ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

Προγνωστικά: Στήριξη στους γηπεδούχους

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Προγνωστικά: Στήριξη στους γηπεδούχους

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Προγνωστικά: Στήριξη στους γηπεδούχους

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Προγνωστικά NBA: Ειδικό NBA με επιτυχία 93%

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Προγνωστικά: Στήριξη στους γηπεδούχους

προγνωστικά

Μετά την επιτυχία του Σαββάτου και την πιασμένη δυάδα μας, η στήλη μας σήμερα επιστρέφει με ευρωπαϊκά προγνωστικά. Το αγαπημένο μας Champions League επέστρεψε, με άκρως ενδιαφέροντα παιχνίδια και εμείς θα ασχοληθούμε και με τα δύο σημερινά. Και τα δύο παιχνίδια δίνουν απόδοση άνω του διπλασιασμού, οπότε θα τα στηρίξω ως μονά, αλλά φυσικά μπορούν να συνδυαστούν για όποιον θέλει μια δυνατή δυάδα.

  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές…

Προγνωστικά: Με κοινή μοίρα Λειψία και Λίβερπουλ

Το πρώτο παιχνίδι που απαρτίζει τα προγνωστικά μας, αφορά τις Λειψία και Λίβερπουλ. Οι δύο ομάδες μοιάζουν να έχουν κοινή μοίρα τη φετινή σεζόν, αφού αμφότερες έχουν μείνει πίσω στο κυνήγι του τίτλου και φαίνεται πως απομακρύνονται ολοένα και μακρύτερα από τους πρωτοπόρους. Η τύχη τούς έφερε στο γύρο των 16 αντιμέτωπες, αλλά σε διαφορετικά μομέντουμ.

Οι «ταύροι» φαίνεται να βρίσκουν τα πατήματά τους, σε αντίθεση με τους «ρεντς», που διανύουν ίσως μία από τις χειρότερες περιόδους όσο διάστημα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας ο Κλοπ. Η Λειψία μετράει 4 συνεχόμενες νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ η Λίβερπουλ έχει 3 συνεχόμενες ήττες. Πολύ κακή η συγκυρία των φιλοξενούμενων, που καλούνται να βγάλουν αντίδραση σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι και απέναντι σε μία τόσο δυνατή ομάδα.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στη Βουδαπέστη, και συγκεκριμένα στο «Πούσκας Αρένα», οπότε ο παράγοντας έδρα δεν θα παίξει και τόσο καταλυτικό ρόλο. Τυπικά γηπεδούχος σε αυτό το πρώτο παιχνίδι η Λειψία. Οι απουσίες και των δύο ομάδων αρκετές και γνωστές, κυρίως της Λίβερπουλ στα μετόπισθεν. Οι πιο σημαντικές για την Λειψία είναι αυτές των Φόρσμπεργκ και Λάιμερ, ενώ για την Λίβερπουλ είναι εκτός οι Φαμπίνιο, Κειτά, Φαν Ντάικ, Γκόμεζ, Μάτιπ και Ζότα.

Όπως έδειξε και στο ματς πρωταθλήματος, η Λίβερπουλ διαθέτει πολλά κενά στην άμυνα και πολλούς παίκτες εκτός φόρμας. Επίσης, η μη δυνατότητα πραγματοποίησης ενός μικρού ροτέισον για ξεκούραση έχουν κάνει την ομάδα να εξαντληθεί, και εκτός αυτού η έλλειψη φαντασίας στο παιχνίδι της την έχει κάνει προβλέψιμη. Θεωρώ πως μπορεί να κάνει την ζημιά σήμερα η επικίνδυνη Λειψία, βρίσκοντας κενά και χώρους. Μπορεί να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της και να πάρει ό,τι θετικό αποτέλεσμα της αναλογεί.

  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr

Ανεβασμένη η Μπαρτσελόνα, απουσίες εκατέρωθεν

Στο δεύτερο παιχνίδι της βραδιάς, η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν, σε ένα γνώριμο ζευγάρωμα από τα παλιά. Τα προγνωστικά μας για αυτό το παιχνίδι θα δώσουν στήριξη στη γηπεδούχο, καθώς διανύει μια αρκετά καλή περίοδο. Οι «μπλαουγκράνα» τρέχουν ένα σερί 12 αήττητων αγώνων στη La Liga, και δείχνουν πως μπορούν να ακολουθήσουν την Ατλέτικο στη κούρσα του πρωταθλήματος. Ο Κούμαν έχει βρει την φόρμουλα ώστε να ταιριάξει τους πιτσιρικάδες με του παλιούς, και με τον Μέσι χαρούμενο και ορεξάτο, δεν έχει να φοβάται τίποτα.

Η Παρί από την μεριά της, έχει μια πιο δύσκολη χρονιά μέχρι στιγμής σε σχέση με τις προηγούμενες, καθώς έχει βρει έναν ισοδύναμο ανταγωνισμό από την φοβερή Λιλ. Βρίσκεται έναν πόντο πίσω από την κορυφή και μένει να δούμε πόσο θα αντέξει η αντίπαλός της σε αυτή τη κούρσα. Με τον Ποτσετίνο στον πάγκο μετράει μόλις μια ήττα σε αυτό το διάστημα, και φαίνεται πως έχει δουλέψει αρκετά και το κομμάτι της άμυνας, αφού αρέσκεται να πετυχαίνει επαγγελματικές νίκες. Με σημαντικές απουσίες και οι δύο ομάδες. Πικέ, Φατί, Ρομπέρτο, Μπρεθγουέιτ, Κουτίνιο και Αραούχο για την Μπαρτσελόνα, ενώ για την Παρί είναι εκτός οι Νειμάρ, Ντι Μαρία και Μπερνάτ.

Έχει παράδοση το συγκεκριμένο ζευγάρι, αφού έχει αναμετρηθεί άλλες 10 φορές σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Στην έδρα της Καταλανικής ομάδας, έχουν αναμετρηθεί τις πέντε, και η Παρί δεν έχει φύγει ποτέ με το διπλό στις αποσκευές της (3 ήττες ,2 ισοπαλίες). Μάλιστα, στα 4/5 παιχνίδια είχαμε αμφίτερμα, κάτι που αισθάνομαι πως θα συμβεί και σήμερα. Επίσης, η Μπαρτσελόνα μετράει 6 συνεχόμενα εντός έδρας ματς με goal/goal.

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
Combo
22:00
Λειψία - Λίβερπουλ
1X & under 3,5
2.45
Combo
22:00
Μπαρτσελόνα - Παρί Σεν Ζερμέν
1X & goal/goal
2.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις