Δυάδα φαβορί στο 2.20

Σπόρτινγκ

Καλημέρα και καλή βδομάδα στον Κουβανέζικο λαό! Σαφώς λιγότερες επιλογές περιέχει το κουπόνι του στοιχήματος σε σχέση με το Σαββατοκύριακο, ωστόσο η ομάδα του koubanezos.gr με τα καλύτερα προγνωστικά είναι εδώ για να σας βγάλει… Bet a Tet με το ταμείο! Για σήμερα θα μας απασχολήσει η Σπόρτινγκ και ο ΠΑΟΚ.

Επιστροφή στις νίκες για ΠΑΟΚ

Με μια βασική δυάδα θα κινηθούμε σήμερα. Στο πρώτο χρονικά παιχνίδι από τα δύο, ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται… στο Περιστέρι, ελέω καιρικών συνθηκών, τον ΠΑΟΚ, για την 22η αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ. Ο «Δικέφαλος» του Βορρά, μετά το μεσοβδόμαδο ξέσπασμα επί της Λαμίας για το κύπελλο, θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στο πρωτάθλημα, αφήνοντας πίσω την γκέλα με τον Απόλλωνα Σμύρνης στην «Τούμπα» την περασμένη αγωνιστική.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία, η οποία δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, είναι το αδιαμφισβήτητο φαβορί της αναμέτρησης. Σύμμαχός του είναι και η ουδετερότητα της έδρας. Ο αγωνιστικός χώρος του Περιστερίου είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση από τον αντίστοιχο των «Ζωσιμάδων». Αυτό βοηθάει την καλύτερη ποιοτικά ομάδα να αναπτύξει το παιχνίδι της και να έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Δε θα κυνηγήσω κάποιο συνδυασμό, θα αρκεστώ στο διπλό.

Σπόρτινγκ με στόχο το +10

Τη δυάδα μας συμπληρώνει ο άσος της Σπόρτινγκ Λισσαβώνας στο παιχνίδι με την Πάσος Φερέιρα, για την 19η αγωνιστική της Πριμέιρα Λίγκα. Τα «λιοντάρια» της πορτογαλικής πρωτεύουσας έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν με 10 βαθμούς από τη 2η Πόρτο, η οποία το Σάββατο γκέλαρε στην έδρα της με αντίπαλο την Μποαβίστα (2-2).

Οι φιλοξενούμενοι πραγματοποιούν μια εξαιρετική σεζόν για τα δεδομένα τους και βρίσκονται στην 5η θέση με 35 βαθμούς. Μάλιστα, πριν τη λευκή ισοπαλία της περασμένης αγωνιστικής με την Πορτιμονένσε, μετρούσαν έξι διαδοχικές νίκες! Ήττα στο πρωτάθλημα έχουν να γνωρίσουν από τις 6 Δεκεμβρίου, όταν ηττήθηκαν από την Μπενφίκα (2-1) με γκολ στο 94’!

Ωστόσο, εύκολα ή δύσκολα, οι γηπεδούχοι θεωρώ θα καταφέρουν να πάρουν τη νίκη και να αποκτήσουν ένα μαξιλάρι ασφαλείας 10 βαθμών στην κούρσα για το πρώτο τους πρωτάθλημα μετά το 2002! Σύμμαχος της Σπόρτινγκ είναι και η παράδοση, καθώς έχει να γνωρίσει την ήττα από την Πάσος στη Λισσαβώνα από το 2013. Στις πέντε τελευταίες μεταξύ τους αναμετρήσεις στο «Ζοζέ Αλβαλάδε» οι γηπεδούχοι έχουν το απόλυτο νικών, με τελευταία τον περασμένο Δεκέμβριο, με 3-0 για το Κύπελλο Πορτογαλίας.

  • Μη ξεχάσετε! Απόψε, Δευτέρα στις 22:00, εκπομπή «Over ημίχρονο, under τελικό» με τον Νίκο Μποζιονέλο, το team του koubanezos.gr αλλά και εσάς, με δυνατότητα να εμφανιστείτε! Στις 22:00 μέσω Instagram (και κατόπιν θα ανέβει και στο Youtube)!
Δυάδα απόδοσης 2.20
17:15
ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ
2
1.47
22:15
Σπόρτινγκ Λ. – Πάσος Φερέιρα
1
1.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις