Μετά τον Ομπαμεγιάνγκ, ο… Βέρνερ

Μετά τον Ομπαμεγιάνγκ, ο… Βέρνερ

Η στήλη… αφύπνισε χθες, με καλό ποντάρισμα, τον Ομπαμεγιάνγκ που… κοιμόταν όλη την χρόνια, κάνοντας χατ τρικ για την Αρσεναλ και χαρίζοντας μας ένα ήρεμο ταμείο. Από την άλλη όμως, στα προγνωστικά στοιχήματος την Κυριακή, ο Ινγκς και η παρέα του δεν μας έκανε την χάρη καθώς μιας και η Γουλβς ήταν ανώτερη της Σαουθάμπτον.

Πάμε στα αποψινά. Σε άλλη μια… αφύπνιση στοχεύει η στήλη: να ξυπνήσει ο Τίμο Βέρνερ, καλή ευκαιρία διότι απέναντί του θα βρει τη Νιούκαστλ. Η οποία έχει δεχτεί 11 γκολ στα τελευταία 6 παιχνίδια πρωταθλήματος, αμυντικά φέτος δεν πατάει καλά κ αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Για την Τσέλσι, ήταν αναμενόμενο ότι μετά την άφιξη του Τόμας Τούχελ θα βελτιωνόταν. Κι έχει πολύ δρόμο μπροστά της.

Το βασικό για το bet μας είναι ότι ο Βέρνερ είναι μέσα στις φάσεις αλλά δεν μπορεί να σκοράρει εύκολα, ως τώρα, οπότε θα κινηθούμε εκ νέου στα σουτ. Στα 4 από τα τελευταία 6 ματς ο Γερμανός έκανε τουλάχιστον τρία σουτ και θα τον εμπιστευτούμε.

  • Μη ξεχάσετε! Απόψε, Δευτέρα στις 22:00, εκπομπή «Over ημίχρονο, under τελικό» με τον Νίκο Μποζιονέλο, το team του koubanezos.gr αλλά και εσάς, με δυνατότητα να εμφανιστείτε! Στις 22:00 μέσω Instagram (και κατόπιν θα ανέβει και στο Youtube)!
Μονό
22:00
Τσέλσι – Νιούκαστλ
Βέρνερ over 2,5 σουτ
1.80
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις