2.80 στη Μαδρίτη

2.80 στη Μαδρίτη

Με πολύ ενδιαφέρον παιχνίδια θα ασχοληθούμε σήμερα.

Από Πριμέρα ξεκινάμε με το  Αλαβές – Ρεάλ Σοσιεδάδ. Με το αριστερό η Αλαβές στην επανέναρξη, ήττα εκτός από την Εσπανίολ με 2-0, αλλά με ελαφρυντικά. Στο 20΄λεπτό αποβολή για τον τερματοφύλακά της  Πατσέκο. Δέχτηκε πίεση και το πρώτο γκολ πριν την λήξη του ημιχρόνου. Mε την εκκίνηση του β΄ μέρους το δεύτερο και εκεί, ουσιαστικά, έληξε το ματς. Έχει μια ασφάλεια από την ζώνη του υποβιβασμού,6 βαθμοί, αλλά πρέπει να κερδίσει μερικούς ακόμα για να μην μπει σε περιπέτειες.

Η Σοσιεδάδ έμεινε στην ισοπαλία εντός, με την Οσασούνα 1-1, σκόρερ ο Ογιαρθάμπαλ, βρέθηκε πίσω στο σκορ με πέναλτι, είχε τον έλεγχο του αγώνα και ισοφάρισε αλλά ήταν φανερή η έλλειψη αγωνιστικού ρυθμού. Η Αλαβές θέλει βαθμούς για να σωθεί, η Σοσιεδάδ για να κλειδώσει την έξοδο στο ερχόμενο Champions League. Δίνω πλεονέκτημα στους φιλοξενούμενους για την νίκη.

Το δεύτερο ματς είναι το Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια. Άνετη νίκη για την Ρεάλ , εντός 3-1 την Εϊμπάρ σκόρερ οι Κρόος στο 4 , ο Ράμος στο 30΄και ο Μαρτσέλο στο 37΄. Δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα, δέχτηκε το γκολ στο 60 αλλά στο β μέρος έκανε ξεκάθαρα συντήρηση δυνάμεων ενόψει του μαραθωνίου που ακολουθεί. Η Βαλένθια παλεύει για την έξοδο της  στην Ευρώπη, βρίσκεται στην 7η θέση ,σε απόσταση αναπνοής από την 6η που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ωστόσο μέσα σε λίγα λεπτά έδειξε τις επιθετικές αρετές και τις αμυντικές αδυναμίες της. Σε μία υποδειγματική επίθεση συνεργάστηκαν άψογα η “ αγία τετράδα ’’ των Βάας, Γκαμέιρο, Τσέρισεφ, Ροντρίγκο με αποδέκτη τον τελευταίο να κάνει το 1-0 στο 89. Λεπτά αργότερα και ενώ η αντίπαλος έπαιζε με 10 παίχτες, η άμυνα υπέπεσε σε παιδικό λάθος που οδήγησε σε πέναλτι και στην ισοφάριση. Όλη η σεζόν της Βαλένθια μέσα σε λίγα λεπτά. Εκ φύσεως επιθετικές ομάδες και οι δύο, πιστεύω σε παιχνίδι με πολλά τέρματα και από τις δύο ομάδες.

Δυάδα 

20:30 Αλαβές – Ρεάλ Σοσιεδάδ: 2 (1.95)

23:00 Ρεάλ Μαδρίτης – Βαλένθια: Over 3,5 και goal/goal (2.80)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις