ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Το καυτό Παρίσι και η ξεβράκωτη στα αγγούρια…

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Το καυτό Παρίσι και η ξεβράκωτη στα αγγούρια…

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Το καυτό Παρίσι και η ξεβράκωτη στα αγγούρια…

Το καυτό Παρίσι και η ξεβράκωτη στα αγγούρια…

Όταν ασχολείσαι με προγνωστικά στοιχήματος (και, πλάκα πλάκα, τούτες τις ημέρες κλείνω μια 20ετία στο εν λόγω κουρμπέτι…) θα υπάρχουν κι αυτά: αλλού να ρίχνεις το βάρος, από αλλού να σου έρχεται το κέρδος που εντέλει μείωσε τη χασούρα. Οι Αγγλίδες χθες, κυρίως η Γουότφορντ, με διέψευσαν αλλά γλύκαναν τη βραδιά ο Κιλιάν Εμπαμέ (σ.σ. τι παιχτούρα, Θεέ μου…), η Παρί γενικότερα και, στο τέλος, οι Ουαλοί της Κάρντιφ.

Σοίχημα Μποζιονέλος

Προγνωστικά στοιχήματος και συνεχίζουμε..

https://twitter.com/nbozionelosgr/status/1361799178318475265

 

A, Paris…

…και μακροχρόνια στοιχήματα Champions League.

Όχι, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν χρειάζεται τον Νεϊμάρ, ο Νεϊμάρ χρειάζεται την Παρί. Θα μου πείτε, τι κρίνεις, ενάντια σε αυτή την Μπαρτσελόνα που μαθαίνει πλέον την προπαίδεια του… 4; Ναι, διότι είναι πάντα Μπαρτσελόνα.

https://twitter.com/nbozionelosgr/status/1361968886585962497

Η Παρί χρειαζόταν προπονητή και τον βρήκε. Πρόωρα μεν αλλά τον βρήκε. Δεν χρειάστηκε να δω κάτι άλλο από τον Μαουρίτσιο Ποκετίνο, που δεν έχει κλείσει δίμηνο καλά καλά στην πόλη του φωτός. Χωρίς Νεϊμάρ, χωρίς Ντι Μαρία, με την άμυνα να έχει βρει καλά πατήματα (κυρίως χάρη στους μπακ Φλορέντζι και Κιρζαβά), με τα χαφ να μην έχουν… Πογκμπάδες και Βιδάλες αλλά τους σκύλους ονόματι Γκεγέ και Παρέδες, ο Αργεντινός προπονητής βρήκε γη της ποδοσφαιρικής του επαγγελίας. Μα, κυρίως, πήγε σε μια ομάδα όπου θα ήθελε πολύ να έχει τον Σον και τον Κέιν, όπου πήγαινε μετά την Τότεναμ, και τους βρήκε έτοιμους – και σε καλύτερη έκδοση: Εμπαπέ και Κιν. Συν, φυσικά, τον Βεράτι, τα πνευμόνια και την πάσα του οποίου δεν έχει άλλος στο ευρωπαϊκό στερέωμα. Καλά ως εδώ;

Καλά. Η Παρί διέλυσε την Μπαρτσελόνα χθες όχι επειδή έκανε χατ-τρικ ο Κιλιάν Εμπαπέ και ήθελες… λάσο για να τον πιάσεις, ούτε ελέω των άλλων προαναφερθέντων. Έκανε τούτο το εκκωφαντικό αποτέλεσμα επειδή άφενός βρήκε, επιτέλους, τον παίκτη σημείο αναφοράς στην επίθεση και, αφετέρου, τον προπονητή για να δουλέψει με τον Μάουρο Ικάρντι ως πρέπει. Δεν θέλεις μπροστά, σε αυτή την Παρί, τον φορ για να σου βάζει γκολ (ενώ μπορεί και με… μισή φάση). Δεν θέλεις Λεβαντόφσκι ή Μπενζεμά. Θέλεις τον φορ που θα απασχολεί δύο και τρεις αντιπάλους ώστε να δημιουργηθούν τα κενά για να έρθει το… ιππικό και η καβαλαρία των Κιν και Εμπαπέ από τα άκρα.

Το καυτό Παρίσι και η ξεβράκωτη στα αγγούρια…

Τις προάλλες εδώ, στο koubanezos.gr, 29 από εμάς γράψαμε για μακροχρόνια Τσάμπιονς Λιγκ και μακροχρόνια Γιουρόπα Λιγκ. ΟΚ, για το Europa ψιλορίσκαρα με τον Αγιαξ, η διοργάνωση είναι ανώμαλη. Για το CHL όμως, συνειδητά αποκάλυψα το ποντάρισμά μου, σε κείμενο μια ημέρα πριν το 4-1 του «Καμπ Νου» και θα εμείνω στην Παριζιάνα.

Μη ξεχνάτε: τον Αύγουστο ήταν στον τελικό, για πρώτη της φορά. Δεν είχε πάει, έπαθε (από την Μπάγερν), έμαθε. Και τα πάντα θα κριθούν στις 19 του Μάρτη, ημέρα κλήρωσης προημιτελικών και ημιτελικών: όλοι εναντίον όλων. Για να βγει το παριζιάνικο ρίσκο μου, ενάντια στα… βουνά Σίτι και Μπάγερν, θα ήταν ιδεατό να ανταμώσουν δαύτες νωρίτερα, πριν τον τελικό.

Η λογική ορίζει 8άδα με Παρί και Λίβερπουλ (από χθες), με Σίτι (σόρι Γκλάντμπαχ), με Μπάγερν (ποια Λάτσιο…), με Ατλέτικο ή Τσέλσι (στο 50-50, κατ’ εμέ), με Γιουβέντους (αν και εφόσον, Πόρτο είσαι), με Σεβίλλη ή Ντόρτμουντ και με Αταλάντα ή Ρεάλ. Όχι, δεν υποτιμώ τη Λίβερπουλ αλλά το ρόστερ της Παρί μόνο με της Σίτι συγκρίνεται. Και, πλέον, υπάρχει καλή σύγκριση και στους πάγκους.

Το καυτό Παρίσι και η ξεβράκωτη στα αγγούρια…

Μη ξεχνάτε άλλωστε ότι η μπάλα τιμωρεί μεν αλλά η δικαιώνει ενίοτε. Η Παρί δεν ήταν τόσο υποδεέστερη της Μπάγερν στον τελικό αλλά είπαμε: έπαθε και έμαθε. Η Τότεναμ δεν ήταν τόσο υποδεέστερη της Λίβερπουλ στον προηγούμενο τελικό: έπαθε (και ο Ποκετίνο) και, είμαι βέβαιος ότι, έμαθε.

Ευκαιρία να ρεφάρει ο Μοράλες

Ενας άλλος που έπαθε και έμαθε, για να περάσω τσάκα μπαμ και στα σημερινά προγνωστικά, είναι ο Ντιέγο Σιμεόνε που, ως γράφει και ο ισπανοτραφής φίλος μου Παναγιώτης Τράγος, παίζει με… 3-3-2-2 και, προσθέτω, σύστημα σταυρός: προσεύχεται να μην πάθει τίποτε ο Λουίς Σουάρες που παίζει ακατάπαυστα, βέβαια έλειπε και ο Ζοάο Φέλιξ που γυρίζει, σήμερα με τη Λεβάντε, από κορωνοϊό. Οι Λεβαντίνοι έχασαν από την Οσασούνα, ξεθεωμένοι μετά τον πρώτο ημιτελικό Κυπέλλου με την Μπιλμπάο, κάνουν διαρκώς rotation, δεν χάνουν εύκολα μέσα (4-5-2) ενώ ξαναπαίζουν το Σάββατο για το πρωτάθλημα, στη Μαδρίτη!

Public bet το διπλό απόψε, χάρισμά σας, ένα λεβαντίνικο γκολ θέλω, ευκαιρία να ρεφάρει ο Μοράλες το χαμένο πέναλτι στο τελευταίο.

Τα δικά μας παιδιά

Το καυτό Παρίσι και η ξεβράκωτη στα αγγούρια…

Νοκ άουτ (με παράταση και πέναλτι) προημιτελικός στο Κύπελλο Ολλανδίας και σε ουδέτερο, ελέω χιονιά (εξ ου και αναβλήθηκε το τελευταίο με την Ντεν Μπος, ως βλέπετε): Ναϊμέγκεν – Φένλο στο γειτονικό Αλμελο, έδρα της Χέρακλες, περί τα 110 χλμ. μακριά. Και, όποια περάσει, την αναμένει στους «4» η Φιτέσε, άρα ο δρόμος για τον τελικό δεν είναι δα και τελείως κλειστός.

Ομάδα β’ κατηγορίας η NEC, σε δέκα ματς (όλα πρωταθλήματος) υποδεχόμενη τη VVV μετρά 7-2-1 και μόνο διπλό το 2013, αλλά σε τέτοια ματς, αυτά ρόλο δεν παίζουν πάντα.

Το καυτό Παρίσι και η ξεβράκωτη στα αγγούρια…

Με τους δύο Δώνηδες στο κέντρο και τον Γιακουμάκη μπροστά, είναι σωστό φαβορί στο 2.40 για νίκη αλλά πιο safe δείχνει η πρόκριση.

Προγνωστικά Γαλλίας. Πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευ’ το

Για τη Ligue 1 παίζουν σε εξ αναβολής ματς η Μαρσέιγ με τη Νις, ακριβώς λόγω αυτού οι Νικαιώτες δεν έχουν τους νεοφερμένους στόπερ Σαλιμπά και Τοντιμπό, εκ νέου τον φορ Ντόλμπερτ και τον μέσο Αντελαΐντ, όπως και τους μπακ Ατάλ, Λοτομπά και τον χαφ Ντάντε.

Στην Ολιμπίκ επανέρχονται μεν οι βασικοί στόπερ Αλβαρο και Τσαλέτα-Τσαρ, όπως και ο μπακ Αμαβί και ο σταρ φορ Παγέτ, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής ο μπακ Λιρόλα και ο μέσος Τσαμ (αμφότεροι νεοφερμένοι), τιμωρημένοι είναι ο στόπερ Μπαλέρδι και ο ντεφορμέ φορ Μπενεντέτο ενώ δίνεται στο 50-50 ο σταρ Τοβέν. Πιάσ’ τ’ αυγό και κούρευ’ το, κοινώς. Μπερδεμένες και οι δύο, άνευ χημείας, ασιατική επιλογή στα γκολ: με 2 μονάδα, με 3+ πλερουά.

70 χρόνια, ρε φίλε;

Τίποτε στο Εβερτον – Μάντσεστερ Σίτι, για να περάσω στα του… Νησιού, αν και έχουν πολλά να ειπωθούν / γραφτούν για την κόντρα του Κάρλο Αντσελότι με τον Πεπ Γκουαρδιόλα.

Το καυτό Παρίσι και η ξεβράκωτη στα αγγούρια…

Στο, δε, Φούλαμ – Μπέρνλι κι ενώ μελετούσα τα στατιστικά τους, βλέποντας ότι το line των 23,5 φάουλ δείχνει μεγάλο (αλλού είναι στο 21,5), πρόσεξα ότι οι «κότατζερς» δεν έχουν… διπλό εκεί από, κρατηθείτε, τις 21 Απριλίου 1951 (!) και σε 29, επίσημα, ματς έκτοτε. Τρομερό. Βγαίνει όμως;

Πήραν τον Μάτζα, έβαλε δύο στο σπουδαίο 2-0 επί της Εβερτον, να ντουμπλάρουν, ενώ είχαν 12 σερί ματς να κάνουν νίκη ως τότε, και μάλιστα ενάντια σε μια καλοδουλεμένη Μπέρνλι; Δύσκολο, όχι ανέφικτο, βοηθά ότι χτύπησαν και χάνουν το αποψινό ο αρχηγός στόπερ Μι και ο μπακ Πίτερς, αλλά θέλει και κάλυψη, άλλωστε η Φούλαμ «τρέχει» αήττητο 1-4-0 εκτός «Κρέιβεν Κότατζ».

Τώρα, αν κανείς ψήνεται να ποντάρει για γκολ του 22χρονου Νιγηριανού Τζόσουα Εροβόλι Ορισουμνιχάρε Ολουβασεούν Μαγιά, aka Τζος Μαγιά (ή Μάτζα, ως τον προφέρουν οι Αγγλοι σπίκερ, ας τον κρατήσουμε έτσι), κινείται στο 3άρι. Στοίχημα Μποζιονέλος είσαι…

Πάμε στοίχημα Τσάμπιονς Λιγκ

Το καυτό Παρίσι και η ξεβράκωτη στα αγγούρια…

Και κλείσιμο με… σεντόνι, αντιστοιχηματικά αμφότερα απόψε. Βέβαια, Πόρτο και Γιουβέντους σε άλλα πέντε τους ματς, δεν υπάρχει πορτογαλική νίκη: 0-0 στο «Ντας Αντας» (τότε) και 3-1 σε ομίλους το 2001-02, 2-0 έξω και 1-0 μέσα η Γιούβε στα προημιτελικά του ’17, plus ο τελικός του Κυπελλούχων το 1984 στη Βασιλεία, 2-1 η «βέκια σινιόρα» με Βινόλα και Μπόνιεκ και ηγέτη τον Πλατινί.

Και, ναι, τη φανέλα της… Νόριτς φορούσε τότε (χεχε).

Ναι, φαβορί η Γιούβε για πρόκριση, ΟΚ. Απόψε όμως; Περιμένω να βγάλει τσαγανό η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο που μετρά 467 λεπτά δίχως να έχει δεχθεί γκολ στη διοργάνωση. Νοκ άουτ ο Κουαρδάδο στη Γιούβε, έξω και ο Αρτούρ, ανέτοιμοι για ενδεκάδα Μπονούτσι και Ντιμπάλα, γυρίζει ο Ραμσεϊ, διαιτητής ο Ισπανός Κάρλος ντελ Σέρο Γκράντε (ψιλοκαρτάκιας ως δείχνουν οι αριθμοί του, δεν έχω ιδίαν άποψη πάντως). Ντε και καλά να παίξω κάτι, δεν το κάνω, δεν είναι άσχημο το 2.70 σε over 2,5 με goal/goal, κάτι μου λέει ότι η Γιούβε δεν θα νικήσει αλλά δεν βάζω και το χέρι μου στη φωτιά (στοίχημα Μποζιονέλος), πάντως το 4.70 του άσου παραείναι μεγάλο. Ρίσκο με κάλυψη η κατάληξη.

Για το Σεβίλλη – Ντόρτμουντ με… πρόλαβε από χθες ο Il Fratello ποντάροντας σε καταλογισμό πέναλτι, λογικό μιας και σφυρίζει ο Ντάνι Μάκελι. Γνωστή… αδυναμία και της δικής μου στήλης, μα ο μπαγάσας μόνο στον τελικό Μπάγερν – Παρί δεν καταλόγισε! Μια ψιλή, την έριξα. σημαντικό ότι η Μπορούσια έχει 1-5-9 απολογισμό επί ισπανικού εδάφους, μόνο την Ατλέτικο έχει νικήσει κι αυτή το 1996-97! Και πετυχαίνει τη Σεβίλλη των εννέα σερί νικών ενώ η απόλυση του Λουσιάν Φαβρ δεν τη βελτίωσε: ανασταλτικά είναι το θέμα της, συν ότι ο κομβικός χαφ Ντιλέινι θα λείψει, απουσιάζει και ο Βίτσελ, μακροχρόνια άλλοι πέντε, με Μπέλινγκχαμ και Νταχούντ στα χαφ πάει ξεβράκωτη στα αγγούρια. Τέσπα, για διεθνές ματς μιλάμε, όλα πιθανά και το εννοώ: πήρα match combo με 1Χ, με αμφίτερμα και με over 3,5 – ίσως δώσει καλό κασάρισμα. Στοίχημα Μποζιονέλος, τέλος για σήμερα.


Τα λέμε κι από

Μονό
17:30
Ναϊμέγκεν – Φένλο
Πρόκριση Φένλο
1.80
Combo
20:00
Μπέρνλι – Φούλαμ
Χ2 & over 1,5
2.15
Δυάδα απόδοσης 2.54
20:00
Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης
Λεβάντε over 0,5
1.60
22:00
Μαρσέιγ – Νις
Over 2 AH
1.59
Ρίσκο
22:00
Πόρτο – Γιουβέντους
1 dnb
3.06
Fun bet
22:00
Σεβίλλη – Ντόρτμουντ
1X & goal/goal & over 3,5
4.60
Μακροχρόνιο
Κατάκτηση Champions League
Παρί Σεν Ζερμέν
7.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις