Μαδριλένικη στήριξη και… combo

προγνωστικά

Χαιρετώ όλους τους αναγνώστες του Koubanezos.gr! Θα κάνουμε ένα διάλειμμα από τους αγώνες τένις και θα ασχοληθούμε με ποδόσφαιρο στα προγνωστικά μας. Επιστροφή για το Champions League, λοιπόν, με 2 πολύ ενδιαφέροντα παιχνίδια, αλλά και την προσπάθεια της Ατλέτικο Μαδρίτης να φτάσει ένα βήμα πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου στην Ισπανία.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Προγνωστικά: Πόρτο – Γιουβέντους

Στο γήπεδο όπου πέτυχε ένα από το ομορφότερα τέρματα της καριέρας του θα επιστρέψει ο Κριστιάνο Ρονάλντο με την Γιουβέντους και θα θελήσουν να βάλουν τις βάσεις για την πρόκριση. Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο προέρχεται από την ήττα στη Νάπολη κόντρα στα προγνωστικά, η οποία την απομάκρυνε από την κούρσα του τίτλου. Όμως, αμυντικά φαίνεται ότι έχει βρεθεί ο κατάλληλος τρόπος για την λειτουργία της και στην επίθεση έχει αρκετούς παίκτες που μπορούν να δημιουργήσουν φάσεις και προβλήματα στον αντίπαλο.

Η Πόρτο βρίσκεται σε μία πολύ περίεργη κατάσταση, μιας και προέρχεται από 4(!) συνεχόμενες ισοπαλίες και κάπως έτσι η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο έχει βρεθεί 10 βαθμούς πίσω από την κορυφή. Πολλά τα προβλήματα στην άμυνα, έχει δεχθεί 5 τέρματα στα τελευταία 3 παιχνίδια και καλείται να βελτιωθεί αρκετά προκειμένου να κρατήσει τα επιθετικά όπλα της «Γιούβε» μακριά από την εστία της.

Οι Πορτογάλοι δεν αστειεύονται και ειδικά στην έδρα τους μπορούν να κερδίσουν οποιαδήποτε ομάδα. Αν δώσει δικαιώματα η Γιουβέντους θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν όλα τα λάθη. Η «γηραιά κυρία» έχει πάντως μεγαλύτερη εμπειρία σε τέτοια παιχνίδια και μένει να φανεί αυτό και στο γήπεδο.

Σεβίλλη – Μπορούσια Ντόρτμουντ

Η εξαιρετική πορεία της Σεβίλλης δεν έχει σταματημό, καθώς η ομάδα βαδίζει από νίκη σε νίκη μετρώντας 9 συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Επιθετικά η ομάδα λειτουργεί υποδειγματικά και ακόμα καλύτερη είναι η αμυντική της λειτουργία, καθώς έχει πλέον επτά αγώνες να δεχθεί κάποιο τέρμα. Τα προγνωστικά λένε ότι θα πιέσει ψηλά απόψε, προκειμένου να δημιουργήσει προβλήματα και να κερδίσει περισσότερες κατοχές και αυτό θα δημιουργήσει προβλήματα στην κυκλοφορία της μπάλας από την μεριά των φιλοξενούμενων.

Η Ντόρτμουντ βρίσκεται σε άσχημη αγωνιστική κατάσταση και ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την αμυντική της εικόνα. Στα τελευταία 8 παιχνίδια της δέχτηκε σε όλα τέρμα και κατάφερε να κερδίσει μόλις τα τρία από αυτά. Όσο καλή και επικίνδυνη είναι επιθετικά άλλο τόσο προβληματική είναι στην άμυνά της. Θα είναι πολύ σημαντικό να μπορέσει να περιορίσει την επίθεση των Ισπανών, αλλά αυτό θα συμβεί πολύ δύσκολα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Η Σεβίλλη βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και έχει τον πρώτο λόγο κόντρα σε μία προβληματική Μπορούσια. Περιμένω ένα παιχνίδι με γρήγορο ρυθμό, ο οποίος θα ανοίξει ακόμα περισσότερο εάν προηγηθεί η Σεβίλλη. Θα βρει διαδρόμους και ευκαιρίες για να πετύχει τέρματα η γηπεδούχος ομάδα.

Λεβάντε – Ατλέτικο Μαδρίτης

Ακόμα ένα βήμα για να πλησιάσει στην κατάκτηση του τίτλου θέλει να κάνει η ομάδα του Σιμεόνε, καθώς με νίκη θα βρεθεί στο +11 από την Μπαρτσελόνα και θα χρειάζεται πλέον ένα θαύμα για να χάσει την κούπα. Η Ατλέτικο, σε αντίθεση με ότι είχαμε συνηθίσει μέχρι σήμερα, φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα στην άμυνά της καθώς έχει δεχθεί γκολ και στα πέντε τελευταία της παιχνίδια.

Η Λεβάντε προέρχεται από τρεις συνεχόμενους αγώνες χωρίς νίκη ενώ είχε περάσει νικηφόρα από την έδρα της Ρεάλ Μαδρίτης πριν από αυτό. Στο γήπεδό της δημιουργεί αρκετές φάσεις, σκοράρει στα περισσότερα παιχνίδια της και πιέζει αρκετά ψηλά όλες τις ομάδες. Καλείται να αντιμετωπίσει και μία αρνητική παράδοση που έχει ο προπονητής της καθώς δεν έχει καταφέρει να νικήσει ποτέ τον «Τσόλο» Σιμεόνε.

Η Ατλέτικο δεν θα ρισκάρει, θα προσπαθήσει να περιορίσει την επιθετική δραστηριότητα της αντιπάλου της και να σκοράρει στις ευκαιρίες που θα της δοθούν. Κομβικό παιχνίδι στην πορεία της προς την κατάκτηση του τίτλου.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
20:00
Λεβάντε - Ατλέτικο Μαδρίτης
2 & οver 1,5
2.35
Δυάδα (απόδοσης 2.91)
22:00
Πόρτο - Γιουβέντους
X2 & under 3,5
1.62
22:00
Σεβίλλη - Ντόρτμουντ
1X & over 1,5
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις