Η πεντάμορφη και το… τέρας για το 2.30

Η πεντάμορφη και το... τέρας για το 2.30

Επιστροφή των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ήδη από χθες ξεκίνησαν τα νοκ άουτ του Champions League. Σήμερα συνεχίζονται με δύο μάχες, αυτές της Πόρτο με τη Γιουβέντους κι αυτή της Σεβίλλης με την Ντόρτμουντ. Προσωπικά, αφήνω στην άκρη την αναμέτρηση του Οπόρτο, και σταματώ στη Σεβίλλη, εκεί απ’ όπου προέκυψε το βασικό ποντάρισμα.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Ποντάρισμα βάσει φόρμας

Οι Σεβιγιάνοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση. Στα 19 τελευταία ματς, έχουν ηττηθεί μόλις μια φορά, από την Ατλέτικο, ενώ στα εννιά πιο πρόσφατα, γράφουν μόνο νίκες. Μπορεί να μην παίζει το απόλυτο ή το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο, ωστόσο η αποτελεσματικότητά της είναι παροιμιώδης. Σήμερα ο Λοπετέγι έχει να διαχειριστεί τη σημαντική απουσία του Οκάμπος, όμως η ομάδα «τραβάει» τόσο καλά, που ίσως να μη φανεί καν η απουσία του Αργεντινού. Μέχρι την τελευταία στιγμή θα περιμένει ο Ισπανός κόουτς, τον Χεσούς Νάβας.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Η Ντόρτμουντ, απ’ την άλλη, είναι σε ακριβώς αντίθετο momentum. Στα τελευταία επτά επίσημα έχει κερδίσει μόνο την Άουγκσμπουργκ, και την Πάντερμπορν της Zweite στην παράταση. Είναι ξεκάθαρο πως οι Γερμανοί έχουν διαγράψει τη φετινή σεζόν, περιμένοντας με ανυπομονησία την έναρξη της συνεργασίας με τον Μάρκο Ρόζε, ο οποίος αναλαμβάνει το καλοκαίρι. Διακαής πόθος της διοίκησης της Μπορούσια, τελικά το deal έγινε, ωστόσο κινδυνεύει να χάσει την έξοδο στο επόμενο Champions League, έχοντας μείνει πίσω. Οι απουσίες συνεχίζουν να ταλανίζουν τους Γερμανούς, με Μπίρκι, Μενιέ, Πίστσεκ, Ζαγκαντού, Αζάρ και Βίτσελ να παραμένουν εκτός.

Όλα συνηγορούν υπέρ της… πεντάμορφης Σεβίλλης, η οποία αν είναι σοβαρή στα μετόπισθεν, μπορεί να πάρει ακόμη και σκορ πρόκρισης. Ποντάρισμα στον ταπεινό άσο του 2.30.

Σκόρερ στο 1.87

Κι επειδή Champions League είσαι, θα κρατήσω κι ένα ειδικό στοίχημα. «Καυτός» ο Εν-Νεσίρι της Σεβίλλης, αποτελεί την αιχμή του δόρατος της ομάδας του Λοπετέγι. Φέτος έχει 32 συμμετοχές με 17 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ αν απομονώσουμε τα ευρωπαϊκά ματς, έχει 4 τέρματα μετά από 6 εμφανίσεις. Στο 1.87 το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, αξίζει ένα μικρό ποντάρισμα σε λογική fun bet.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
Μονό
22:00
Σεβίλλη – Ντόρτμουντ
1
2.30
Fun bet
22:00
Σεβίλλη – Ντόρτμουντ
Anytime scorer Εν-Νεσίρι
2.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις