Στοίχημα με φάουλ αλλά και κάρτες

στοίχημα

Καλησπέρα φίλοι μου. Το Σ/Κ δεν κύλησε ομαλά για τη στήλη, όμως, σήμερα θα ποντάρουμε σε σχετικά πιο ασφαλές στοίχημα, ώστε να οδηγηθούμε στο ταμείο.

Στοίχημα με κάρτες

Αρχικά, θα ασχοληθούμε με το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα με την Παρί Σεν Ζερμέν. Διαιτητής ο Κάιπερς. Καταρχάς, να αναφέρω για όσους παίζεται στοίχημα με σημεία, δε θα πήγαινα στον άσο. Συνεχίζουμε, λοιπόν.

Το χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου Ολλανδού διαιτητή είναι ότι δεν βγάζει κάρτες στην αρχή των παιχνιδιών. Αυτό μας οδηγεί και στο πρώτο στοίχημά μας: kαμία κάρτα ως το 30’ θα επιλέξω για να πάμε στο ταμείο καθώς συνήθως στους πρώτους αγώνες τα νεύρα είναι μειωμένα και τα τάκλιν πιο προσεκτικά.

Με τα φάουλ στη Βουδαπέστη

Στη συνέχεια, μεταφερόμαστε στη Βουδαπέστη εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Λειψία – Λίβερπουλ εξαιτίας της πανδημίας. Οι (τυπικά) γηπεδούχοι παραχωρούν 14,11 φάουλ ανά παιχνίδι. Από την άλλη, η Λίβερπουλ παραχωρεί 11,14 και όπως είδαμε και το Σάββατο, αν δεν κάνει φάουλ να ανακόψει το ρυθμό της αντίπαλης ομάδας θα είναι δύσκολα. Έχει απουσίες και πλέον ο μόνος βασικός στόχος της είναι η κούπα με τα… μεγάλα αυτιά, καθώς αυτή του πρωταθλήματος μάλλον χάθηκε, όπως δήλωσε πρόσφατα και ο Κλοπ.

Θεωρώ ότι θα παίξει από το πρώτο ματς για ένα καλό σκορ πρόκρισης. Διαιτητής ο Βίνσιτς με 25,86 φάουλ ανά παιχνίδι. Δε θα ήθελα, όμως, να σας επηρεάσω με την προσωπική μου γνώμη για τον Σλοβένο. Επιλογή στοιχηματισμού: τα over 24,5 φάουλ στο 1.87.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
22:00
Λειψία - Λίβερπουλ
Over 24,5 φάουλ
1.87
Μονό
22:00
Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν
Καμία κάρτα μέχρι το 30'
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις