Αυτό ακριβώς… τίποτ’ άλλο!

προγνωστικά

Τι παιχνίδι κι αυτό! Στην αρχή ήταν να γίνει στα Γιάννινα, αλλά μετά ο διαιτητής δεν ήθελε και βγήκαν κάποιοι και είπαν γιατί να μη γίνει ο αγώνας και μετά κάποιοι άλλοι είπαν μπράβο στο διαιτητή που δεν άφησε τον αγώνα να γίνει. (Τζάμπα τα προγνωστικά που δώσαμε γι΄ αυτό το ματς.) Μετά ήρθε η “Μήδεια” και το γήπεδο στα Γιάννινα δεν ήταν καλό, αλλά κάποιοι είπαν ότι είναι μια χαρά. Αποφάσισαν όμως να γίνει στο Αγρίνιο και μετά οι άλλοι είπαν γιατί στο Αγρίνιο; Δε θα κατέβουμε, αλλά αν είναι να μην κατέβουμε και να μας τιμωρήσετε με μείωση βαθμών, να κατέβουμε και μετά θα κάνουμε έφεση! Αυτό ακριβώς… Τίποτ’ άλλο!

Ότι καταλάβατε, καταλάβατε! Μεγάλο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σημασία έχει ότι ο πρώτος προημιτελικός του κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΣ και τον Παναθηναϊκό που αναβλήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα, θα γίνει σήμερα στο Αγρίνιο. Ο επαναληπτικός είναι ορισμένος για τις 2 Μαρτίου στο γήπεδο της Λεωφόρου.

Στον απόηχο του ντέρμπι

Ο Παναθηναϊκός προέρχεται από τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Έδωσα προγνωστικά και για αυτή την αναμέτρηση, αλλά μάλλον το ρίσκο ήταν λίγο παραπάνω απ’ όσο έπρεπε. Αν θυμάστε, Χ ημίχρονο, 1 τελικό και under 3,5 σε απόδοση 11.00! Δε μου έφτανε το 1 & under 3,5 σκέτο σε αποδόσεις 7+ ή ακόμα και ο απλός άσσος που πριν τον αγώνα δινόταν σε απόδοση πενταπλασιασμού! Το πάθημα γίνεται μάθημα.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Σημασία έχει ότι η ομάδα παρουσιάστηκε για ακόμη μια φορά καλή. Οι νέοι παίκτες, με μπροστάρη τον Σανκαρέ, δείχνουν όχι μόνο να δένουν, αλλά και να βοηθούν πολύ. Πολλά ακούστηκαν για ακόμη μια φορά και κυρίως πολλά γράφτηκαν σε φυλλάδες της επομένης, όμως η νίκη του τριφυλλιού ήταν δίκαιη 100%! Δεν αναφέρομαι στις ευκαιρίες που όντως έχασε ο Ολυμπιακός. Άλλωστε αντίστοιχες και ίσως καλύτερες είχε χάσει ο Παναθηναϊκός στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Όπως και να ‘χει, με ένα σμπάρο, δυο τριγώνια. Το αήττητο του “αιώνιου” χάλασε, αλλά κυρίως ο στόχος της τετράδας είναι όλο και πιο κοντά.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 

Προγνωστικά Κυπέλλου Ελλάδας

Τα είπαμε και την προηγούμενη βδομάδα. Το κύπελλο είναι στόχος για το τριφύλλι, γιατί αποτελεί τον μόνο τίτλο που μπορεί να διεκδικήσει. Μετά από λίγες μέρες και πάλι στο Αγρίνιο, θα αντιμετωπίσει τον Παναιτωλικό για το πρωτάθλημα. Ο Μπόλονι αποφάσισε να ξεκουράσει κάποιους παίκτες, μερικοί εκ των οποίων αντιμετώπισαν και μικροπροβλήματα τραυματισμών. Ο Παναθηναϊκός λοιπόν, θα παραταχθεί χωρίς τους Διούδη, Σανκαρέ, Μολό, Μαουρίσιο, Ιωαννίδη και Χουανκάρ.

Εκτίμηση: Θα συνεχίσω να πιστεύω πως το ροτέισον είναι πλέον απαραίτητο, αλλά προσεγγίζοντάς το στοιχηματικά, θεωρώ πως δημιουργεί αστάθεια κυρίως στον αμυντικό τομέα. Σκέφτομαι λοιπόν να εκμεταλλευτώ αυτή τη συγκυρία και να επιμείνω στην πρόταση της προηγούμενης εβδομάδας. Προβλέπω γκολ και από τις δυο ομάδες. Άλλωστε δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα. Ίσα ίσα, μετά τη νίκη στο ντέρμπι και την αλλαγή της έδρας, το διπλό υποχώρησε σημαντικά και δεν αξίζει κάτι σχετικό με σημείο. Το κύπελλο είναι περίεργη διοργάνωση και καλό θα ήταν να προσέχουμε στα προγνωστικά μας. Καλύτερα στα γκολ και σε ειδικά στοιχήματα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
15:00
ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός
Goal/goal
2.22
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις