Ποντάρισμα στα… κενά των Βαυαρών

ποντάρισμα

Καλή… λευκή εβδομάδα αγαπητοί Κουβανέζοι. Τι να πω χθες για την Γιουνάιτεντ και την ανικανότητα να πάρει τα σχετικά εύκολα ματς, για την ατυχία ή για το ”κοράκι” με τη σφυρίχτρα; Δεν θα πω τίποτα, προχωράμε! Τσαγκαροδευτέρα κλασικά και μετρημένοι αγώνες στο κουπόνι στοιχήματος αλλά ξεχώρισα ένα παιχνίδι αυτό της Μπάγερν Μονάχου και θα βασίσω το ποντάρισμα στο πρόβλημά της στα μετόπισθεν. Πάμε για ανάλυση.

Ποντάρισμα στις αδυναμίες των Βαυαρών στην άμυνα!

Οι Βαυαροί έχοντας στεφθεί πρωταθλητές κόσμου μετά την νίκη με 1-0 επί της Τίγκρες επιστρέφουν στην αγωνιστική δράση της Bundesliga, τελευταίο τους ματς εκεί ήταν στο Βερολίνο εναντίον της Χέρτα και έφυγαν με τους 3 βαθμούς με σκορ 1-0 και παρέμεινε 1η με 48 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 58-26. Η Μπάγερν έχει κατακτήσει όλους τους τίτλους φέτος και δίνεται ως φαβορί για τους μετέπειτα στόχους της, παρόλα αυτά στην άμυνά της υπάρχει κενό καθώς στα 5 τελευταία ματς εντός έδρας δεν κράτησε σε κανένα ανέπαφη την εστία της. Αρκετές οι απουσίες με τους Γκνάμπρι, Γκορέτζκα, Κουάσι, Μαρτίνεζ, Μίλερ, Νούμπελ και Τίλμαν. Εκτός των απουσιών ο Χανς Φλικ έχει να αντιμετωπίσει και την κούραση των συνεχόμενων αγώνων καθώς ακολουθεί στις 20/02 δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης και 23/02 στην Ρώμη εναντίον της Λάτσιο.

Η Αρμίνια Μπίλεφελντ γνώρισε την ήττα στην έδρα της Κολωνίας με 3-1 και βρίσκεται στην 16η θέση με 17 βαθμούς και σύνολο τερμάτων 15-32. Ο πρώτος της σκόρερ πέρσι, ο Κλος, σημείωσε 21 τέρματα, φέτος, όμως, κινείται σε ρηχά νερά με 3 γκολ στη χειρότερη παραγωγικά σεζόν του ως τώρα. Η Αρμίνια βλέπει κάθε ματς πλέον σαν τελικό καθώς θέλει να παραμείνει στη μεγάλη κατηγορία. Απουσίες δεν έχουν αναφερθεί

Εκτίμηση: Η γηπεδούχος στα 5 τελευταία παιχνίδια εντός έδρας έχει 5/5 goal /goal & over 2,5, αντίστοιχα η φιλοξενούμενη έχει 2/5 goal /goal & over 2,5. Πιστεύω ένα γκολ η Αρμίνια θα το βρει μέσα στο Μόναχο.

  • Μη ξεχάσετε! Απόψε, Δευτέρα στις 22:00, εκπομπή «Over ημίχρονο, under τελικό» με τον Νίκο Μποζιονέλο, το team του koubanezos.gr αλλά και εσάς, με δυνατότητα να εμφανιστείτε! Στις 22:00 μέσω Instagram (και κατόπιν θα ανέβει και στο Youtube)!
Μονό
21:30
Μπάγερν Μονάχου - Αρμίνια Μπίλεφελντ
Goal/goal & over 2,5 & 0,5 στο 1ο ημίχ.
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις