Θα… Εν-Νεσίρι τον χορό

προγνωστικά

Η στήλη έχει επανέλθει εσχάτως σε καλή… κατάσταση, σε ό,τι έχει να κάνει με τους σκόρερ, μετά τον Ματέο Αρντεμάνι που σκόραρε για τη Ρετζιάνα την Κυριακή και τον Κιλιάν Μ’ Μπαπέ, που έκανε ό,τι ήθελε την άμυνα της Μπαρτσελόνα χτες, στα αποψινά προγνωστικά Champions League η επιλογή «κοιτάζει» προς… Μαρόκο πλευρά, με τον βασικό στράικερ της Σεβίλλης σε πρώτο πλάνο για να σκοράρει κόντρα στην Ντόρτμουντ.

Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Σεβίλλη εναντίον Ντόρτμουντ, στον πρώτο αγώνα για τη φάση των «16» στο Champions League και επιλέγω για anytime scorer τον Γιουσέφ Εν-Νεσίρι. Ο Μαροκινός επιθετικός κάνει την καλύτερη σεζόν της καριέρας του για λογαριασμό των Σεβιγιάνων, έχει 13 γκολ σε 22 ματς στο πρωτάθλημα και 4 σε έξι συμμετοχές στο Champions League. Και σηκώνει και μεγαλύτερο βάρος των επιθέσεων της Σεβίλλης μετά τον τραυματισμό του Λούκας Οκάμπος, θα έχει ευκαιρίες για να κάνει ζημιά στην προβληματική άμυνα της Ντόρτμουντ, η οποία ήταν… παιδική χαρά στο πρόσφατο 2-2 με τη Χόφενχαϊμ για το πρωτάθλημα.

Άκρως ικανοποιητικό το 2.50 για τον Μαροκινό επιθετικό, για να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Ντόρτμουντ και να επιβεβαιώσει την επιλογή στα αποψινά προγνωστικά της φάσης των 16 στο Champions League.

Ο πεναλτάκιας Μάκελι

Στο ίδιο ματς (Σεβίλλη-Ντόρτμουντ), προκύπτει και επιλογή για καταλογισμό πέναλτι, από τον μετρ του είδους Ντάνι Μάκελι. Ο Ολλανδός ρέφερι έχει προλάβει να διευθύνει φέτος 26 αγώνες πάσης φύσεως διοργάνωσης, μέχρι και στα μέρη μας ήρθε για να διαιτητεύσει το ντέρμπι Ολυμπιακού-ΑΕΚ, υποδεικνύοντας πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα.

Σε αυτά τα 26 παιχνίδια έχει υποδείξει 16 πέναλτι, στο Champions League που μας αφορά σε 6 αγώνες προσέφυγε πέντε φορές στην άσπρη βούλα. Συνολικά σε 27 ματς ομίλων Champions League που έχει διευθύνει έχει καταλογίσει 11 πέναλτι, αυτή η… φόρμα του μας οδηγεί στο εξαιρετικό 2.80 να δώσει ένα ακόμα, καλή επιλογή στα προγνωστικά Champions League.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
22:00
Σεβίλλη - Ντόρτμουντ
Εν-Νεσίρι anytime scorer
2.50
Μονό
22:00
Σεβίλλη - Ντόρτμουντ
Καταλογισμός πέναλτι
2.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις