Μήδεια (σαγανάκι), Βαλεντίνος και ζαριές ως 3.40

Μήδεια (σαγανάκι), Βαλεντίνος και ζαριές ως 3.40

Πάμε στοίχημα κάθε μέρα, πάμε στοίχημα και του Αγίου Βαλεντίνου.

Με μικρή μεν, χασούρα δε έκλεισε χθες η μέρα, κυρίως επειδή ο Ατρόμητος δεν απέφυγε την ήττα στη Ριζούπολη, και με χηνάριον καλά θα ήντονε, αλλά έχε χάρη. Το ρίσκο με την Τότεναμ δεν βγήκε, ακόμη και με την κάλυψη ενώ τα φάουλ της Βαγιαδολίδ χάθηκαν… για μισό.

Αντίθετα, πλήρωσαν 2.05 το combo της Χέρτα στη Στουτγκάρδη, 1.95 τα φάουλ στο Αστέρας – Λαμία, 1.87 η κατοχή της Νάπολι… μεγάλος μέρος της δυάδας του 2.67 των ασιατικών over από τα Ρεμς – Λανς (μισή πληρωμή) και Καραγιουμρούκ – Φενέρμπαχτσε, και με χαμένο πέναλτι του Κακουτά στο πρώτο.

Οσο για τη Σίτι και τα όσα τρομερά κάνει φέτος η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα; Ο λόγος στον Αρσέν Βενγκέρ:

Τι κινείται σήμερα;

Προγνωστικά στοιχήματος Αγγλίας

Μήδεια (σαγανάκι), Βαλεντίνος και ζαριές ως 3.40Από Νησί, δεν την έχω χαμένη τη Γουλβς στο Σάουθαμπτον (σε dnb παίζεται, μην την ξεγράφετε, ένα ντεφορμάρισμα περνάει). Στο Γουέστ Μπρομ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν θα πληρώσω για να μάθω αν το 13-5-0 εκτός έδρας σερί της θα… σπάσει κάποια στιγμή, πολλώ δε μάλλον από την άτεχνη ομάδα του Σαμ Αλαρνταϊς, πάντως ο Κρεγκ Πόουσον είναι πεναλτάκιας. «Τρώγεται» το ασιατικό over 2 στο Αρσεναλ – Λιντς με τα «παγώνια» να έχουν βρει δίχτυα στα 10/11 φετινά εκτός «Ελαντ Ρόουντ», πιθανώς τυράκι το δίφραγκο στον άσο του Εβερτον – Φούλαμ, ζευγάρια από το οποίο λείπει το διπλό σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας (23-4-0 με 22 σερί άσους!), αλλά λείπει και ο Κάλβερτ-Λιούιν απόψε. Μια ριξιά στο να βγάλει ασίστ ο Χάμες, ο Κολομβιανός μετρά 5 γκολ και 5 τελικές πάσες φέτος με τους λιμανίσιους.

Η παράδοση, ο Στεφάν και… οι «στεφανουά»

Μήδεια (σαγανάκι), Βαλεντίνος και ζαριές ως 3.40 Γεμάτο το πρόγραμμα στη Ligue 1, διαλογή. Ο πολύ καλός προπονητής Αντουάν Κομπουαρέ τα έκανε… ρόιδο στην Τουλούζ, αφίχθη άρον άρον στη Νάντη όπου ο Ραϊμόν Ντομενέκ άντεξε μόλις ενάμισι μήνα. Είναι κόουτς ψυχολογίας, η Ναντ δεν έχει τόσο κακή ομάδα ενώ στο ντέρμπι της Βρετάνης στην Ανζέ έχει κάνει μόνο δύο διπλά εδώ και 41 χρόνια (2-4-6), την πετυχαίνει πάντως ψιλοντεφορμέ. Μόνο ένα διπλό στις τελευταίες 15 επισκέψεις της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, έχει στη Ρεν η Σεντ Ετιέν, αμφότερες υπέστησαν αποκλεισμό την Πέμπτη στο Κύπελλο, πιο σφιχτοί τελευταία στην άμυνα οι «στεφανουά», κομβικό για την εσχάτως προβληματική ομάδα του Ζουλιέν Στεφάν το σημερινό, combo με γκολ ο άσος.

Μήδεια (σαγανάκι), Βαλεντίνος και ζαριές ως 3.40 Η Αϊντραχτ Φρανκφούρτης έχει ανοίξει το σκορ στα τελευταία επτά παιχνίδια της στην κατηγορία, ακόμη και στο Λέβερκουζεν όπου έφυγε εντέλει με 4άρα, η Κολωνία έχει πάρει 15/21 βαθμούς ως φιλοξενούμενη, ζαριά στο να προηγηθεί μια σκέψη. Πιο ιντριγκαδόρικο το Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ, ζευγάρι όπου οι «λύκοι» είναι αήττητοι στα τελευταία 15 παιχνίδια που υποδέχτηκαν τα «πουλάρια» στην κατηγορία (12-3-0). Εσχατο διπλό τον Νοέμβριο του 2003 με Φαν Λεντ, Φαν Χουντ και, ναι, Γιόνας Κόλκα, συμπαίκτης στην Μπορούσια τότε με τον Μίλαν Ομπράντοβιτς που λίγο αργότερα έπαιξε… στον Ακράτητο.

Μήδεια (σαγανάκι), Βαλεντίνος και ζαριές ως 3.40

Η Γκλάντμπαχ θα βρει χώρους, η Βόλφσμπουργκ δεν δέχεται εύκολα ευκαιρίες ενώ μόνο από Μπάγερν και από Ντόρτμουντ ηττήθηκε στο πρωτάθλημα. Το σετ θα έπρεπε να ήταν πιο ισορροπημένο, σε ματς που (κατ’ εμέ) έχει ισοπαλία κατά 60%+, πήρα το ρίσκο με διπλό. Αλλωστε ο Μάρκο Ρόσε, εν αντιθέσει με το ράπισμα από την Κολωνία, δεν θα προβεί σε τόσο rotation.

Προγνωστικά goalbetting και κάλυψη

Μήδεια (σαγανάκι), Βαλεντίνος και ζαριές ως 3.40 Από Serie A, μόνο με ένα ασχολήθηκα. Ιντερ – Λάτσιο, εννοείται ότι η ομάδα του Αντόνιο Κόντε είδε με… τρόμο να χάνουν χθες Μίλαν και Γιουβέντους, όσες φορές της δόθηκε φέτος η ευκαιρία να… πιάσει κορυφή, τα έκανε αιδοίο πεπόνι. Αφήστε, δε, που νίκησε μόνο στα τελευταία 3/9 υποδεχόμενη τους «λατσιάλι». Βέβαια, οι Ρωμαίοι μετρούν έξι σερί νίκες, δεν θα γίνεται εσαεί αυτό. Τίμιο το classic goalbetting combo και κράτησα και, πιο χαμηλά σε τιμή, ο άσος για δυάδα με το μόνο…

Μήδεια (σαγανάκι), Βαλεντίνος και ζαριές ως 3.40 …ισπανικό που ασχολήθηκα για σήμερα. Βιγιαρεάλ – Μπέτις. Ο Ζεράρδ Μορένο σκόραρε δις, βγήκε στο 50’ και χάθηκε η νίκη, 2-2 με την Ελτσε, γυμνοί εκ νέου πίσω οι Λεβαντίνοι που έρχονται από τέσσερις σερί ισοπαλίες. Η Μπέτις παίζει πανέμορφη μπαλίτσα φέτος, απειλεί το φετινό αήττητο του «Θεράμικα» ερχόμενη από 7 γκολ ενεργητικό στις τελευταίες τρεις εξόδους της. Διπλό, αλλά θέλει κάλυψη, σε ματς που το αμφίτερμα είναι πιθανό.

Σημειωτέον, η Μπέτις έχει να τη νικήσει εκεί από τον Δεκέμβριο του 2007, έκτοτε 6-2-0 με τέσσερις σερί άσους. Ωραία!

Μήδειας επιρροή, πάμε στοίχημα με combo

Μήδεια (σαγανάκι), Βαλεντίνος και ζαριές ως 3.40 Εν Ελλάδι, πρωτίστως κοιτάς τον καιρό, ιδού η εικόνα του Αλκαζάρ ώρα 11:30 το πρωί, τώρα και να το καθαρίσουν, τι σόι τερέν θα βρουν η ΑΕΛ και η ΑΕΚ, βράσ’τα (Μήδεια είσαι). Καλύτερα μακριά, αν και σκεφτόμουν combάκι διπλού με λίγα γκολ. Ανάλογο… χιόνι και στη συμπρωτεύουσα (για το Αρης – Παναιτωλικός). Αρα, απέμεινε το ΟΦΗ – Βόλος, δύο ομάδες με σχετικώς καλή επιθετική νοοτροπία, και το clasico Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός.

Μήδεια (σαγανάκι), Βαλεντίνος και ζαριές ως 3.40

Μήδεια (σαγανάκι), Βαλεντίνος και ζαριές ως 3.40Και οι πέντε νίκες του ΟΦΗ είναι με ομάδες της περιφέρειας φέτος αλλά έχει χάσει το μεγάλο ατού της έδρας, που πέρσι την έφερε στα play offs και την Ευρώπη. Ούτε ο Βόλος προλαβαίνει την εξάδα, έχει μία νίκη στα τελευταία επτά αλλά εκτός top-6 μόνο… ο ΟΦΗ τον νίκησε φέτος. Το line των 37,5 φάουλ βγαίνει, τα ‘χουμε ξαναπεί, από… αλγόριθμους διότι «εφάπτεται» με τα στατιστικά τους αλλά, κατ’ εμέ, είναι μεγάλο.

Στοίχημα Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Μήδεια (σαγανάκι), Βαλεντίνος και ζαριές ως 3.40Οσο για το Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός; Ομολογώ διάβασα Τσιμεντένιο και το έριξα το 2.75 που βλέπει, καλό είναι. Η ομάδα του Λάζλο Μπόλονι, με εξαίρεση το 3-2 στο Περιστέρι, αμυντικά έχει καταστεί φερέγγυα, 11/21 φορές προηγούνταν στο ημίχρονο (και δεν ηττήθηκε σε κανένα) και ο Ολυμπιακός, νικητής σε 18/21 φετινά του, αήττητος επί 23 σερί και αήττητος εκτός επί 33 σερί, αν το συνεχίσει και σήμερα θα ισοφαρίσει ένα μεγάλο ρεκόρ, που είχε δημιουργήσει από το 2012 ως το 2014. Ήταν αήττητος για 34 παιχνίδια εκτός Καραϊσκάκη. Και, για να το κάνω λιανά, στα τελευταία 80 παιχνίδια για τη Super League μόνο μια ομάδα τον έχει νικήσει: ο ΠΑΟΚ, δύο φορές! Έχει να χάσει από άλλη ομάδα από τις 21 Οκτωβρίου 2018, τον ΟΦΗ τότε.

Μήδεια (σαγανάκι), Βαλεντίνος και ζαριές ως 3.40

Στα της παράδοσης, ο Ολυμπιακός δεν έχει ήττα στα τελευταία οκτώ μεταξύ τους, κάτι που είχε να συμβεί 36 χρόνια (και τερματίστηκε στα 11), ο ΠΑΟ έχει να κερδίσει από τις 28 Οκτωβρίου 2017, 1-0 στη Λεωφόρο με γκολ του Βιγιαφάνιες τότε.

Καλά όλα αυτά, αλλά τι παίζουμε; Στα 31 ο μέσος όρος των φάουλ στα ματς του Ολυμπιακού, στα 37 αυτός του Παναθηναϊκού, εννοείται ότι είναι μεγάλο το line στα 36,5. Ετερο pick, να μη χάνει ο Παναθηναϊκός στο ημίχρονο και να μην ηττηθεί η καλύτερη ομάδα του β’ ημιχρόνου στην κατηγορία, ο Ολυμπιακός.

  • Τα λέμε κι από το προσωπικό μου Telegram. Join!

ΥΓ. Εκπομπή «Over ημίχρονο, under τελικό»… ξανά. Ραντεβού το βράδυ της Δευτέρας, στις 22:00, μέσω Instagram.

Live συνομιλία και με μέλη του team του koubanezos.gr για αλλά και με εσάς. Φανταστείτε, σαν ραδιοφωνική εκπομπή επικοινωνίας αλλά… και με εικόνα. Η εκπομπή θα ανέβει και στο Youtube, για όποιον τυχόν δεν την προλάβει.

Ρίσκο
16:00
Ρεν – Σεντ Ετιέν
1 & over 1,5
3.03
Δυάδα απόδοσης 2.72
16:00
Ανζέ – Ναντ
Χ2
1.70
18:30
Αρσεναλ – Λιντς
Over 2 ΑΗ
1.60
Ρίσκο
18:30
Βόλφσμπουργκ – Γκλάντμπαχ
2
2.92
Combo
19:30
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
1Χ ημίχ. / Χ2 τελ.
2.20
Combo
21:45
Ιντερ – Λάτσιο
Over 2,5 & goal/goal
2.10
Μονό
22:00
Βιγιαρεάλ – Μπέτις
2 dnb
3.11
Δυάδα απόδοσης 3.02
21:45
Ιντερ – Λάτσιο
1
1.78
22:00
Βιγιαρεάλ – Μπέτις
Goal/goal
1.70
Special picks (μονά, χαμηλή μίζα)
16:00
Γουέστ Μπρομ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Καταλογισμός πέναλτι
2.90
16:00
Αϊντραχτ Φρανκφούρτης – Κολωνία
Anytime score 0-1
3.20
17:15
ΟΦΗ – Βόλος
Under 37,5 φάουλ
2.08
19:30
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός
Under 36,5 φάουλ
1.80
22:00
Εβερτον – Φούλαμ
Χάμες 1+ ασίστ
3.40
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις