Netflix και… γκολ

προγνωστικά στοιχήματος

Η καραντίνα και η απαγόρευση κυκλοφορίας (παράνομη σύμφωνη με δικαστικές αποφάσεις στην Ολλανδία και σε κρατίδιο της Γερμανίας) έχουν αλλάξει ακόμα και τις τηλεοπτικές συνήθειες. Οι σειρές και το binge watching, που λένε και στο χωριό μου, αποτελούν πλέον κομμάτι της καθημερινότητας μας. Οι σειρές που έχουν βέβαια και ποδόσφαιρο κερδίζουν… έξτρα πόντους και το γνήσιο Sunderland Till I Die ξεχωρίζει άλλωστε στην σχετική λίστα. Αντιθέτως, οι σειρές με την Γιουβέντους και την Μάντσεστερ Σίτι ήταν κάτι παραπάνω από… νερόβραστες, χωρίς ίχνος ειλικρίνειας και γρήγορα ξεχάστηκαν.

Όπως και η προβληματική στα οικονομικά Σάντερλαντ που έδωσε την συγκατάθεση της για την σκληρή και αληθινή καταγραφή της καθημερινότητας της για έξτρα πόρους, έτσι και η Φέγενορντ αντιμετωπίζει ανάλογα προβλήματα και τις τελευταίες ημέρες ανακοινώθηκε η συμφωνία με την πλατφόρμα της Disney για ντοκιμαντέρ οκτώ επεισοδίων. Ο ολλανδικός Τύπος έχει βέβαια… οργιάσει έκτοτε και ευελπιστεί σε ανάλογες αποκαλύψεις όπως όλοι παρακολουθήσαμε στις «μαύρες γάτες».

Οι Ροτερντάμερς έχουν άλλωστε αρκετά «σκοτεινά» επεισόδια τους τελευταίους μήνες, είτε με την απόκτηση του υπέρβαρου Αργεντίνου επιθετικού Πράτο είτε με τις… μπουνιές που φέρεται να έπαιξαν οι παράγοντες της με ομόλογους της Αλκμααρ πριν μερικές εβδομάδες! «Θα είναι συνταρακτικό» υποσχέθηκε ο διευθυντής διαφήμισης του συλλόγου και ίσως να έχει και δίκιο καθώς αγωνιστικά, η Φέγενορντ δεν έχει και φέτος να επιδείξει κάτι αξιοσημείωτο.

Προγνωστικά στοιχήματος Ολλανδίας

Στα… δικά μας και στα προγνωστικά στοιχήματος, θα ποντάρω στην αγαπημένη Β’ Ολλανδίας με επιλογές τερμάτων. Επιλέγω αρχικά στο… φεστιβάλ τερμάτων της αναμέτρησης Αϊντχόφεν Β’ – Ντεν Μπος. Οι πιτσιρικάδες μετρούν εννέα κολλητά goal/goal με over 3,5 τα πέντε εξ αυτών, με over τα 7/9 ενώ έχουν… ξεχάσει πότε κράτησαν απαραβίαστη την εστία τους. Οι φιλοξενούμενοι μετρούν τέσσερα over 3,5 στα έξι τελευταία, έχουν ξεμείνει ήδη από στόχους και αγωνίζονται χωρίς άγχος και οι αριθμοί «φωτογραφίζουν» υψηλό σκορ.

Ποντάρω και στον συνδυασμό over με αμφίτερμα στο ματς της Χέλμοντ με την Ρόντα. Και οι δύο ομάδες «τρέχουν» το καλύτερο σερί της σεζόν και απέκτησαν ελπίδα για την συνέχεια. Αμφότερες κερδίζουν βαθμούς από την επίθεση, όπως μαρτυρούν και τα αποτελέσματα και έτσι ποντάρω σε υψηλό σκορ, με γκολ και από τις δύο. Τέλος, κλείνω με τον συνδυαστικό άσο με over της Τέλσταρ. Οι φιλοξενούμενοι έχουν ξεχάσει πότε επικράτησαν για τελευταία φορά, αντιμετωπίζουν προβλήματα απουσιών και οι πιο φιλόδοξοι γηπεδούχοι, έχουν την ευκαιρία να επιστρέψουν στις επιτυχίες με «υψηλό» σκορ.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
19:45
Αϊντχόφεν Β' – Ντεν Μπος
Οver 3,25
1.97
Μονό
22:00
Χέλμοντ – Ρόντα
Over & goal/goal
1.80
Μονό
22:00
Τέλσταρ – ΦΚ Αϊντχόφεν
1 & over 2,5
2.62
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις