Δεν πάει άλλο με τον Μουρίνιο…

Δεν πάει άλλο με τον Μουρίνιο...

Αγαπητοί φίλοι καλημέρα. Ο απολογισμός των πρώτων ημερών του koubanezos.gr και της στήλης Μaster Bet Chef ήταν εξαιρετικός. Κέρδος είχαμε και στις δύο πρώτες στήλες και μάλιστα σε πολύ καλές αποδόσεις. Μετά το χτεσινό ρεπό πάμε σήμερα με ένα ενδιαφέρον ματσάκι.

Tότεναμ – Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ στις 22:15. Η Γιουνάιτεντ είναι μια από τις πιο ελπιδοφόρες ομάδες στην Ευρώπη. Διαθέτει κάποια πολύ μεγάλα ταλέντα όπως ο Ράσφορντ κι ο Μαρσιάλ και πιστεύω ότι τα αμέσως επόμενα χρόνια θα κάνει αίσθηση πανευρωπαϊκά. Ειδικά μεσοεπιθετικά έχει φοβερή ταχυδύναμη και αυτό την καθιστά πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις.

Από την άλλη η Τότεναμ είναι άλλη μια ωραία επιθετικογενής ομάδα που την πάτησε με την επιλογή Μουρίνιο εν έτει 2020. Ο Πορτογάλος ξέρει να παίζει ΜΟΝΟ ένα πράγμα. Όλοι πίσω κι ο ψηλός μπροστά. Το παίζαμε και στην μεγάλη Μπούρα F.C. του 1998 αυτό, άλλα κουράστηκε ο ψηλός κάποια στιγμή και μας παράτησε. Δεν πάει άλλο με τον Μουρίνιο. Σε ομάδες που έχουν παραδοσιακά απαιτήσεις για ωραίο ποδόσφαιρο, απέτυχε παταγωδώς και τις υπερχρέωσε κιόλας. Πρόσφατο θύμα η Μάντσεστερ και παλιότερα η Ρεάλ. Θυμίζω επίσης ότι άφησε την Τσέλσι στις τελευταίες κυριολεκτικά θέσεις να παλεύει για σωτηρία και με την ΙΔΙΑ ακριβώς ομάδα, ο Κόντε που τον διαδέχτηκε (μετά τον υπηρεσιακό Χίντινκ) πήρε πρωτάθλημα.

Πριν τη διακοπή η Τότεναμ δε βλεπόταν και η Μάντσεστερ είχε αρχίσει να βρίσκει το δρόμο της (11 αγώνες αήττητη). Ελπίζω να το συνεχίσουν από εκεί που το άφησαν.

Κατά τα άλλα πολύ καλή είναι η απόδοση στον άσο της Γρανάδα (3.30), που είναι πολύ ωραία, γρήγορη ομάδα και τρέχει αήττητο επτά αγώνων. Με προβληματίζει όμως η κακή παράδοση που έχει με τη Βιγιαρεάλ, που ξεκίνησε κι αυτή καλά. Ίσως χωρέσει σε ένα funbetάκι..

Μονό

22:15 Tότεναμ – Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2 (2.50)

Μονό

20:30 Γρανάδα –Βιγιαρεάλ:  1 (3.30)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις