Δωρεάν chat για live, και όχι μόνο

Δωρεάν chat για live, και όχι μόνο

Στην περίπτωση που δεν το έχεις ακούσει, το Telegram είναι αυτή την στιγμή μια από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές για ανταλλαγή μηνυμάτων. Για την ακρίβεια, είναι ιδιαίτερα παρόμοιο με το WhatsApp. Επιτρέπει στους χρήστες του να στέλνουν και να λαμβάνουν μηνύματα, όπως και φωτογραφίες και βίντεο.

Η εφαρμογή δημιουργήθηκε το 2013, αρχικά με στόχο την ασφάλεια των χρηστών και η εφαρμογή παρέχει end-to-end κρυπτογράφηση. Υπάρχουν επίσης κρυφές συνομιλίες και όλα αποθηκεύονται στην συσκευή και όχι στο cloud.

📱🗣️ Telegram, chat, live betting ➡️ Join!

Το Telegram παρέχεται εντελώς δωρεάν και είναι διαθέσιμο σχεδόν για κάθε συσκευή και υπολογιστή. Μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή για Android, iOS, Windows Phone, Windows PC’s, Mac και Linux, ενώ είναι διαθέσιμη επίσης από web browser.

Τι δουλειά έχει το koubanezos.gr με το Telegram; Πολύ απλό. Ένα chat και live betting, και όχι μόνο, ένα μεγάλο παρεάκι άνω των 1.600 ατόμων έχει ήδη δημιουργηθεί και σε περιμένει.

Γίνε κι εσύ μέλος!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις