Σκωτσέζικη αξία, ως 5.50 στο Καραϊσκάκη

Σκωτσέζικη αξία, ως 5.50 στο Καραϊσκάκη

Χαιρετώ τον κουβανέζικο λαό! Αφήνουμε πίσω μας το Champions League και συνεχίζουμε με προγνωστικά από τη δεύτερη σε τάξη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, το Europa League, για να βγούμε… Bet A Tet με το ταμείο! Τα προγνωστικά μας περιέχουν το παιχνίδι του Ολυμπιακού, ένα ρίσκο με ημίχρονο και τελικό αποτέλεσμα και μπόνους μια δυάδα σε απόδοση 2.67.

Προγνωστικά: Το πρώτο βήμα για τον Ολυμπιακό

Ώρα Ευρώπης για τον Ολυμπιακό, τον μοναδικό ελληνικό εκπρόσωπο στη νοκ-άουτ φάση των ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας υποδέχονται την PSV Αϊντχόφεν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τη φάση των «32» του Europa League.

Οι «ερυθρόλευκοι» το Σαββατοκύριακο γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο στόχος του αήττητου πρωταθλήματος χάθηκε για τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, η διψήφια διαφορά από τις ομάδες που βρίσκονται πίσω του, του δίνει τη δυνατότητα να στραφεί αποκλειστικά στον ευρωπαϊκό του στόχο.

Αυτός, δεν είναι άλλος από την πρόκριση, τουλάχιστον, στην επόμενη φάση του Europa League. Για να συμβεί αυτό, η νίκη στο αποψινό ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» αποτελεί μονόδρομο. Το ιδανικότερο αποτέλεσμα για τους Πειραιώτες θα ήταν σε συνδυασμό με τη νίκη να μη δεχθούν γκολ. Όμως, η απουσία του τιμωρημένου Σεμέδο στην άμυνα αποτελεί έναν προβληματισμό για τον Πέδρο Μαρτίνς.

Η ευχή όλων των φίλων του Ολυμπιακού είναι να πάρει η ομάδα τους, όχι απλά τη νίκη, αλλά μια «καθαρή» νίκη που θα δώσει στην ελληνική ομάδα το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση. Δεν ξέρω κατά πόσο το αποψινό αποτέλεσμα θα είναι τέτοιο ώστε να δώσει στον Ολυμπιακό τον ξεκάθαρο τίτλο του φαβορί για την πρόκριση ενόψει της ρεβάνς, όμως θεωρώ ότι οι «ερυθρόλευκοι» εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν τη νίκη κάνοντας το πρώτο βήμα.

Έτσι, λοιπόν, θα επιλέξω ως βασική επιλογή τον άσο, που μας προσφέρει λίγο κάτι παραπάνω από διπλασιασμό (2,10). Επιπλέον, ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν μπορεί να χαρακτηριστεί ως μια ομάδα… του δεύτερου ημιχρόνου. Από αυτό το γεγονός μπορούν να προκύψουν αρκετές επιλογές προγνωστικών. Όπως για παράδειγμα, το δεύτερο ημίχρονο να είναι αυτό με τα περισσότερα γκολ ή να σημειωθεί γκολ στην αναμέτρηση μετά το 28’. Προσωπικά, αφού μιλάμε για δεύτερη επιλογή και μπορούμε να πάρουμε λίγο παραπάνω ρίσκο, θα εστιάσω στο ημίχρονο – τελικό, επιλέγοντας την ισοπαλία ως αποτέλεσμα ημιχρόνου και νικητή αγώνα τον Ολυμπιακό.

Δυάδα απόδοσης 2.67

Αφήνουμε στην άκρη το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» και πάμε για μια συμπληρωματική δυάδα, η οποία μπορεί να μας φέρει απόδοση 2,67. Όπως θα έχετε διαβάσει και στις προβλέψεις όλων των tipsters του koubanezos.gr για τους νικητές σε Champions League και Europa League, «κλικ» στη δεύτερη σε τάξη ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση μου έκαναν οι Ρέιντζερς.

Δε βρίσκονται στη λίστα με τα πρώτα φαβορί, αλλά τους πιστεύω πολύ. Ο Στίβεν Τζέραρντ έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στην ομάδα της Γλασκώβης και στην τρίτη του, ολοκληρωμένη, σεζόν είναι αγκαλιά με το πρωτάθλημα. Μόνο η μαθηματική επικύρωση μένει. Μέσα στη σεζόν έχουν μόλις μια ήττα κι αυτή στον αδιάφορο θεσμό του Λιγκ Καπ στη Σκωτία. Η ομάδα του Τζέραρντ είναι αήττητη σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Europa League!

Με το πρωτάθλημα να έχει ουσιαστικά κριθεί, θεωρώ ότι η μεγάλη πρόκληση για τη σκωτσέζικη ομάδα είναι η Ευρώπη. Για να φτάσει μακριά, η αρχή πρέπει να γίνει στο Βέλγιο. Αντίπαλος στη φάση των «32» η Αντβέρπ. Παρόλο που στη φάση των ομίλων οι Βέλγοι έκαναν μια αξιόλογη πορεία, νικώντας μεταξύ άλλων την Τότεναμ, θεωρώ ότι δεν έχουν τύχη απέναντι στη Ρέιντζερς.

Οι Σκοτσέζοι μπορούν να πάρουν προβάδισμα πρόκρισης από το πρώτο ματς στο Βέλγιο και για αυτό θα τους εμπιστευτώ. Το διπλό μας προσφέρεται στο 1,90 και είναι αρκετό, δε θα αναζητήσουμε κάποιον επιπλέον συνδυασμό.

Τη δυάδα στα προγνωστικά συμπληρώνει η νίκη της Τότεναμ. Αν και οι Λονδρέζοι δυσκολεύτηκαν στη φάση των ομίλων με Αντβέρπ και Λιντζ, πιστεύω ότι στα νοκ-άουτ παιχνίδια θα λειτουργήσουν διαφορετικά. Ο Μουρίνιο είναι ειδικός σε τέτοιες καταστάσεις. Σε καμιά περίπτωση δε θα θέλει να μπει σε περιπέτειες και θα έχει στο μυαλό του να «καθαρίσει» την πρόκριση από το πρώτο παιχνίδι.

Αντίπαλος η αυστριακή Βόλφσμπεργκερ. Στη φάση των ομίλων κατάφερε να αφήσει εκτός τη Φέγενορντ, όμως θεωρώ ότι δε θα αποτελέσει δύσκολο εμπόδιο για την Τότεναμ. Το διπλό είναι σε χαμηλή τιμή, όμως δε θα ήθελα να μπω στη διαδικασία του combo διότι και μια νίκη με 1-0 θα είναι αρκετή για τους φιλοξενούμενους ενόψει της ρεβάνς.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
19:55
Ολυμπιακός – PSV Αϊντχόφεν
1
2.1
Μονό ρίσκου
19:55
Ολυμπιακός – PSV Αϊντχόφεν
Χ ημίχ. / 1 τελ.
5.5
Δυάδα απόδοσης 2.67
19:55
Βόλφσμπεργκερ – Τότεναμ
2
1.4
22:00
Αντβέρπ – Ρέιντζερς
2
1.9
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις