Παραπαίουν οι Μασσαλοί…

προγνωστικά Γαλλίας

Μαρσέιγ και Νις διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο αναβληθέν παιχνίδι της 11ης αγωνιστικής της Ligue 1, με τις δύο ομάδες να διάγουν βίους αντίθετους σε ματς που… ιντριγκάρει για τα όποια προγνωστικά Γαλλίας.

Προγνωστικά Γαλλίας: Με άλλον αέρα η Νις

Οι γηπεδούχοι με το 0-0 στην έδρα της Μπορντό συμπλήρωσαν 7 σερί αγώνες χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (τελευταία επικράτηση το 3-1 επί της Μονπελιέ στις 6 Ιανουαρίου), δείχνουν επηρεασμένοι τόσο από τα εσωτερικά θέματα της ομάδας όσο και από τις απουσίες βασικών παικτών, ενώ και ο υπηρεσιακός Λαργκέ αδυνατεί να αντιστρέψει το κλίμα. Στους ήδη απόντες Άλβαρο, Τσαλέτα-Τσαρ, Μίλικ και Σάκαϊ προστίθενται τώρα οι αποβληθέντες με την Μπορντό Μπαλέρντι και Μπενεντέττο καθώς επίσης και τα χειμερινά αποκτήματα Λιρόλα και Ντσαμ, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής. Απουσίες που καθορίζουν τα σημερινά προγνωστικά Γαλλίας

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Στα θετικά η επιστροφή του Παγιέ αλλά και η παράδοση που διατηρούν οι γηπεδούχοι στο “Βελοντρόμ” με την Νις (13-2-4 από το 2003).

Οι «αετοί» απ’ την άλλη φαίνεται να βρίσκουν φόρμα καθώς μετά το 3-0 στο πρωτάθλημα επί της Ανζέ κα την πρόκριση στο κύπελλο (1-3 στην Νιμ), έχασαν δύσκολα στο “Παρκ ντε Πρενς” με 2-1, σε μια αναμέτρηση που κατέγραψαν 13 τελικές και ένα δοκάρι. Ομάδα που βολεύεται περισσότερο εκτός έδρας έχοντας μαζέψει τους 18 απ’ τους 29 βαθμούς της ως φιλοξενούμενη. Σημαντικές οι απουσίες των Σαλίμπα, Τοντιμπό και Αττάλ στα μετόπισθεν καθώς επίσης και του Ντόλμπεργκ στην επίθεση. Ωστόσο η τριάδα των Μαολιντά, Γκουιρί και Ρόνι Λόπεζ στην μεσοεπιθετική γραμμή, σε συνδυασμό με τους πάντα επικίνδυνους Κλοντ-Μορίς και Λις-Μελού στα χαφ, δείχνουν ικανοί να προβληματίσουν οποιαδήποτε άμυνα στη Ligue 1.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Το στοίχημα στα γκολ ευνοείται (πέρα από τις απουσίες στις άμυνες των δύο ομάδων) και από την έφεση του διεθνή διαιτητή Λεσάζ, ο οποίος σε 12 παιχνίδια φέτος μετρά 10 Over και 9 G/G.

Έχοντας στο μυαλό τα παραπάνω θα αποφύγουμε το σημείο, καταλήγοντας στο over 2,5 με goal/goal που κυκλοφορεί σε καλή τιμή.

Ως προς τα ειδικά στοιχήματα, θα ποντάρουμε στον φορμαρισμένο Γκουιρί να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα και βασιζόμενοι στην απειρία των αμυντικών που θα αγωνιστούν, σκεφτόμαστε ως fun bet να σημειωθεί αυτογκόλ (στο 12.00!).

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
22:00
Μαρσέιγ – Νις
Over 2,5 & goal/goal
2.45
Σκόρερ
22:00
Μαρσέιγ – Νις
Anytime scorer Γκουιρί
4.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις