Βραδιά για combos και σκόρερ με αξία

προγνωστικά στοιχήματος

Χιονισμένες καλημέρες στον κουβανέζικο λαό! Έξω το κρύο καλά κρατεί, ωστόσο στο koubanezos.gr κρατάμε… ζεστή θερμοκρασία με τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος, για να σας βγάζουμε καθημερινά… Bet A Tet με το ταμείο!

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Προγνωστικά στοιχήματος: Στήριγμα η Ατλέτικο

Αφήνω στην άκρη για λίγο την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση και εστιάζω στη La Liga και την πρωτοπόρο, Ατλέτικο Μαδρίτης, η οποία φιλοξενείται από τη Λεβάντε σε εξ αναβολής παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος.

Αυτό είναι το ένα απ’ τα δυο χρωστούμενα ματς που έχουν να δώσουν οι «ροχιμπλάνκος». Με δυο λιγότερους αγώνες από τη 2η Ρεάλ Μαδρίτης, η ομάδα του Ντιέγο Σιμεόνε φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με +5. Αρχικά, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς στο αποψινό ματς θα αποκτήσει πλεονέκτημα 8 βαθμών και θα έχει ακόμη ένα ματς χρωστούμενο, δηλαδή μπορεί να αυξήσει ακόμη περισσότερο τη διαφορά από τη συμπολίτισσά της.

Αν και πριν μερικές βδομάδες πραγματοποίησε μια «βόμβα» παίρνοντας διπλό μέσα στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», δε νομίζω ότι η Λεβάντε μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο στον Λουίς Σουάρες και την παρέα του. Τελευταία εκτός έδρας απώλεια για την Ατλέτικο ήταν στις 12 Δεκεμβρίου στο ντέρμπι με τη Ρεάλ. Έκτοτε, η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε μετράει πέντε διαδοχικές νίκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα 10 μέχρι στιγμής εκτός έδρας παιχνίδια για το πρωτάθλημα, η Ατλέτικο έχει μόνο δυο απώλειες, την ήττα από τη Ρεάλ και μια λευκή ισοπαλία με την Ουέσκα στο ξεκίνημα της σεζόν. Από τα 8 διπλά που έχουν πετύχει οι «ροχιμπλάνκος» μόλις ένα από αυτά ήταν 0-1 (με τη Βαλένθια). Στα υπόλοιπα 7 έχουν σημειώσει τουλάχιστον δυο γκολ!

Έτσι, λοιπόν, δε θα αρκεστώ σε απλή νίκη της Ατλέτικο. Θα πάρω το ρίσκο να συνδυάσω το διπλό με over 1,5. Το 1,75 να σκοράρει ο Σουάρες οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι το θεωρώ πολύ χαμηλή απόδοση. Επειδή δε γίνεται κάθε φορά ο Ουρουγουανός να σκοράρει δις (όπως μας είχε κάνει τη χάρη στο ματς με τη Θέλτα πριν μια βδομάδα και μας πλήρωσε σε απόδοση 4,50!) θα κρατήσω μόνο το 2 & over 1,5 από αυτό το παιχνίδι.

Σκοράρει δυο γκολ η Γιούβε

Πάμε παρακάτω, στο αγαπημένο μας Champions League. Όπως έχετε καταλάβει, μου αρέσει να ποντάρω σε σκόρερ, όποτε βρίσκω την κατάλληλη ευκαιρία. Οφείλω να ομολογήσω ότι αφού δε μου έκανε η απόδοση του Σουάρες στο ματς με την Ατλέτικο έστρεψα το μυαλό μου στους Ρονάλντο και Μοράτα. Τι να πούμε για το επιθετικό δίδυμο της Γιουβέντους…! Ο Πορτογάλος άσος μετράει 4 γκολ σε ισάριθμες συμμετοχές στους ομίλους, ενώ ο Ισπανός συμπαίκτης του έχει 6 γκολ σε 6 συμμετοχές!

Όπως στη βασική μας επιλογή, όμως, έτσι κι εδώ θα συγκρατηθώ και δε θα επιλέξω κάποιον σκόρερ ούτε στο ματς της Πόρτο με τη Γιουβέντους. Ο Ρονάλντο προσφέρεται σε απόδοση 2, ενώ ο Μοράτα σε απόδοση 2,75. Για να βγω από το δίλημμα, βρίσκω μια μέση λύση στο over 1,5 των φιλοξενούμενων. Θεωρώ ότι η ομάδα του Αντρέα Πίρλο θα μπει στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό να «καθαρίσει» την πρόκριση από το πρώτο ματς. Για αυτό, λοιπόν, το να βρει δυο γκολ το βρίσκω εφικτό. Η διαφορά με το combo του διπλού είναι μικρή, επομένως κρατάω μόνο τα γκολ και αφήνω ανοικτά προγνωστικά στο αποτέλεσμα.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Σκοράρει ο Χάαλαντ

Ήρθε η ώρα να δώσουμε, επιτέλους, σκόρερ! Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς στο Champions League, αυτό ανάμεσα στη Σεβίλλη και τη Ντόρτμουντ, προβλέψεις για το αποτέλεσμα δε χωράνε. Αυτό που, όμως, ξεχωρίζει στα μάτια μου είναι ο Έρλινγκ Χάαλαντ!

Αυτή η… μηχανή των γκολ από τη Νορβηγία. Στη φάση των ομίλων ο νεαρός Σκανδιναβός σε μόλις 4 συμμετοχές έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα 6 φορές! Μαζί με Μοράτα, Νεϊμάρ και Ράσφορντ είναι στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ. Αφήνω στην άκρη προγνωστικά στοιχήματος στον αγώνα της Ανδαλουσίας. Μοναδική επιλογή από το συγκεκριμένο ματς, να σκοράρει ο Χάαλαντ οποιαδήποτε στιγμή.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Μονό
20:00
Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης
2 & over 1,5
2.35
Μονό
22:00
Πόρτο – Γιουβέντους
Γιουβέντους over 1,5
2.25
Σκόρερ
22:00
Σεβίλλη – Ντόρτμουντ
Χάαλαντ anytime scorer
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις