Πληρώνουν Λάρκιν και Σλούκας

Πληρώνουν Λάρκιν και Σλούκας

Ήρεμο ταμείο με Τίμο Βέρνερ τη Δευτέρα, από ημίχρονο κιόλας, ο Βέρνερ είναι σίγουρο ότι θα μας απασχολήσει και στο μέλλον. Η στήλη #Nesta έχει βάλει… στόχο να “αφυπνίσει” όλους τους παίχτες που είναι ντεφορμέ φέτος στην Premier League (Βλέπε ταμεία με Βέρνερ, Ομπαμεγιάγκ), χεχε.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1361433345666785281

Μετά από δύο μέρες ρεπό ας αλλάξουμε άθλημα στην στήλη μας και ας πάμε στην αγαπημένη πορτοκαλί σπιριάρα που θα ασχοληθούμε μόνο με ειδικά. Προγνωστικά Ευρωλίγκας με παίκτες και πόντους λοιπόν.

Προγνωστικά Ευρωλίγκας με τρίποντα

Καθώς διάβαζα σε συγκεκριμένο μπουκ έπεσε το μάτι μου σε ένα ειδικό όπου το σημείωσα και θα ποντάρω: πρόκειται για τα τρίποντα του Λάρκιν (over 1,5) και του Σλούκα (under 2,5) αντίστοιχα σε συνολική απόδοση 1.75. Στα τελευταία έξι παιχνίδια του ο Λάρκιν έβγαλε το όριο και δεν νομίζω να έχει ιδιαίτερο θέμα να το ξανά βγάλει απέναντι στο Ολυμπιακό – και ,μάλιστα εντός έδρας. Ο, δε, Έλληνας γκαρντ μου φαίνεται πολύ δύσκολο να βάλει 3 τρίποντα καθώς στα τελευταία πέντε εντός έδρας ματς της η Έφες έχει “σφίξει” αμυντικά και δεν θα αφήσει ελεύθερα τρίποντα.

Επόμενη στάση: Μιλάνο

Συνεχίζουμε το μικρό ταξίδι στην Euroleague και θα κάνουμε στάση στο Μιλάνο για να σημειώσουμε ακομη ένα ειδικό. Αρμάνι και Μακάμπι να σκοράρουν πάνω από 73,5 πόντους σε απόδοση 1,85. Εδώ βλέπω ένα παιχνίδι να γίνεται ντέρμπι μέχρι το τέλος με τις ομάδες να είναι κοντά στο σκορ κ να μην ξεφεύγει η διαφορά κατά συνέπεια οι 2 ομάδες να βγάλουν το λαιν. Η Αρμάνι έβγαλε το συγκεκριμένο line εύκολα τις τελευταίες 5 φορές εντός έδρας, ενώ η Μακάμπι 3/5 καθώς δυσκολεύτηκε στις ισπανικές έδρες με Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια.

Σκόρπιες σκέψεις

Προγνωστικά Ευρωλίγκας συνέχεια και, μερικά lines παιχτών που είδα και μου άρεσαν για χαμηλό ποντάρισμα, είναι το over 5,5 ριμπάουντ του Οθέλο Χάντερ με αντίπαλο μια κακή ομάδα στο αμυντικό κομμάτι, οι under 6,5 ασίστ του Κώστα Σλούκα όπου έχει βγει τέσσερις φορές στα τελευταία πέντε παιχνίδια και, τέλος, οι under 9,5 πόντοι του Πρίντεζη καθώς υπάρχει η επιστροφή του Βεζένκοφ και θα περιοριστεί ο χρόνος του σε μια ούτως η άλλως δύσκολη έδρα.

https://twitter.com/Del_Piero__7/status/1356186520542203905

Αυτά τα λίγα σαν πρώτη ματιά, να έχετε τα μάτια σας σε Telegram και Twitter διότι δεν έχουν ανοίξει πλήρως όλα τα ειδικά την ώρα που γράφω αυτές τις λέξεις οπότε θα προκύψουν σίγουρα και άλλα Προγνωστικά Ευρωλίγκας με ενδιαφέρον μέσα στην ημέρα.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
19:30
Εφές - Ολυμπιακός
Λάρκιν over 1,5 εύστοχα τρίποντα & Σλούκας under 2,5 εύστοχα τρίποντα
1.75
Μονό
21:45
Αρμάνι Μιλάνο – Μακάμπι Τελ Αβίβ
Και οι δύο ομάδες over 73,5
1.85
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις