Δέσε τα «σκυλιά» της κι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ της!

Δέσε τα «σκυλιά» της κι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ της!

Χαιρετώ. Το πέναλτι που δεν ήρθε ποτέ στη Λεωφόρο διέκοψε το σερί επιτυχημένων προγνωστικών της στήλης. Δευτεριάτικα, είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε με το καμάρι της Αργολικής γης μέσα από το Live του koubanezos.gr στο Instagram. Τόσο για το σεντόνι (έλα ρε Λιβερπουλάρα) όσο και για το σημερινό παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα. Πάμε να το σπάσουμε σε πενηνταράκια στο πρότζεκτ «Στοίχημα Ολυμπιακός».

Στοίχημα Ολυμπιακός. Η πρόκριση περνάει από το κέντρο

Παρουσιάζεται μια σημαντική ευκαιρία για τους ερυθρόλευκους να βάλουν τις βάσεις πρόκρισης από τώρα. Κι εξηγούμαι. Μετά από το μίνι ταρακούνημα από τον Παναθηναϊκό την Κυριακή, είμαι πεπεισμένος ότι η συγκέντρωση και οι υψηλές στροφές επανήλθαν στο λιμάνι. Ποντάρω πολύ στα γκέμια του Μαρτίνς αλλά και στο κίνητρο που προσδίδει η ευρωπαϊκή προοπτική στους παίκτες, κακά τα ψέμματα. Η συμμετοχή του Εμβιλά είναι εξαιρετικά αμφίβολη, γεγονός που θα οδηγήσει τον Προφεσόρ να κατέβει με 4-2-3-1 και βασικό τον Μπουχαλάκη. Αυτός, ο Καμαρά και τα άκρα θα καθορίσουν εν πολλοίς πολλά απόψε στο στοίχημα Ολυμπιακός.

Ο λόγος είναι… οι εξής δύο: Σανκαρέ και Ροσάριο. Τα “σκυλιά” της Αϊντχόφεν αποτελούν τον παράγοντα Χ για τους Ολλανδούς. Όχι μόνο για τη συμμετοχή τους στο κλέψιμο της πρώτης μπάλας, αλλά και στις καλύψεις που αναγκάζονται να δώσουν στα φουλ – μπακ της PSV, Μαξ και Ντάμφρις. Αν τα τρεξίματα με τη μπάλα του Καμαρά είναι ποιοτικά και ο Κρητικός χαφ μοιράσει με ηρεμία το παιχνίδι, ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει σκορ πρόκρισης από σήμερα.

Η ομάδα του Σμιντ παίζει με δύο “ψευτοεννιάρια” μπροστά που αν σε βρουν μπόσικο θα κάνουν πάρτι, καθώς συμμετέχουν κι αυτοί στο πρέσινγκ της πρώτης πάσας, χώρια τα καντάρια μπάλας που ξέρουν. Το παράδοξο με την PSV είναι ότι έχει απομακρυνθεί από το ολλανδικό μοντέλο του 4-3-3 και στην ουσία παίζει χωρίς εξτρέμ. Εδώ είναι το άλλο κρίσιμο σημείο που οφείλει να χτυπήσει ο Μαρτίνς και να βγουν συνεργασίες και επελάσεις από τα ερυθρόλευκα άκρα.

Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν. Tι ποντάρουμε; 

Η PSV έχει σκοράρει σε 27 συνεχόμενα παιχνίδια μακριά από την έδρα της. Γεγονός. Δεν μπορώ όμως να δεχτώ ότι τρώει δίμπαλα από ομάδες τύπου Ντεν Χάαγκ με μισή ευκαιρία και έχει βλέψεις να περάσει έναν ΣΟΒΑΡΟ Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” οφείλουν, πάνω από όλα στον εαυτό τους και στην αξιόλογη δουλειά του προπονητή τους, να ξεμπερδεύουν από σήμερα αν είναι δυνατόν με την πρόκριση. Με οδηγό τις φετινές κόκκινες ευρωπαϊκές βραδιές που έχουν περισσότερη δράση στα δεύτερα ημίχρονα, θα επιλέξω τα 2+ γκολ Ολυμπιακού στο 2ο ημίχρονο.

Στοίχημα Ολυμπιακός και τα λέμε σύντομα.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
Special bet
19:55
Ολυμπιακός – PSV Αϊντχόφεν
Ολυμπιακός 2+ γκολ στο 2ο ημίχ.
3.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις