Γκολ και ειδικά σε Αγγλία και «σεντόνι»

Γκολ και ειδικά σε Αγγλία και «σεντόνι»

Καλημέρα σε όλους τους φίλους! Δύο λέξεις! Όλα λάθος χθες. Τίποτα δεν πάει καλά το τελευταίο δεκαήμερο στα προγνωστικά μας, αφού φαίνεται σα να διαλέγουμε διαρκώς τους λανθασμένους αγώνες και τις λανθασμένες ομάδες.

Δεν είναι κακό το διάβασμα και η μελέτη, απλά είναι δεδομένο πλέον ότι η τύχη μάς έχει γυρίσει για τα καλά την πλάτη. Παίρνω, όμως, όλη την ευθύνη πάνω μου και συνεχίζω τη δουλειά που έκανε τη… “special” συνταγή ως τώρα πετυχημένη στο βάθος του χρόνου. Να αναφέρω βέβαια, ότι επιβεβαιώθηκε μία πρότασή μας στο προχθεσινό live του instabet. Σκόραρε ο Μόουζες Κιν, τον οποίο είχα προτείνει για anytime scorer στο ματς του «Καμπ Νου».

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Σήμερα, το μενού θα έχει επιλογές από Championship και Champions League.

Προγνωστικά: Με τα γκολ στο «Βαϊτάλιτι» 

Η Μπόρνμουθ υποδέχεται τη Ρόδεραμ, με τις δύο ομάδες να έχουν εντελώς αντίθετους στόχους τη φετινή σεζόν. 

Οι γηπεδούχοι θέλουν να μπουν στην πρώτη εξάδα που δίνει ευκαιρία ανόδου μέσω των play off. Δεν είναι σε καλή κατάσταση τελευταία, με μία μόλις νίκη στις τελευταίες 7 αγωνιστικές. Αποτέλεσμα; Να έχουν μείνει πίσω στη διεκδίκηση της πρώτης δυάδας που δίνει απευθείας άνοδο. Εντός έδρας σκοράρει πολύ (8-3-3 με 25-14 γκολ) και απόψε θα θελήσει να πάρει να κάνει το ίδιο, αν και η απουσία του Σολάνκε (10 γκολ) είναι σημαντική. 

Η Ρόδεραμ, που θα παλέψει για τη σωτηρία της, είναι του ύψους και του βάθους. Έχει πάρει ορισμένες μεγάλες νίκες το τελευταίο διάστημα, όλες εκτός έδρας, επί των Ντέρμπι, Μίντλεσμπρο και Πρέστον. Έχει βρει καλό ρυθμό επιθετικά, σκοράρει επί 10 συναπτούς αγώνες και απόψε θα παλέψει να εκμεταλλευτεί την επιπολαιότητα των γηπεδούχων. Απών ο αριστερός μπακ, Μάτοκ. 

Θεωρώ ότι ο αγώνας θα έχει φάσεις και από τις δύο ομάδες, οι οποίες έχουν τον τρόπο να επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά για το over μαζί με αμφίτερμα. 

Μάχη στο Πόρτο – Γιουβέντους

Σκληρός αγώνας αναμένεται στο «Ντραγκάο», ανάμεσα σε “δράκους” και “γηραιά κυρία”, για το πρώτο σκέλος των αναμετρήσεων για τους «16» του Champions League. 

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

δύο ομάδες έχουν ξαναβρεθεί αντίπαλοι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση τη σεζόν 2016/17 ξανά για τους «16». Η Γιουβέντους είχε προκριθεί με δύο νίκες, όμως, το χαρακτηριστικό και των δύο αγώνων ήταν η ένταση και οι πολλές κάρτες. Μάλιστα, βγήκαν και 2 κόκκινες για την Πόρτο, μία σε κάθε αγώνα.  

Και φέτος οι δύο ομάδες δείχνουν σκληράδα στο παιχνίδι τους, καθώς δεν είναι και από τις πιο πειθαρχημένες, ειδικά στα αμυντικά καθήκοντα. Πέντε κόκκινες οι γηπεδούχοι τη φετινή σεζόν, έξι η Γιούβε σε όλες τις διοργανώσεις, αντίστοιχα.  

Διαιτητής ο Ισπανός Κάρλος Ντελ Σέρο, ο οποίος αν και δε βγάζει με ευκολία κάρτες γενικώς, τις κόκκινες τις έχει… εύκολες, με 96 σε σύνολο 386 παιχνιδιών. Ήτοι, 1 ανά κάτι λιγότερο από 4 αγώνες. Απόψε ίσως επιβεβαιώσει ξανά τα προγνωστικά, αφού οι ομάδες τείνουν σε δυνατό παιχνίδι τη φετινή σεζόν. Ρισκάρω και στην υπόδειξη πέναλτι, μιας και το θεωρώ πολύ πιθανό λόγω της έφεσης που έχουν οι δύο ομάδες να κερδίζουν την “εσχάτη των ποινών”. 

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Combo
22:15
Μπόρνμουθ - Ρόδεραμ
Goal/goal & over 2,5
2.15
Moνά και combo ρίσκου (απόδοσης 8.50)
22:00
Πόρτο - Γιουβέντους
Over 0,5 κόκκινες κάρτες
4.75
22:00
Πόρτο - Γιουβέντους
Καταλογισμός πέναλτι
2.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις