Στηρίζοντας το αουτσάιντερ!

Στηρίζοντας το αουτσάιντερ!

Καλημέρα Κουβανεζόπαιδα! Ένα πολύ ωραίο διήμερο πέρασε με την παράδοση να μας πληρώνει στην Αγγλία, με το αμφίτερμα με γκολ στο δυνατό μονό προγνωστικό μας και την επιστροφή στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εγώ παρόλα αυτά δεν ασχολήθηκα καθόλου με το Champions League, μιας και δεν υπήρχε κάποια έμπνευση, αλλά θα εστιάσω στο Europa League και σε κάποια πολύ ενδιαφέροντα προγνωστικά. Θα ασχοληθώ με ένα αουτσάιντερ και με 2 παιχνίδια που εκτιμώ ότι θα έχουν γκολ ημιχρόνου. Πάμε για ανάλυση!

Γκολ στην Τσεχία: Σλάβια Πράγας – Λέστερ

Η ομώνυμη ομάδα της πόλης της Πράγας βρίσκεται σε μεγάλη φόρμα προερχόμενη από άνετη επικράτηση με 3-0 επί της Παρντούμπιτσε (ματς που δόθηκε και στη στήλη του Σαββάτου μας και πλήρωσε με over 1,5 1ου ημιχρόνου) και βρίσκεται μόνη 1η με 51 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 57-11. Τις τελευταίες 5 αγωνιστικές της First League η Σλάβια έχει πετύχει τουλάχιστον 3 γκολ σε κάθε παιχνίδι. Στους ομίλους του Europa League τερμάτισε 2η με 12 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 11-10 πίσω από την Λεβερκούζεν των 15 πόντων και αφήνοντας εκτός τις Χάποελ Μπίερ Σέβα και Νις. Απόντες οι Χοβόρκα και Σέβσικ ενώ αμφίβολος είναι ο Γιουσούφ.

Οι «αλεπούδες» προέρχονται αμφότερες από μεγάλη νίκη με 3-1 επί της Λίβερπουλ και πλέον ισοβαθμούν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην 2η θέση με 46 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 42-26. Στους ομίλους του Europa League τερμάτισε 1η σε ισοβαθμία με την Μπράγκα στους 13 βαθμούς αλλά πέρασε ως πρώτη με καλύτερη διαφορά τερμάτων αφήνοντας εκτός ΑΕΚ και Ζόρια. Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς θα παραταχθεί με σημαντικές απουσίες καθώς θα λείψουν οι Καστάνιε, Φοφανά, Τζάστιν, Μόργκαν, Περέιρα, Πέρεζ και Πράετ.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς έχει 5/5 νίκες με αντίστοιχα over 2,5 και στα 3/5 σημειώθηκε goal/goal, ενώ η φιλοξενούμενη στις 5 τελευταίες εξόδους της έχει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες έχοντας σκοράρει 10 φορές και δέχθηκε 2 τέρματα σημειώνοντας μόνο 2/5 over 2,5. Θα στηρίξω το αουτσάιντερ βάσει φόρμας και με γνώμονα την απουσία βασικότατων παιχτών από την άμυνα των Άγγλων.

Γιουνγκ Μπόις – Λεβερκούζεν

Η Γιουνγκ Μπόις έρχεται από μεγάλη εμφάνιση και νίκη με 3-1 στην έδρα της Λουγκάνο και παρέμεινε 1η με 47 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 36-15 και είναι ξανά το φαβορί για τον τίτλο, αφού έχει πάρει απόσταση 16 βαθμών από τη 2η Βασιλεία. Στους ομίλους του Europa League τερμάτισε 2η με 10 βαθμούς και σύνολο γκολ 9-7 πίσω από την Ρόμα που είχε 13 βαθμούς και πέταξε έξω Κλουζ και ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Απόντες ο βασικός αμυντικός Καμαρά και ο πρώτος σκόρερ της ομάδας φέτος Ενσαμέ (15 γκολ).

Η Λεβερκούζεν ήρθε ισόπαλη με σκορ 2-2 στην έδρα της με τη προτελευταία της βαθμολογίας Μάιντζ και έπεσε στην 5η θέση με 36 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 39-23. Στον όμιλό της στην Ευρώπη θριάμβευσε ως 1η με 15 βαθμούς και με σύνολο τερμάτων 21-8 αφήνοντας πίσω Σλάβια Πράγας, Χάποελ Μπέερ Σέβα και Νις. Απόντες οι Αρίας, Μπελαραμπί, Μπέντερ, Μπαουμγκαρτλίνγκερ, Βάιζερ και Παουλίνιο.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος στα 5 τελευταία εντός έδρας ματς έχει 4/5 over 1,5 1ου ημιχρόνου. Αντίστοιχα η φιλοξενούμενη έχει 2/5 over 1,5 1ου ημιχρόνου. Βάσει απόδοσης στρέφομαι δίχως δεύτερη σκέψη στα γκολ ημιχρόνου.

Σάλτσμπουργκ – Βιγιαρεάλ

Οι πρωταθλητές Αυστρίας πέρασαν με μεγάλη εμφάνιση και από την εντυπωσιακή Τιρόλ με 4-2 και παρέμειναν 1οι με 40 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 54-18. Στους ομίλους του Champions League τερμάτισαν 3οι με 4 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 10-17 και κέρδισαν επάξια την συνέχειά τους στα Ευρωπαϊκά σαλόνια σε έναν δύσκολο όμιλο με Μπάγερν Μονάχου, Ατλέτικο Μαδρίτης και Λοκομοτίβ Μόσχας. Απόντες οι Αντρέ Ραμάλιο, Μπερνάντο και Βόμπερ.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» προέρχεται από ήττα από την Μπέτις με 2-1 και πλέον βρίσκεται 6η με 36 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 32-24. Στους ομίλους του Europa League κατέκτησε πανηγυρικά την 1η θέση με 16 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 17-5 αφήνοντας πίσω της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Σίβασπορ και Καραμπάγκ. Απόντες οι Τσουκβούεζε, Κοκελίν, Ιμπόρα, Μάριο Γκασπάρ και Μορένο.

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος στα 5 τελευταία παιχνίδια έχει 3/5 over 1,5 1ου ημιχρόνου έχοντας σκοράρει στα 4/5 ενώ αντίστοιχα η φιλοξενούμενη έχει 1/5 over 1,5 1ου ημιχρόνου σκοράροντας στα 3/5. Η Σάλτσμπουργκ εκτιμώ ότι θα δώσει από νωρίς ρυθμό στο παιχνίδι και η Βιγιαρεάλ θα ακολουθήσει επιβεβαιώνοντας με για τα γκολ ημιχρόνου.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
20:00
Σλάβια Πράγας - Λέστερ
1Χ & over 1,5
2.40
Δυάδα (απόδοσης 2.75)
20:00
Γιούνγκ Μπόις - Λεβερκούζεν
Over 1 ΑΗ στο 1ο ημίχ.
1.65
22:00
Σάλτσμπουργκ - Βιγιαρεάλ
Over 1 ΑΗ στο 1ο ημίχ.
1.67
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις