Γαλλία, μακροχρόνια στοιχήματα. Τι ελπίδες έχουν Λιλ και Λιόν;

Γαλλία, μακροχρόνια στοιχήματα. Τι ελπίδες έχουν Λιλ και Λιόν;

Μετά από χρόνια καθολικής κυριαρχίας της Παρί Σεν Ζερμέν, το φετινό πρωτάθλημα της Ligue 1 φαίνεται να διεκδικούν επί ίσοις όροις τέσσερεις ομάδες, (μόλις 6 βαθμοί χωρίζουν την 1η Λιλ από την 4η Μονακό), γεγονός που μας προκαλεί να ασχοληθούμε μεταξύ άλλων και με τα μακροχρόνια στοιχήματα.

Γαλλία, μακροχρόνια στοιχήματα

Αδιαφιλονίκητο φαβορί παραμένουν σύμφωνα και με τις αποδόσεις στις στοιχηματικές οι πρωτευουσιάνοι, οι οποίοι παρά και την διαφαινόμενη πρόκρισή τους στους 8 του Champions League, έχουν αναμφίβολα την ποιότητα και το βάθος στο ρόστερ ώστε να είναι το ίδιο ανταγωνιστικοί σε όλες τις διοργανώσεις. Οι απαιτήσεις των Σαουδαράβων είναι οι μέγιστες, ωστόσο η έλευση του Ποκετίνο (ο οποίος δείχνει να «κουμπώνει» καλά στην ομάδα) φαίνεται να έχει εμπνεύσει άπαντες στην ομάδα. Θα υποδεχθεί Λιλ και Μονακό και θα φιλοξενηθεί από την Λιόν.

Εκτός της Παρί, και η Λιλ συνεχίζει την ευρωπαϊκή της περιπέτεια στο Europa League. Οι «σκύλοι», έχοντας στον πάγκο τους για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά τον Κριστόφ Γκαλτιέ, πραγματοποιούν φέτος εξαιρετική πορεία τόσο στο πρωτάθλημα όσο και στην Ευρώπη, το κενό του Οσίμχεν καλύφθηκε παραπάνω από επαρκώς με τους Γιλμάζ και Ντέιβιντ και δείχνουν ικανοί να διεκδικήσουν το τρόπαιο μέχρι το τέλος. Παρ’ όλα αυτά το ρόστερ δεν έχει το απαραίτητο βάθος να υποστηρίξει δύο διοργανώσεις και οφείλουμε να λάβουμε υπόψιν τις προτεραιότητες που έχει θέσει η ομάδα. Στον δεύτερο γύρο θα αντιμετωπίσει και τις 3 συνδιεκδικήτριες εκτός έδρας.

H Λιόν είχε την «πολυτέλεια» να επικεντρωθεί εξ’ αρχής στο πρωτάθλημα όντας απαλλαγμένη από ευρωπαϊκές υποχρεώσεις λόγω της κακής περσινής εγχώριας πορείας της, που την είδε να τερματίζει στην 7η θέση. Το δυναμικό της είναι ενισχυμένο και βρίθει σε ποιότητα με τα φετινά αποκτήματα Πακετά, Τόκο Εκάμπι και Σλιμανί να κάνουν ήδη απόσβεση, το κενό του Ντεμπελέ να καλύπτει ο πολύ αποτελεσματικός Καντεβέρε (επέστρεψε από δανεισμό) και τους Ντεπάι – Αουάρ να ηγούνται της προσπάθειας. Παρουσιάζεται σε μεγάλο βαθμό συνεπής φέτος και δείχνει να έχει την ικανότητα να διεκδικήσει τον τίτλο. Θα υποδεχθεί Παρί και Λιλ και θα ταξιδέψει στο Πριγκιπάτο για να αντιμετωπίσει την Μονακό.

Το αουτσάιντερ της παρέας των διεκδικητών της φετινής Ligue 1 στα μακροχρόνια στοιχήματα είναι η Μονακό, η οποία όπως και η Λιόν, δεν συμμετείχε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση την φετινή χρονιά. Οι «Μονεγάσκοι» επένδυσαν το καλοκαίρι στο πρόσωπο του Νίκο Κόβατς και παρά το μέτριο πρώτο μισό της σεζόν, διαγράφουν πορεία πρωταθλητισμού και φαίνεται να κλειδώνουν τουλάχιστον την θέση στην 4αδα. Το ρόστερ διαθέτει ορισμένες πολύ ποιοτικές μονάδες όπως Μπεν Γιεντέρ, Φόλλαντ, Γκολοβίν και Φάμπρεγκας, ωστόσο μοιάζει δύσκολο να πετύχουν κάτι καλύτερο από την 4η θέση. Θα αντιμετωπίσει Λιλ και Λιόν εντός έδρας και τους πρωταθλητές στο Παρίσι.

Γαλλία, αποδόσεις κατάκτησης

Παρί Σεν Ζερμέν1.18
Λιλ10.00
Λιόν11.00
Μονακό36.00

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις