Προγνωστικά ΝΒΑ. Αμυνες… για κλάματα

Προγνωστικά ΝΒΑ. Αμυνες… για κλάματα

Καλησπέρα και καλή εβδομάδα να έχουμε.

Επτά παιχνίδια περιλαμβάνει το αποψινό πρόγραμμα του NBA και θα σταθώ σε αυτό που ξεκινάει στις 02:00 ανάμεσα στους Ουάσιγκτον Ουίζαρντς (7-17) και τους Χιούστον Ρόκετς (11-15).

Έκαναν την έκπληξη χθες οι γηπεδούχοι και κέρδισαν πολύ εύκολα τους Μπόστον Σέλτικς με τον Μπιλ να πετυχαίνει 35 πόντους. Η χρονιά ξεκίνησε με μεγάλες βλέψεις αλλά κάτι οι τραυματισμοί, κάτι ο covid-19, τους έχουν αφήσει πολύ πίσω, με συνέπεια να είναι αρκετά δύσκολο να γυρίσει η κατάσταση υπέρ τους.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια fun to watch ομάδα που χαίρεσαι πραγματικά σαν ουδέτερος να τη βλέπεις.

Το Χιούστον από την άλλη, εκεί που έδειχνε να στρώνει, ήρθε ο τραυματισμός του Wood να τους αποσυντονίσει και να μετράνε αρνητικό σερί πέντε ηττών. Γενικά πρόκειται για ομάδες χωρίς μεγάλες βλέψεις την φετινή σεζόν και η μεταξύ τους κόντρα προσφέρεται για ένα ανοιχτό παιχνίδι όπου οι άμυνες θα πάνε περίπατο.

Κράτησα, μιας και μιλάμε για τέτοιες άμυνες, το over 228,5.

  • Μη ξεχάσετε! Απόψε, Δευτέρα στις 22:00, εκπομπή «Over ημίχρονο, under τελικό» με τον Νίκο Μποζιονέλο, το team του koubanezos.gr αλλά και εσάς, με δυνατότητα να εμφανιστείτε! Στις 22:00 μέσω Instagram (και κατόπιν θα ανέβει και στο Youtube)!
Μονό
02:00
Ουάσιγκτον Ουίζαρντς – Χιούστον Ρόκετς
Over 228,5
1.90
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις