Με την παράδοση στο αμφίτερμα

ματς

Καλημέρα κόσμε από άκρη σε άκρη. Κουβανέζοι και μη, ελπίζω να είστε όλοι καλά και να μην χάνετε την αισιοδοξία σας. Δυναμικά ξεκίνησε η εβδομάδα μας καθώς το δυνατό μας γερμανικό combo πέρασε αέρας με την Μπίλεφελντ να κάνει τεράστια εμφάνιση.

https://twitter.com/Koubanezosgr/status/1361431693081591809

Σήμερα από το στοιχηματικό κουπόνι διάλεξα να ασχοληθώ με ένα άλλο ποδοσφαιρικό μεγαθήριο (της εποχής) από την Αγγλία αυτή τη φορά και τη παράδοση στο μεταξύ τους ματς με ένα δυνατό  σημείο.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Συνδυασμός στο ματς Έβερτον – Μάντσεστερ Σίτι

Τα “ζαχαρωτά” γνώρισαν την ήττα με 2-0 στην έδρα τους από την Φούλαμ σε ένα ματς που φάνηκε η απουσία του Κάλβερτ Λιούιν επιθετικά και έπεσαν στην 7η θέση της βαθμολογίας με 37 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 34-30. Η ομάδα του Κάρλος Αντσελότι στις 5 τελευταίες αναμετρήσεις της έχει 3/5 goal/goal & over 2,5 μετρώντας 2 ισοπαλίες και 1 νίκη ενώ τις δύο φορές που δεν σημειώθηκε το αμφίτερμα έχασε με 0-2 από Φούλαμ και Νιούκαστλ αντίστοιχα. Θα απουσιάσει ο Γκμπάμιν ενώ αμφίβολοι είναι ο Πίκφορντ και ο Ροντρίγκεζ. Ο Κάλβερτ Λιούν πιθανότατα θα είναι κανονικά στην αποστολή.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε μεγάλο φορμάρισμα μετά και από την άνετη επικράτηση με 3-0 επί της Τότεναμ με μπροστάρη τον Γκουντογάν, που ο Ιανουάριος είναι ο καλύτερός του μήνας με τους «πολίτες», αναμφίβολα. Η Σίτι παραμένει στην 1η θέση με 53 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 46-14 διαθέτοντας την καλύτερη άμυνα της Premier League. Τρομερή η αρμάδα του Γκουαρντιόλα, έχει να ηττηθεί από 21/11/2020. Στους 5 τελευταίους αγώνες έχει 2/5 goal/goal & over 2,5 μετρώντας 5 νίκες. Απόντες οι Φερναντίνιο και Άκε ενώ αμφίβολοι είναι οι Ντε Μπρόιν και Γκουντογκάν.

Εκτίμηση: Στα 5 τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους έχει σημειωθεί 4/5 goal/goal & over 2,5 και σε αυτήν την απόδοση το προτείνω με κλειστά μάτια για να συνεχιστεί η παράδοση.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
22:15
Έβερτον - Μάντσεστερ Σίτι
Goal/goal & over 2,5
2.37
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις