Ξανά στα αστέρια με… ιστορία

προγνωστικά

Καλά πήγε το Σ/Κ, φοβερό Σάββατο, λίγο χειρότερα η Κυριακή, με 3 ταμεία βέβαια, να γκρινιάζω δεν πρέπει. Το απόλυτο το χάσαμε για ένα γκολ που δεν έβαλε ποτέ η Βαλένθια και ένα χαμένο πέναλτι της Λεβάντε. Ας είναι, δεν παραπονιέμαι, το κέρδος μετράει και με καλή διάθεση συνεχίζουμε. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά στοιχήματος σε μια εβδομάδα γεμάτη αστέρια!

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Προγνωστικά: Αρχίζει το Champions League !

Αρχίζει, επιτέλους, η φάση των νοκ άουτ του Champions League, αρχίζουν και τα ευρωπαϊκά μας προγνωστικά. Τους κανονισμούς τούς ξέρουμε, εκτός έδρας γκολ, 5 αλλαγές, VAR κ.τ.λ. Οπότε πάμε κατευθείαν στο ψητό.

Ματσάρα στην Βαρκελώνη με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται την Παρί, με μεγάλη ιστορία και… χρωστούμενα! Οι Καταλανοί δεν διάγουν τις καλύτερες μέρες τους, το αντίθετο θα έλεγα, με πολλά προβλήματα γκρίνια και μουρμούρα σε όλα τα επίπεδα. Ο Κούμαν μαζεύει ό,τι μπορεί, έχει αναφέρει πολλές φορές και ο ίδιος ότι η ομάδα βρίσκεται σε μεταβατικό επίπεδο. Στο πρωτάθλημα είχε ξεμούδιασμα και επιβλήθηκε 5-1 εις βάρος της Αλαβές, έδειξε ότι σε όποια κατάσταση και αν βρίσκεται παραμένει ένας υπολογίσιμος αντίπαλος.

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί στον αγώνα καθώς θα απουσιάσουν οι Μπρέθγουεϊτ, Κουτίνιο, Φατί, Πικέ και Σέρτζι Ρομπέρτο. Οπότε Μέσσι, Τρινκάο και Γκριεζμάν θα τραβήξουν το κουπί στην επίθεση. Η Παρί, επίσης, δεν βρίσκεται στα καλύτερα της, μετά από χρόνια φτάσαμε Φλεβάρη μήνα και δεν βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας! Κούραση και τραυματισμοί τής κοστίζουν. Απώλεια για το παιχνίδι είναι ο Νεϊμάρ, η επιστροφή του ως αντίπαλος θα αργήσει στο Καμπ Νου, μεγαλύτερη απουσία είναι, όμως, του Ντι Μαρία, ως προς το δημιουργικό κομμάτι.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας

Τα χρωστούμενα και η κατάρα του ’17

Ούτε μια ούτε δύο αλλά τέσσερις φορές έχουν βρεθεί αντιμέτωπες οι δυο τους, σε όλες προκρίθηκε η Μπαρτσελόνα, είτε εύκολα, είτε στο όριο, είτε γράφοντας ιστορία και ανοίγοντας κακούς λογαριασμούς. Τι εννοώ:

Το 2013 η Μπαρτσελόνα πέρασε χάρη στα εκτός έδρας γκολ, 2-2 στο Παρίσι και 1-1 στην Καταλονία. Το 2014  η Παρί κερδίζει στον πρώτο αγώνα 4-2, 3-1 κερδίζει η Μπαρτσελόνα στον δεύτερο αγώνα και προκρίνεται. Το 2015 άνετη πρόκριση η Μπαρτσελόνα με δύο νίκες, 1-3 εκτός 2-0 εντός. Και φτάνουμε στο 2017. Πρώτο ματς στο Παρίσι, φωτιά η Παρί, ”μασούσε” σίδερα και κέρδισε με 4-0. Επικό σκορ απέναντι στην Μπαρτσελόνα, σκορ από το οποίο καμία ομάδα δεν μπόρεσε να γυρίσει και να πάρει την πρόκριση. Μέχρι τότε… Στον επαναληπτικό λίγο το τουπέ, λίγο η χαλαρότητα και λίγο η κακή διαιτησία, με δυο πέναλτι που, αν υπήρχε το VAR τότε δεν νομίζω να τα έδινε, ο διαιτητής, καθώς και ένα απίστευτο γκολ στην λήξη του παιχνιδιού, η Μπαρτσελόνα κερδίζει 6-1 και προκρίνεται στην επόμενη φάση.

Ειπώθηκαν πολλά τότε περί διαιτησίας, σχετικά με το βάρος της φανέλας της Παρί και πολλά άλλα. Από τότε λέγεται για την κατάρα που χτύπησε την Μπαρτσελόνα, γιατί ό,τι νίκη και αν πέτυχε, έχει καταφέρει να αποκλειστεί, διαδοχικά από Γιουβέντους, Ρόμα και Λίβερπουλ, μην αναφέρω και τον διασυρμό από την Μπάγερν. Και στην Παρί άλλαξαν πολλά, πέρσι πήγε τελικό για πρώτη φορά, έμαθε και φέτος, με την αλλαγή προπονητή, τον πολύ καλό Ποκετίνο, θέλει κάτι περισσότερο.

Έχουν μεγάλη ιστορία, έχουν απουσίες, αλλά θεωρώ ότι τα γκολ δεν θα λείψουν από το παιχνίδι, αμυντικά έχουν θέματα, δεν το βλέπω να μην σκοράρουν και ένα απλό σκορ 1-1, είναι πολύ επικίνδυνο και ύπουλο, ειδικά για τους γηπεδούχους. Οπότε πάω στο αμφίτερμα συν ένα ακόμα γκολ, όποιος το βάλει!

Αυτά από εμένα, καλή συνέχεια.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν
Goal/goal & over 2.5
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις