Combo μέχρι 3.10 στην Πόλη

Προγνωστικά Euroleague

Καλημέρα Κουβανέζοι! Η στήλη είναι και σήμερα εδώ με προγνωστικά Euroleague. Χθες ήταν μια κακή μέρα, αλλά τι να πεις όταν περιμένεις από τον Ολυμπιακό να σκοράρει 63 πόντους, βάζει 26 στην 1η περίοδο και μετά άλλους 27 σε όλο το παιχνίδι και σταματάει στους 53! Συμβαίνουν κι αυτά, ειδικά στη φετινή διοργάνωση. Πάμε όμως στα σημερινά, ελπίζοντας να γυρίσει…

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Προγνωστικά Euroleague στην Πόλη

Ο αγώνας που προλόγισα και στο live της Δευτέρας είναι αυτός ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και την Άλμπα Βερολίνου. Οι Γερμανοί είχαν συντρίψει το σύνολο του Κοκόσκοφ στον 1ο γύρο με 89-63!

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Η Φενέρ είναι μόνιμη επιλογή της στήλης εδώ και σχεδόν δύο μήνες και με έχει δικαιώσει. Την πίστεψα και στα μακροχρόνια που έδωσα στη μέση της regular season. Μάλιστα, το over 15,5 νίκες είναι πολύ κοντά, καθώς έχει ήδη κάνει 14! Ας πάμε στα τωρινά. Έχει ξεχάσει πότε ήταν η τελευταία φορά που έχασε στη Euroleague. Έχει ανέβει στην 6η θέση και γλυκοκοιτάζει το πλεονέκτημα έδρας. Η τριπλέτα Ντε Κολό, Βέσελι και Γκούντουριτς κάνει φοβερά πράγματα στο παρκέ. Εντός έχει 8 νίκες σε 12 ματς, σκοράρει σχεδόν 82 και δέχεται περίπου 74 πόντους. Καμία απουσία δεν αναφέρεται για απόψε.

Η Άλμπα είναι στη 16η θέση της κατάταξης με 8 νίκες σε 24 ματς. Πήγε να κάνει τη ζημιά στη Μπάγερν, αλλά ηττήθηκε στην παράταση με 101-95. Αυτή ήταν και η τρίτη συνεχόμενη ήττα για τους Γερμανούς. Εκτός έδρας έχει 4 νίκες σε 11 αναμετρήσεις, σκοράρει σχεδόν 77 πόντους και δέχεται κάτι παραπάνω από 83. Απόντες θα είναι και απόψε οι πολύ σημαντικοί Τζιφάι, Γκρέιντζερ και αμφίβολος ο Σίβα.

Εκτίμηση: Η Φενέρ δεν κοντράρεται. Παίζει ωραίο μπάσκετ και κερδίζει άνετα. Έχει κίνητρο και δύσκολα η Άλμπα θα καταφέρει να αντισταθεί. Μάλιστα πιστεύω πως οι φιλοξενούμενοι δε θα ανέβουν πάνω από τους 80 πόντους, ίσως να λέω και πολύ!

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
19:45
Φενέρμπαχτσε – Άλμπα
1 (-3,5) & Άλμπα under 80,5
1.85
Combo Ρίσκου
19:45
Φενέρμπαχτσε – Άλμπα
1 (-9,5) & Άλμπα under 74,5
3.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις