ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Τριπλό χτύπημα στο Europa!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Τριπλό χτύπημα στο Europa!

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

προγνωστικά

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά στοιχήματος

Έχει πολύ ζουμί η Championship

προγνωστικά βόλεϊ

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά στοιχήματος

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Τριπλό χτύπημα στο Europa!

Τριπλό χτύπημα στο Europa!

Συνέχεια του ευρωπαϊκού τριημέρου, πάρα την πικρία για το χαμένο ποντάρισμα στον αγώνα της Σεβίλλης, αλλά έτσι είναι το στοίχημα. Πάμε λοιπόν με τα προγνωστικά στοιχήματος για το Europa League.

Σε πρώτο πλάνο στα προγνωστικά μας οι ισπανικές ομάδες φυσικά. Δεν θα έχουν εύκολο έργο, αλλά στο ποδόσφαιρο τα φαβορί και οι φανέλες στο γήπεδο φαίνονται.

Ποντάρισμα στη φόρμα

Πρώτο ποντάρισμα απόψε, στην αναμέτρηση της Ρεάλ Σοσιεδάδ που υποδέχεται ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού Europa League, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Η Σοσιεδάδ, ξαναβρήκε τον καλό της εαυτό στα τελευταία παιχνίδια, ό,τι καλύτερο για αυτήν στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν. Στον τελευταίο αγώνα της έκανε συντήρηση δυνάμεων και κέρδισε απλά 1-0 την Χετάφε. Χωρίς ιδιαίτερες απουσίες και με πίστη, θέλει να πάρει ένα αποτέλεσμα που θα αφήνει ελπίδες, για τον επαναληπτικό και την πρόκριση. Θέλει να προχωρήσει στην διοργάνωση, αλλά η κλήρωση της έφερε ένα βουνό.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” συνεχίζουν να παλεύουν στην κούρσα της Premier, μετά από χρόνια ομολογώ ότι βλέπω μια ανταγωνιστική ομάδα. Φερνάντες, Ράσφορντ και Μαρσιάλ την οδηγούν και συμπαρασύρουν και τους υπόλοιπους συμπαίκτες. Το θέμα είναι ότι αν δεν βρεθούν σε καλή μέρα, η Γιουνάιτεντ δυσκολεύεται.

Μια φορά έχουν βρεθεί ξανά αντιμέτωπες στην Ευρώπη, το 2013 στην φάση των ομίλων, με το πρώτο παιχνίδι στην Ισπανία να είναι ισόπαλο 0-0 και στην Αγγλία η Γιουνάιτεντ να κερδίζει 1-0. Περιμένω δυνατό παιχνίδι, όμως εγώ βλέπω ότι η Σοσιεδάδ βρίσκεται σε φόρμα, η Γιουνάιτεντ σε… ρέντα. Δεν βλέπω να χάνει η Σοσιεδάδ, αλλά επειδή έχει και αυτή τα θέματα της στην άμυνα, θα πάω στην διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων με γκολ εκατέρωθεν.

Όχι και τόσο αουτσάιντερ…

Επόμενη αναμέτρηση το Γρανάδα – Νάπολι. Η γηπεδούχος ομάδα εξέπληξε ευχάριστα στην φάση των ομίλων, δυστυχώς για τον ΠΑΟΚ, καθώς ήταν στον ίδιο όμιλο και τον προσπέρασε σχετικά άνετα. Δυνατή ομάδα, παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, ξέρει να παίζει και με την μπάλα και χωρίς αυτήν. Δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, καθώς έπαιξε πολλά παιχνίδια συνεχόμενα και υψηλών απαιτήσεων. Κοινός παρονομαστής ότι τα πάλεψε όλα και ότι στα περισσότερα σκόραρε τουλάχιστον 2 φορές. Σπανίως μένει στο μηδέν, στην άμυνα έχει και αυτή τα θεματάκια της. Ο Σολδάδο είναι σοβαρή απώλεια, ενώ αμφίβολοι δίνονται οι Λοζάνο, Μοντόρο και Σάντσες.

Η Νάπολι πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Γιουβέντους και πάει στην Ισπανία με καλή διάθεση. Στα χαρτιά πάντα, γιατί πριν την νίκη αυτή είχε προηγηθεί η ήττα στο σούπερ καπ από την Γιουβέντους, ήττα από την Τζένοα, αποκλεισμός στο κύπελλο από την Αταλάντα. Με παράπονα για κακό παιχνίδι από τους οπαδούς της, μια σχετικά άνετη νίκη επί της ουραγού Σπέτσια και μια αγχωτική νίκη επί της Πάρμα. Όχι και ό,τι καλύτερο πριν μια ευρωπαϊκή αναμέτρηση και με ούτε λίγο ούτε πολύ 10(!) απουσίες λόγω τραυματισμών και καραντίνας, κυριότερες του Κουλιμπαλί, Ντι Λορέντζο, Μανωλά, Λοζάνο και Μέρτενς.

Η Γρανάδα δεν θα θελήσει τουλάχιστον να μη χάσει σε ένα ιστορικό για αυτήν παιχνίδι, θα το παλέψει, όπως και η Νάπολι παρά τις απουσίες της. Οι αποδόσεις αδικούν τους γηπεδούχους, δεν είναι τόσο αουτσάιντερ. Η αρχική μου εκτίμηση ήταν για την διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων με γκολ, βλέπω όμως τις απουσίες και τις αποδόσεις και θα πάω τελικά σε ποντάρισμα στον άσο με dnb της Γρανάδα.

Λεπτές ισορροπίες…  

Last but not least που λένε στο χωριό μου, για τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος για το Europa League, η αναμέτρηση Σάλτσμπουργκ – Βιγιαρεάλ. Οι Αυστριακοί συνεχίζουν για άλλη μια χρονιά στη Ευρώπη και μετά τις γιορτές σε μια γνώριμη διοργάνωση για αυτούς. Στο πρωτάθλημα πάει αρκετά καλά για τα δεδομένα της, βρίσκεται στην κορυφή με μόλις 3 βαθμούς διαφορά από τον 2ο, αλλά δύσκολα θα απειληθεί. Δείχνει ότι εντός συνόρων είναι ένα σκαλί καλύτερη από τις υπόλοιπες. Η Ευρώπη είναι το αποκούμπι της, καθώς ψάχνει μια διάκριση όλο κάπου σκοντάφτει όμως.

Η Βιγιαρεάλ δεν είναι στα καλύτερά της, βάσει αποτελεσμάτων, αλλά υπάρχει εξήγηση. Ο Έμερι λόγω προγράμματος και τραυματισμών άνοιξε το rotation καθώς ήθελε να δώσει ανάσες σε παίχτες και ήθελε να δει ποιοι μπορούν να πάρουν φανέλα βασικού. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να αποσυντονιστεί η ομάδα. Στο πρωτάθλημα ηττήθηκε από την Μπέτις εντός, όμως δεν έβγαλε ένταση και νεύρο. Έχει νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι της που της κοστίζουν, αλλά προφανώς είχε το μυαλό της στην σημερινή αναμέτρηση.

Άλλες δύο φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωπες σε φάση των ομίλων. Το 2009 η Σάλτσμπουργκ ήταν νικήτρια και τις δύο φορές και το 2015 με την Βιγιαρεάλ να παίρνει την ρεβάνς και νικάει αντίστοιχα μέσα έξω. Δύσκολο σε πρόβλεψη για σημείο, επιθετικές ομάδες και οι δύο, θα κυνηγήσουν τα γκολ που θα τους δώσουν την πρόκριση, ή έστω το πλεονέκτημα για τον επαναληπτικό, οπότε η επιλογή μου θα είναι το ποντάρισμα στα γκολ.

Αυτά από εμένα, καλή συνέχεια.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
19:55
Σοσιεδάδ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
1Χ & goal/goal
2.60
Μονό
22:00
Σάλτσμπουργκ - Βιγιαρεάλ
Over 2.5
1.72
Μονό
22:00
Γρανάδα - Νάπολι
1 DNB
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις