Αξία στο… πόδι του Ομπαμεγιάνγκ

Αξία στο… πόδι του Ομπαμεγιάνγκ

Για αρχή θα ασχοληθώ με το ματς της Σαουθάμπτον με την Γουλβς απόψε για το πρωτάθλημα της Premier League, όπου περιμένω τους “Άγιους”… επιτέλους να κάνουν μια δεύτερη, συνεχόμενη πειστική νίκη απέναντι στην προβληματική φέτος ομάδα του Νούνο Σάντο. Όπως έκαναν στο Κύπελλο μεσοβδόμαδα, όπου κέρδισαν σχετικά άνετα με 2-0 με γκολ των Ινγκς και Άρμστρονγκ. Επιστροφές παιχτών για τη γηπεδούχο με σημαντικότερη αυτή του Βέστεργκαρντ στο κέντρο της άμυνας ενώ ο Μιναμίνο έρχεται από άλλη μια καλή εμφάνιση και σκόραρε κιόλας στο τελευταίο ματς με Νιούκαστλ. Η Γουλβς επιθετικά δείχνει να έχει μεγάλο θέμα φέτος, μόνο ο Τραορέ διεσώθη στο ματς με Λέστερ (0-0).

Ποντάρισμα σε άσο με draw no bet, δύσκολα θα πάρει αποτέλεσμα η Γουλβς στο «Σεντ Μέρις».

Συνεχίζουμε στο Λονδίνο στο ματς της Αρσεναλ με την Λιντς. Το βλέμμα πέφτει στον Ομπαμεγιάγνκ, ο οποίος έλειπε για αρκετό διάστημα λόγο προσωπικού προβλήματος που αντιμετώπιζε. Ήρθε από τον πάγκο στα τελευταία δύο παιχνίδια και αναμένεται θα ξεκινήσει βασικός σήμερα. Γενικώς κάνει αρκετά σουτ, ενδεικτικά έκανε 5 με τη Νιούκαστλ (σκοράροντας δις) και από 3 με Μπράιτον και Γουέστ Μπρομ αντίστοιχα.

Θα ποντάρουμε στα αγαπημένα σουτ του Γκαμπονέζου όπου το line είναι στα 2,5 σε απόδοση 1.95.

https://twitter.com/Del_Piero__7/status/1356186520542203905

  • Pre game picks και στο Instagram του Koubanezos.gr! Κάντε follow και δείτε τις προτάσεις μας
  • Koubanezos.gr και στο Youtube! Ξεκινήσαμε ήδη εκπομπές… 
  • Το απόλυτο chat για live betting αλλά και χαβαλέ. Μπείτε στο Telegram του Koubanezos.gr
Μονό
14:00
Σαουθάμπτον - Γουλβς
1 dnb
1.75
Μονό
18:30
Άρσεναλ - Λιντς
Ομπαμεγιάνκ over 2,5 σουτ
1.95
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις