (7.00) έχει και η Γουέστ Χαμ. Η εκπληκτική ομάδα του Μόγιες έχει ίδιους βαθμούς με την Τσέλσι, δεν δείχνει να «ξεφουσκώνει» μέχρι στιγμής, επέστρεψε μάλιστα και ο σημαντικός φορ Αντόνιο και μένει να δούμε που θα τερματίσει.

Ακολουθούν με απόδοση 15.00 Έβερτον και Άστον Βίλα. Η ομάδα του Αντσελότι μετά το εντυπωσιακό της ξεκίνημα παρουσιάζει μεταπτώσεις, βρίσκεται όμως μόλις πέντε βαθμούς πίσω από την 4η θέση και με ένα παιχνίδι λιγότερο, ενώ η Βίλα απέχει έξι βαθμούς αλλά με δύο αγώνες λιγότερους.

Στο 30.00 βρίσκουμε την Άρσεναλ, καθώς μετά το πολύ κακό ξεκίνημα, ένα αήττητο σερί εφτά αγώνων μείωσε την διαφορά από την τετράδα στους οχτώ. Όχι μικρή απόσταση, όχι όμως και απαγορευτική για να ελπίζει.

Μακροχρόνια προγνωστικά

 Πρωταθλητής Τετράδα
Μάντσεστερ Σίτι1.011.001
Μάντσεστερ Γ.35.001.25
Λέστερ60.001.45
Λίβερπουλ80.001.50
Τσέλσι120.001.70
Τότεναμ350.007.00
Γουέστ Χαμ350.007.00
Έβερτον400.0015.00
Άστον Βίλα500.0015.00
Άρσεναλ2000.0030.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις